Tic Taco - Taco Bar (inchis)

Vizualizari 564 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Snack
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Mexicana
Dominanta: Sandviciuri & salate
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Primul Taco Bar din București, str. Blănari nr. 5 (Hanul cu Tei)

Da, taco-ul este originar din Mexic, insa putini stiu ca exista si varianta inventata de imigrantii libanezi in anii 60 care au adaptat shawarma lor traditionala folosind ingrediente sanatoase, usor de gasit pe continentul central-american: coriandru proaspat, ananas si lime. Noi credem ca este cel mai delicios taco si il preparam pe masura, respectam cu strictete reteta traditionala dar am ales totusi ingrediente si furnizori locali si organici acolo unde este posibil.

Pentru prietenii nostri vegetarieni sau vegani sau pentru cei care tin post avem o selectie de tacos veggie si vegan, supe si salate delicioase pentru ca da, sunt si vegetarieni printre noi :)

Ne-am imprietenit cu cei de la "The Harp Bakery" in laboratoarele carora sunt realizate lipiile traditionale, asa-numitele tortillas, pe care le producem dupa o reteta traditionala si cu ingrediente de cea mai inalta calitate.

Folosim in mare parte ambalaje organice pe care le reciclam in vederea plantarii unor copaci prin Bucuresti. La fiecare 1000 de tacos mai plantam un copacel :)

De povestit ar mai fi multe despre noi, dar haideti mai bine sa ne cunoastem!
Localizare Tic Taco - Taco Bar (inchis)

Str. Blănari nr. 5 (Centrul Vechi), Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ nine = 15Taguri: , , , , ,