Pasta week-end cu PASTE fericit la Voila
(Jan 2017)
   538 vizite  0 comentarii   

Bistro-ul Voila revine in forta cu un nou eveniment culinar in stilul celor de pana acum: cu un meniu bine gandit si cu o prezentare cel putin interesanta. Un week-end cu paste gatite in diverse feluri, asta va propun cei de la Voila, iar invitatia lor suna cam asa: "PASTE-a nu le stiti, ...

............................................citeste tot

Brunch la inaltime la Upstairs Rooftop
(Jan 2017)
   543 vizite  0 comentarii   

Week-end-ul acesta, frumosul restaurant la inaltime Upstairs Rooftop pregateste primul brunch dintr-o serie de evenimente culinare pentru toti iubitorii de acea masa car enu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre brunch-ul de sambata si duminica (14-15 ianuarie), mai jos: Upstairs ...

............................................citeste tot

Cultura Bucovinei la Palatul Manasia - experienta gastronomica, muzica si dansuri traditionale
(Jan 2017)
   363 vizite  0 comentarii   

Domeniul Manasia, la o ora departare de Bucuresti, este unul dintre frumoasele conace din Romania, un loc cu o bucatarie de exceptie sub conducerea lui Chef Alexandru Iacob, dar si o destinatie pe care s-o vizitati pentru relaxarea de week-end. Pentru anul acesta, cei de la conac anunta ca s-au ...

............................................citeste tot

Detox time cu preparate light si delicioase 
(Jan 2017)
   252 vizite  0 comentarii   

Sarbatorile de iarna se sfarsesc si odata cu ele si excesele culinare, motiv pentru care, cei de la Chefs, de pe Floreasca 55, s-au gandit la o perioada de revenire in ceea ce priveste alimentatia. Acestia propun, incepand cu 9 ianuarie, experiente culinare bazate pe preparate light si detox, ideale...

............................................citeste tot

Meniu special de Sf. Ion la Pantagruel
(Jan 2017)
   341 vizite  0 comentarii   

Sambata e zi de sarbatoare si daca aveti un Ion sau o Ioana de celebrat, restaurantul Pantagruel (fostul Gargantua d'Oro) a pregatit un meniu special sub indrumarea noului Chef, Cesar Velasquez Baez. Detaliile le aflam de la organizatori: Adu-ti prietenii si hai sa petrecem de Sf. Ion la ...

............................................citeste tot

Placintarie in gradina la Manasia Hub
(Jan 2017)
   189 vizite  0 comentarii   

Daca nu v-a speriat zapada si vreti sa petreceti o sambata cu placinte calde savurate intr-o gradina inzapezita (sau in pub, la caldura), atunci evenimentul pregatit de Bucateria pe terasa de la Manasia Hub e fix ce va trebuie. Despre Plaintaria de la Manasia aflam mai multe chiar de la gazde...

............................................citeste tot

Deserturi noi, indraznete si sanatoase, in meniul de la Chefs
(Dec 2016)
   308 vizite  0 comentarii   

Iubitorii de dulciuri au un nou motiv pentru a vizita restaurantul Chefs Experience. De curand cei de la Chefs au introdus in meniu noi deserturi in combinatii savuroase, cu influente frantuzesti, italienesti si mexicane. Cei care sunt in cautare de experiente noi, dar si gurmanzii, pot ...

............................................citeste tot

Sarbatorile sunt pentru toti - gatit caritabil cu Chef Cezar Munteanu
(Dec 2016)
   76 vizite  0 comentarii   

Sarbatorile sunt pentru toti - acesta este un indemn pe care ar trebui sa-l urmam in numar cat mai mare. Exemplul in acest sens e dat chiar de un mare Chef din Romania, Cezar Munteanu. Initiativa lui de sarbatori nu e doar de aplaudat, ci de urmat si de alte restauranti si alti bucatari. Detaliile ...

............................................citeste tot

(P) Cadouri dulci de Craciun…. si ceva in plus!
(Dec 2016)
   133 vizite  0 comentarii   

Un cadou aduce intotdeauna zambetul pe chipul celor dragi, iar ocaziile deosebite aduc cu ele intrebarile "Oare o sa ii placa" sau "Ai idee ce sa cumpar pentru el/ea?". Dulce si ceva in plus a fost conceput sa iti vina in ajutor in aceste momente de nesiguranta  si  sa devina lumea cadourilor ...

............................................citeste tot

(P) Masa de Craciun – la doar un click distanta!
(Dec 2016)
   255 vizite  0 comentarii   

Masa de Craciun este cu siguranta un moment special care se petrece in familie. Si ce ar fi Craciunul fara mireasma cozonacilor proaspeti, a delicioaselor sarmale sau fara traditionala salata Boeuf? Traim in secolul vitezei si al agitatiei si, din pacate, avem din ce in ce mai putin timp pentru noi ...

............................................citeste tot

Despre noua braserie CAJU by Joseph Hadad
(Dec 2016)
   3.922 vizite  1 comentarii   

Va povesteam de curand ca Chef Joseph Hadad planuieste sa deschida un nou restaurant, de data aceasta o braserie care sa fie mai accesibila oamenilor si un loc in care si-a propus sa adune retete de poveste si inspirate de copilaria lui. Saptamana aceasta a avut loc si inaugurarea CAJU, braserie ...

