Vinexpert The Wine Bistro

Vizualizari 8.704 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Aug-15)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Infiintata in 1999, VINEXPERT contribuie de peste 11 ani la dezvoltarea culturii vinului in Romania iar cuvintele care au exprimat in toata aceasta perioada filozofia companiei sunt: experienta, pasiune, inovatie si inspiratie.

VINEXPERT a devenit in scurt timp principalul lant de magazine specializat in importul si vanzarea de vinuri premium, bauturi spirtoase fine si accesorii pentru vin.
Pe larg

Vinexpert se reprofileaza pe vanzarea de ciorbe, nu mai e interesat de vinuri The Wine Bistro e vinoteca (wine shop) cu bistrou a celor de la Vinexpert, din Piata Victoriei. Se pare ca acela e un loc in care se testeaza niste noi si misterioase teorii de marketing, nefacute inca publice. Au un spatiu destul de mare la parterul unui bloc mare din rond, pe latura cu Calea Victoriei. E destul de bine amenajat, cu rafturi pline cu vinuri pe doi pereti, cu un bar in spate si cu mese de bistrou in tot spatiul, mai ales spre ferestrele mari catre bulevard. Am vazut ca amenajeaza si o terasa pe trotuar, probabil va apuca sa mai fie deschisa o perioada pana vine frigul. Meniul e redus, destul de simplu, bucatarie urbana, de internet, fara pretentii. Au si un meniu al zilei, si sunt surprinsi deca nu il ceri pe acela, ba chiar fac presiuni ca sa te multumesti cu el, e gata facut, nu mai faci deranj in bucatarie cu alte cereri. Conceptul acesta de magazin de vinuri in care poti sa iei ceva de mancare la repezeala, ca sa... citeste tot
Localizare Vinexpert The Wine Bistro

Calea Victoriei 155, Bl D1 (Piata Victoriei), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
SUNTETI PLINI DE GANDACI, IMPUTITILOR.

Reply

Foarte mult fum de țigară, e îngrozitor. Nu înțeleg de ce intr-un spațiu mic și fără un sistem de ventilație adecvat este permis fumatul. Nu mai merg niciodată.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


4 − one =Taguri: ,