Venchi Cioccogelateria

Vizualizari 1.973 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Cafe/Pub/Club; Pati/cofetarie
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Pati/cofetarie
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Traditia unei culturi de secole al carei unic scop este de a transforma CIOCOLATA intr-o experienta extraordinara.

Esenta Venchi o reprezinta calitatea, prospetimea, cultura si experienta de secole in fabricarea produselor de cofetarie. Inca din 1878, "sufletul ciocolatei" si-a facut simtita prezenta in produse unice, in care gustul, materia prima de cea mai buna calitate, inovatia si nealterarea prin procese chimice ori conservanti stau in egala masura la baza succesului Venchi.
Recenzii & Articole

10 locuri unde gasiti cea mai buna inghetata din Bucuresti   
Restograf (Jun 2015)

In Bucuresti exista cateva locuri in care puteti gasi inghetata facuta intocmai ca in Italia. Pentru iubitorii de gelato, am pus pe "hartie" 10 dintre locurile unde se poate savura cea mai buna inghetata din Bucuresti. Garantam ca nu o sa plecati dezamagiti din niciunul dintre locurile de mai jos...
........................................................................................................ citeste tot


Venchi   
(Jun 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Venchi Cioccogelateria

Calea Victoriei 214, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Am intrat ieri la Venchi impreuna cu 2 prietene sa ne incalzim (speram noi) cu o ciocolata calda si credeam noi ca si buna. In interior ne-a intampinat un domn suparat si plictisit, noi fiind totusi zambitoare. Incaperea era plina de cutii in care dansul aseza sticle si panetone, pregatindu-le probabil pentru livrari de sarbatori. Intreb: Este deschis? Raspuns: Pai daca suntem aici inseamna ca este deschis. Bun inceput. Fiind 3 si existand doar 2 mese cu cate 2 locuri, ne-am gandit cum sa facem. Noroc cu cele 2 domnisoarele care erau deja la un ceai la o masa dubla, ne-au oferit o masa. Am comandat ciocolata calda. Cred ca stie toata lumea cum ar trebui sa fie o ciocolata calda, nu-i asa? Ei, la Venchi exista o reteta “originala”: o ciocolata calaie, ordinara, in care se simtea cacao nedizolvata. Cred ca si cea din plicurile LaFesta facuta de un copil este mai buna! Ciocolata calaie a fost servita in pahare inalte cu o lingurita cu coada lunga in interior. Bun, ce facem cu linguritele? Farfuriuta nu, servetele nu…Cer servetele…Nimic. Domnul ocupat in continuare cu aranjatul cutiilor. Cer inca o data: Imi aduce un teanc. Dezamagire totala! Nici produs bun nici servire. Daca sunteti asa deranjati de clienti, luati-va concediu sau inchideti…

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 6 = thirty six



Taguri: , , , , , , , , , ,