The Match Pub

Vizualizari 920 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Sandviciuri & salate; Steak & grill
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

THE MATCH PUB-TIME WELL SPENT! Locatie mignona, cu aer distins, familiar, bucatarie traditionala romaneasca si internationala. Cladirea, in care functioneaza ,, The Match Pub”, dateaza din perioada ,,La Bellè Epoque”, sfarsitul sec. al XIX-lea , inceputul sec. al- XX-lea.

Este perioada, cand mica burghezie cultiva virtuti rentabile si masura in toate. Asa se explica preferinta pentru casele de tip vagon, stil vernacular ,,Micul Paris” (1890-1910).

Intrarea este strajuita de mai bine de un secol de usa deosebita din lemn masiv, care asteapta sa-i fie trecut pragul.

,,The Match Pub” isi propune sa va introduca in atmosfera ,,á la Belle Epoque”, ale carei atribute: bunul gust, bunacuviinta si rafinamentul le cultivam si noi prin serviciile noastre.

Atmosfera interioara a restaurantului ,,The Match Pub”, indusa de fotogaleria expusa, ofera nostalgicilor si celor care iubesc Bucurestiul istoric sa ,,retraiasca“ vremurile de altadata. Fiecare detaliu al interiorului are menirea sa creeze o punte intre trecut si prezent si sa induca un ambient cald si relaxant unde se poate socializa si manca pe acorduri de jazz si blues.

Noi ne propunem sa va servim cu preparate romanesti, specialitati deja consacrate, dar si la cerere, gatite de catre bucatarii nostri, maestri in arta gastronomiei.

La bar puteti servi bautura preferata, preparata desavarsit de un personal specializat.

Seara, atmosfera va fi animata de ritmul muzicii de petrecere. Veti fi intampinati de un personal tanar, serviabil mereu, cu zambetul pe buze, care va sta la dispozitia domniilor voastre.

Va asteptam cu mare drag in locatia noastra, atat pentru a savura o masa copioasa si gustoasa, cat si pentru a petrece clipe de neuitat in fiecare seara, alaturi de cei dragi.
Localizare The Match Pub

Baldovin Parcalabu nr 10, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Un loc perfect in care sa te intalnesti cu prietenii apropiati, sa savurezi o bautura delicioasa si sa te bucuri de discutii marunte, dar extrem de relaxante.
O nota aparte bucatariei:mancare foarte gustoasa iar portiile mari,spre deosebire de preturi care chiar sunt mici.Recomand!!!

Reply

O locatie primitoare, relaxanta, linistita si un burger de vita de visul visului:))

Reply

Da,intradevar locul este admirabil iar mancarea delicioasa!!!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


− three = 4Taguri: , , , , , ,