............................................citeste tot

Ciocolaterie de Craciun
(Dec 2016)
   201 vizite  0 comentarii   

Acuarela, cafeana colorata si barlog artistic din Bucuresti, a pregatit un eveniment special pentru sezonul rece. Mai exact, de azi, 9 decembrie, pana pe 23 decembrie aici veti putea deugsta mai multe tipuri de ciocolata calda. Invitatia lor suna cam asa: Cand eram mici, iarna insemna ...

............................................citeste tot

Freakshake Madness, combinatia scandalos de delicioasa dintre bautura si desert!
(Dec 2016)
   404 vizite  0 comentarii   

Restaurantul Chefs Experience iti ofera un motiv in plus pentru care trebuie neaparat sa ajungi pe Floreasca 55. Acesta a introdus in meniu noi preparate care incita printr-o nebunie de arome si combinatii decadente. Cunoscatorii de Milkshake-uri din intregul oras se pot bucura de Freakshake, un ...

............................................citeste tot

Restaurantul din Bucuresti cu patinoar in gradina
(Dec 2016)
   1.850 vizite  0 comentarii   

Sezonul rece are mai multi asi in maneca, iar un restaurant din Bucuresti stie si cum sa joace aceste carti. Mai exact, la jocul winter wonderland, Athénée Palace Hilton castiga detasat inaugurand un patinoar in curtea hotelului, acolo unde vara e terasa La Strada. Sa va spunem si ...

............................................citeste tot

Sushi live cooking alaturi de doi Chefi priceputi
(Dec 2016)
   446 vizite  0 comentarii   

Iubitorii de sushi pot sarbatori Craciunul mai devreme pentru ca un restaurant specializat in bucate japoneze a pregatit un eveniment deosebit. Mai exact, Zen Sushi Fusion va invita la o sesiune de live cooking cu Than Alon, Campionul Mondial la Sushi in 2015 si Chef Iulian Constantin. ...

............................................citeste tot

Un nou restaurant Stradale by Chef Foa
(Dec 2016)
   2.376 vizite  0 comentarii   

Chef Foa, unul dintre cei mai activi ambasadori ai conceptului de street food, imbogateste zona restaurantelor din Bucuresti cu o noua locatie Stradale. Aici, mancarea stradala va avea un nou altar, Stradale nou fiind situat tot intr-o zona de birouri astfel incat sa promoveze ideea sustinuta de ...

............................................citeste tot

Duminica - zi de relaxare si rasfat la Sunday Scoici vs Burgers
(Nov 2016)
   386 vizite  0 comentarii   

Duminica este o zi de relaxare, o zi pe care o petrecem alaturi de cei mai dragi noua: copii, parinti sau prieteni. Iar pentru asta, Chefs Experience vine cu o propunere greu de refuzat! In fiecare duminica, esti invitat la masa alaturi de familie sau prieteni pe Floreasca 55. Cei mari ...

............................................citeste tot

Weekend prelungit cu SUSHI, STEAK SI SCOICI!
(Nov 2016)
   713 vizite  0 comentarii   

Save the date! Ne asteapta un weekend prelungit! In perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, restaurantul Chefs Experience va asteapta sa sarbatoriti cu un trio culinar de exceptie, 3 preparate apetisante si super interesante: Sushi, Steak si Scoici! Chefs iti propune sa incerci delicioasele Sushi ...

............................................citeste tot

Fine dining romanesc de 1 decembrie
(Nov 2016)
   579 vizite  0 comentarii   

Un bistro mai vechi al Bucurestiului, Smart's, se prezinta publicului cu un nou suflu, mai proaspat si mai modern, dar si cu un meniu nou. Daca vreti sa-i treceti pragul si sa va bucurati de un bistro intim, cald, cu un meniu preponderent italian clasic, o puteti face oricand. Dar de 1 Decembrie, ...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de Craciun
(Nov 2016)
   1.450 vizite  0 comentarii   

Pregatirile de sarbatori au acaparat si zona de street food, concept care a prins curaj si pe piata din Romania incepand cu acest an. Astfel, un nou "festival" al restaurantelor mobile incepe de astazi pana pe 18 decembrie, loc la care se aduna unele dintre cele mai cunoscute si indragite food ...

............................................citeste tot

Mancati si beti romaneste la Clubul Taranului
(Nov 2016)
   198 vizite  0 comentarii   

Clubul Taranului se pregateste de sarbatoare, un nou 1 Decembrie celebrat prin mancaruri tradiitonale si muzica romaneasca. Mai exact, cei de la Clubul Taranului va asteapta la evenimentul "Mancam si bem romaneste" despre care ne spun urmatoarele.   De #ZiuaNationala, va asteptam ...

