Trattoria Verdi (Piata Lahovari)

Vizualizari 6.735 Vizualizari 
Comentarii 9 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-12)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 11 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto


Pe scurt56199

Trattoria Verdi din Piata Lahovari a fost deschis(a) in 2012, in somptuoasa casa de pe Take Ionescu, in care inainte a fost o cafenea, Casablanca. Nu stiu istoria frumoasei case din spatele blocului Gradinita, s-a putea ca acolo sa fi locuit chiar Take Ionescu in vremuri mai frumoase pentru acest oras. Casa e impunatoare si foarte frumoasa, dupa cum am zis, insa cand o vezi transformata intr-o carciuma ti se strange putin inima.

Interiorul e inghesuit si intunecos, amenajat cam la repezeala, fara mari eforturi de gandire si de imaginatie. Exista si o curte foarte mica in care sunt cateva mese, si oamenii stau numai acolo - imi inchipui ca prefera frigul de afara atmosferei reci din interior.

Cred ca meniul e cel pe care l-am vazut si la Trattoria Verdi din Aviatorilor, si la celelalte cateva raspandite prin oras, adica bucatarie italieneasca de volum. Si e foarte, foarte lung, ca si celelalte, evident. Mancarea e destul de banala, nu mai repet ce am scris si la cealalta Trattoria Verdi, din Aviatorilor.

Serviciul a fost bun, chelneri amabili, insa totul e foarte lent la Trattoria Verdi, desi nu era cine stie ce lume pe la ei. Preturile nu sunt mici deloc, probabil ca trebuie sa le legi mai mult de preturile imobiliare ale zonei decat de calitatea mancarii.

In concluzie, stai mai mult de un ceas intr-o zona turistica, de trecere, ca sa mananci un pranz relativ scump si cu nimic deosebit. Norocul lor e ca nici nu ai prea multe de ales in zona, daca nu te trage ata la marile fast-fooduri de alaturi. (GB)

Localizare Trattoria Verdi (Piata Lahovari)

Tache Ionescu 29, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Se pare ca a fost renovata acest an. S-a schimbat patronul. Pretul mancarii s-a scumpit dar nu au adaugat la calitate. Dimpotriva. Serviciile sunt proaste. Fetele de masa sunt murdare. Chelnerii te corecteaza si mancarea e mediocra.

Reply

Buna ziua, as dori sa schimbati numele acestui restaurant pe situl dumneavoastra, mentionez ca acum se numeste Trattoria Romana. Multumesc

Reply

@Ana: cred ca tu, inainte de a fi atat de acida, ca sa fii luata in serios, ar trebui sa stii sa scrii in limba romana… Singura scuza ar fi daca aceasta nu este limba ta materna, altfel…. jenant!

Reply

este pacat ca se ajunge la atac la persoana de asa maniera, fara a fi partinitor consider ca opiniile domnului GB sunt corecte dar trebuie trecute prin filtrul decizional al fiecarei persoane ( ca de-altfel toate sugestiile, recomandarile pe care le primim)

Reply

Crezi ca parerea ta personala ar trebuii sa intereseze si pe altii?Ce te recomanda pe tine sa iti expui public gustul in materie de locatii si mancare?Daca vrei ca oamenii sa tina cont de opinia ta,informeazate putin inainte sa scrii,nu este un efort prea mare pentru tine sa citesti!Sper!De exemplu in casa din T.Ionescu 29,nu a locuit niciodata politicianul(sper ca macar asta stii,ca a fost politician Tache Ionescu!)daca citesti placuta memoriala de pe casa de alaturi(actualul sediu ACR) aflii ca aceea este casa memoriala T.Ionescu! Nu trebuia decat sa citesti!Prea complicat?
Mai departe,din 2002 in aceasta locatie a fost o cofetarie( nu cafenea) daca esti asa un mare expert in gastronomie ar fi trebuit sa stii asta!Cofetaria s-a bucurat de apreciere din partea multor bucuresteni,sa pare ca tu ai mancat numai dulciurile facute in casa din moment ce nu ai auzit despre Cassablanca-cofetarie!Spuneai ca aici este o “carciuma”! Te compatimesc sincer pentru lipsa gustului in materie de gastronomie sau amenajari interioare!Mai EDUCATE si dupa scrie-ti impresiile!

Reply

O recenzie interesanta despre GB the first http://www.simplybucharest.ro/?p=7643

Reply

nici eu nu inteleg de ce scrii cronici de restaurante, atat timp cat tu detii propriul restaurant, nu este conflict de interese??? ,dar, apropo, cand il inchizi, tot matusa gateste? nu am auzit foarte multa lume entuziasmata de ce a realizat acolo marele cronicar si expert in gastromonie George Butunoiu I (adica the first, primul, cel mai tare). Parerea mea sincera este asta: habar nu ai despre ce scrii, nu ai nici cea mai vaga idee despre gastronomie, nu ai un criteriu obiectiv de comparatie, totul este tratat din perspectivele si experientele tale personale mediocre. Desi ai pus un contor de vizitatori, care nu sunt unici!!! si poate de aceea ai doar 500 vizualizari ale site-ului pe zi, te intrebi cateodata asa, de ce, poate atunci cand incasezi de la anumiti prieteni carciumari 2000-3000 eur pentru recenzii pozitive….. Esti de ras prietene

Reply

nu inteleg de ce sa scrii articole in care sa mentionezi ca nu stii diverse lucruri…probabil ca sa se umple pagina…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four − 3 =



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,