Therapy - cafenea terapeutica

Vizualizari 2.734 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Urbana; Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 2 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Therapy este un nou bistro in centrul Bucurestiului, cu lumina si umbra, cafea buna, ceaiuri diverse, mic dejun delicios si sucuri proaspete.

Conceptul de la care s-a pornit a fost crearea unui spatiu in care se poate lua masa sau servi un suc detox de cea mai buna calitate, in care muzica se aude difuz si placut, in care poti lucra in liniste, in care esti inconjurat de plante, aerul este curat pentru ca nu se fumeaza.

Designul este simplu, primitor, vegetal...am vrut sa avem o atmosfera in care omul sa se simta comfortabil, liber, fara prea multe pretentii dar scenografic, in miscare ))). Terasa este impartita in module umbroase, este un spatiu interactiv, care o sa se poata adapta oricarui eveniment si care se va schimba perpetuu datorita vegetatiei.

Mancarea si bauturile sunt alese pe spranceana, meniul este format din salate cu toate verdeturile si mirodeniile minunate, sandwich-uri, supe calde si reci, deserturi naturale, deserturi fara zahar sau gluten, paine cu maia, uleiuri virgine, o gama larga de branzeturi, sucuri din fructe, cocktail-uri non-alcoolice, limonade generoase si, bineinteles cateva tipuri de bere si vin fara alcool.

Therapy este un excelent loc pentru day parties, workshop-uri, lansari de carte, stand-up comedy, vernisaje, proiectii de filme si alte activitati culturale si va avea si un spatiu de prezentare, tip magazin, in care se vor comercializa diverse produse realizate in intreprinderile sociale, obiecte de design, papusi si alimente naturale.

Mai multe
Localizare Therapy - cafenea terapeutica

Sfintii Voievozi, nr. 60, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?


Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ three = 11Taguri: , , , , , , ,