Villa Romana Ristorante (inchis)

Vizualizari 5.456 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Top
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: >150 RON
Evaluarea Restograf
(May-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 301 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Bucătăria mediteraneană și cea mai exclusivistă zonă din București își dau întâlnire într-un singur loc: Villa Romana Ristorante. Situat în Piața Charles de Gaulle, într-o zonă verde și liniștită în apropierea Herăstrăului, restaurantul găzduiește cine intime alături de o serie de evenimente private. Atmosfera casei cu arhitectură din anii 1920 având piesa de rezistență șemineul creat de Constantin Brâncuși, vă va conduce într-o lume a răsfățului estetic și a relaxării. În plus, preparatele noastre delicioase vă vor aminti de coasta caldă a Mediteranei.

Pe scurt73094

Restaurant foarte frumos, mancare obisnuita, foarte scumpa

Villa Romana Ristorante din Piata Charles de Gaulle e fostul restaurant Zabaione cu noi proprietari si un nou chef. Din cate imi aduc eu aminte restaurantul arata cam la fel in interior, nu cred ca au schimbat mai nimic, si nici nu aveau ce, de vreme ce e unul dintre cele mai frumoase si mai elegante localuri din Bucuresti – ce am scris mai demult la Zabaione ramane valabil.

Conceptul culinar si meniul sunt schimbate, insa nu prea mult, e tot bucatarie italieneasca, un meniu destul de "cuminte" si conservator, mancare relativ simpla, putine sosuri – adica ceea ce ar face cu adevarat o diferenta.

Preturile sunt foarte mari pentru o asemenea mancare, chiar si in Piata Charles de Gaulle avand adresa. Serviciul a fost foarte bun, cred ca au preluat o parte din personalul fostulu Zabaione, care a facut treaba buna din acest punct de vedere.

Villa Romana e un restaurant foarte frumos, linistit si elegant, cu o terasa aristocratica in Piata Charles de Gaulle. Mancarea e buna, insa nu intr-atat incat sa mergeti doar pentru ea pana acolo. Mai ales ca e scump... (GB – iunie 2015)

Localizare Villa Romana Ristorante (inchis)

Piata Charles de Gaulle 3, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
O adunatura de oameni care nu au nici o treaba cu acest domeniu .serviciu este de proasta factura , mancarea deplorabila …te pacalesti odata dar nu mai calci a doua oara ..pacat de ambianta care a fost acolo

Reply

o atmosfera placuta si o mancare de te lingi pe degete

Reply

Cel mai frumos balcon – terasa din Bucuresti. Servicii bune, Bucătărie buna. Recomand pentru lunch business sau cina romantica.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


two × = 6