Cafenea Tucano Coffee

Vizualizari 4.400 Vizualizari 
Comentarii 6 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Pati/cofetarie
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Sandviciuri & salate
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Tucano Coffee este o retea internationala de cafenele, care promoveaza filosofia sa Love.Peace.Coffee. in lumea intreaga. Love reprezinta iubirea si respectul fata de oaspetii cafenelei, este vorba de o comunicare interesanta, un schimb de experienta, prietenie si intelegere reciproca. Peace reprezinta atmosfera calda, spirituala si unica, in care poti sa petreci timpul confortabil, lecturand cartea ta preferata sau lucrand productiv la laptop, sau chiar petrecand vesel timpul cu prietenii. Tucano Coffee este o platforma de creatie pentru aplicarea ideilor, care gazduieste o serie de seminare, master class-uri, proiectii de filme, expozitii si festivaluri de muzica. Coffee – in inima Tucano Coffee domneste Dragostea fata de cafeaua de calitate, proaspat prajita si aromata in tarile exotice, de unde provine, fata de cultura si traditiile acestora. Tucano Coffee este un loc creat pentru a nuanta viata de zi cu zi in culori si arome vii, iar la sfarsit de saptamana, pentru a o face chiar mai intensa si de neuitat.
Localizare Cafenea Tucano Coffee

Calea Dorobantilor 18, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Dezamagire!Pe zi ce trece o deservire tot mai proasta si produse la fel. Cafeaua a capatat un gust ca cea de la aparatele de cafea stradale. Au inceput frumos,dar cum e la noi la romani doar inceputurile sunt frumoase. Daca o mai tin asa sa se mute in regie!

Reply

Mi-au bucurat ochiul cand i-am descoperit dar deservirea este oribila, incepind cu fata cu accent de Moldova care preia comenzile cu un aer infumurat, pana la chelnerii care incurca comenzile aproape de fiecare data sau uita sa aduca ce platesti in avans. Pacat de locatie,arata fantastic si produsele sunt bune si foarte ieftine dar astazi m-au convins sa nu mai trec pe la ei never.

Reply

Foarte misto cafeneaua.Oreo cheesecake rules :)))

Reply

Foarte frumoasa cafeneaua, dar managementul care il au e varza frate. Niste angajati cu ifose. Incomparabil cu locatia pe care am vizitat-o la Chisinau.

Reply

Cu siguranta cele mai bune cheesecake-uri din Bucuresti.Foarte misto decorul. Au si cele mai bune cafele. Incercati Cannabis coffee, to die for.
Cei drept ospatarii cam adormiti,debaraseaza mesele cu greu iar fata care incasa banii arata de parca tocmai se trezise.

Reply

Prima locatie din Bucuresti care isi merita denumirea de cafenea.Este exact cum trebuie sa fie o cafenea.Foarte misto conceptul, bine gandit. Preturile cum n-a vazut Dorobantiul vreodata.
Am mancat o salata si un cheesecake ambele foarte bune.Cafeaua bunicica, dar ar trebui sa fie perfecta la ce masina de cafea au. Tipul ce facea cafeaua nu parea prea priceput si avea un teribil accent moldovenesc.
Am dedus ca proprietarii sunt basarabeni, n-am nimic cu cei de peste Prut, dar nu le face cinste sa aiba in cafenea angajati cu accent moldovenesc, fac praf tot conceptul.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 × = forty twoTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,