............................................citeste tot

Nou si vechi de 1 Decembrie la Form Fusion
(Nov 2016)
   267 vizite  0 comentarii   

De Ziua Nationala a Romaniei, restaurantul Form Fusion propune un eveniment la care felul principal e un mix intre vechi si nou, intre traditional si modern. Mancare, muzica, atmosfera, la Form de 1 Decembrie e loc de sarbatoare. Detaliile le aflam chiar de la organizatori. Atunci cand ...

............................................citeste tot

Hot Chocolate Party - petrecerea sezonului rece
(Nov 2016)
   945 vizite  0 comentarii   

Zexe Braserie, locul unde dulciurile si prajiturile vechi romanesti se prepara cu respect pentru traditie si cu grija pentru ce-i nou, devine gazda unui eveniment ideal pentru sezonul rece: Hot Chocolate Party, o saptamana la care puteti degusta ciocolata calda adevarata cu mai multe arome. Despre ...

............................................citeste tot

Sushilize - cea mai trendy petrecere la care poti sa participi
(Nov 2016)
   404 vizite  0 comentarii   

Sushilize = to socialize over sushi @ Chefs Vesti bune se anunta pe Floreasca 55! Restaurantul Chefs Experience propune o noua experienta culinara, de data aceasta cu delicatese japoneze - SUSHI. Cand iubitorii bucatariei japoneze se intalnesc la o vorba, cu delicatese in fata si muzica buna...

............................................citeste tot

Flambé - Preparate Flambate si un show culinar de exceptie
(Nov 2016)
   265 vizite  0 comentarii   

  The Old Sibiu, un restaurant romanesc de succes din Bucuresti, a pregatit pentru seara aceasta un eveniment culinar aparte. Mai exact, e pregatit sa flambeze si sa adauge arome deosebite anumitor preparate. Despre show si mancare ne povestesc ei mai jos: Flambat (din fr. flambé) ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

The Harbour – un design nou, mai viu, mai colorat, si un meniu nou



(Oct 2015)
992 Vizualizarivizualizari
2 Comentariicomentarii

 

The Harbour este unul dintre restaurantele cu vechime din capitala. Localul din piata Amzei a fost de curand renovat, dar nu inainte sa treaca si printr-un redesign conceptual. Detaliile despre “noul” The Harbour le aflam direct de la echipa:

“The Harbour”, restaurantul din Piata Amzei, s-a redeschis. Acum este mai colorat, cu un decor nou, meniu nou, dar aceeasi atmosfera incantatoare si personal prietenos.

the harbour (9)

 

In ceea ce priveste noul decor, acesta poarta semnatura renumitului arhitect Stefan Bianco, care are in portofoliu mai multe locatii vestite din Bucuresti. De cum pasesti in Port, se pot remarca varietatea de culori maritime (portocaliu, verde, turcoaz), o combinatie cromatica atractiva, si mobilierul adaptat conceptului. Localul este dotat acum si cu un bar, de unde oaspetii vor primi mai repede bautura dorita. Din vechiul decor s-au pastrat mai multe componente, printre care barca, unica in Romania si creata special pentru The Harbour, candelabrul si ancora, elemente definitorii pentru local, toate insa reconditionate, cu un plus de culoare.

the harbour (8)

the harbour (12)

Salonul de jos a fost si el renovat, fiind folosit in special pentru evenimente private, corporate, dar si pentru workshopuri sau diferite lansari.

In ceea ce priveste meniul, acesta s-a transformat intr-un meniu scurt, concis, dar complex, in care s-au pastrat toate preparatele care l-au consacrat pe The Harbour in piata: borsul de gasca, antipasto Harbour, salata Harbour, muschiul de vita maturat pe piatra incinsa, ficat de vitel la gratar, tiramisu, tortul de branza si tortul casei. Din vechiul meniu mai exista un preparat foarte apreciat, considerat chiar „cel mai bun din oras”, mai exact rata pe varza calita la cuptor, care nu se regaseste insa in noul meniu, dar are o zi dedicata, in care poate fi comandat – martea.

 

Din preparatele noi, unele deja au castigat teren in popularitate, si aici vorbim de supa pescarului, tartarul de somon cu avocado, Torpedo burger (considerat chiar unul dintre cei mai buni burgeri din oras) si pulpa de rata confit.

Cu toate ca s-au produs numeroase schimbari, principalul obiectiv The Harbour a ramas acelasi: importanta fiecarui oaspete, concentrarea pe dorintele si nevoile lui, iar atunci cand trece pentru prima data pragul restaurantului, sa i se ofere o experienta unica, iar el sa se reintoarca cu drag in Port.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Eu consider ca acest nou Harbour este un esec total. Ma refer aici la meniu. Eu veneam aici des inainte pentru meniul bun pe care il aveau. Harbour era celebru pentru supa de rosii toscana pentru care stiu multe persoane care reveneau aici, curcanul cu diverse sosuri, etc etc. Hamburger si restul…nu prea mai e nimic bun in meniu, am si renuntat la acest restaurant cu parere de rau. Din ce am vazut, nu mai e plin ca pe vremuri. Nu ma mir!

Reply

Pe naiba importanța fiecărui oaspete. Acum ceva vreme se uita un chelner țigănos la mine de parcă m-ar și bate, cum să-l deranjez pentru un meniu de prânz?

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


9 + = ten