O super locație pentru evenimentul tău - cu piscina și grădină!
(Jul 2017)
   619 vizite  0 comentarii   

Anul 2017 este anul în care cei de la Jubile The Ballroom vor inaugura 5 saloane de evenimente noi sub denumirea de Jubile Concept: Events - Art - Party. Jubile the Ballroom, cu o experiență de peste 10 în domeniul HORECA, are deja 5 saloane în zone cheie ale Bucureștiului, cu design ...

............................................citeste tot

BURGER SI SCOICI pentru cea mai cool petrecere...petrecerea ta!
(May 2017)
   1.122 vizite  1 comentarii   

  Vara este anotimpul petrecerilor in aer liber alaturi cei dragi, iar pentru cele mai reusite dintre ele, cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis un restaurant in Centrul Vechi, s-au gandit sa ofere si servicii de catering cu unele dintre cele mai ravnite preparate ale ...

............................................citeste tot

Se deschide NOR, cel mai înalt restaurant din București!
(May 2017)
   10.357 vizite  0 comentarii   

Începând cu luna mai, orașul se vede cel mai frumos de la NOR, primul Sky Casual Restaurant din București. Odată cu NOR, capitala intră în cercul select al orașelor care au restaurante așezate mai sus de 130 de metri.   Pentru București, recordul pentru cel mai înalt restaurant...

............................................citeste tot

Cozonacul lui Scarlatescu - Dulce și ceva în plus, de Paște
(Apr 2017)
   647 vizite  0 comentarii   

Cozonacul lui Scarlatescu este ideal de pus pe masa de Paste, fiind cel mai dulce cadou de impartit cu cei dragi! Cum Pastele se apropie cu pasi repezi, iar romanii iubesc sa aiba masa de sarbatori plina de preparate dichisite si foarte delicioase, Dulce si Ceva in Plus propune desertul ...

............................................citeste tot

Ground Zero Beer si aniversarea de 2 ani
(Mar 2017)
   859 vizite  1 comentarii   

Una dintre cele mai iubite si apreciate beri artizanale din Romania, Ground Zero, implineste 2 ani de cand umple paharele romanilor la festivaluri si in anumite baruri si restaurante. Si cu aceasta ocazie speciala isi face ziua cu bere si mancare pe alese. Detaliile, de la ei, mai jos:  ...

............................................citeste tot

Seara moldoveneasca cu bucate alese si muzica live
(Mar 2017)
   535 vizite  0 comentarii   

Vineri sunteti asteptati la o calatorie gastornomica in inima Moldovei. Restaurantul Interbelic din Bucuresti s-a pregatit cu toate cele necesare pentru o seara culinara 100% moldoveneasca. Astfel, incepand cu ora 19.30, sunteti asteptati sa petreceti impreuna o seara cu tematica culinara ...

............................................citeste tot

Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!
(Mar 2017)
   771 vizite  0 comentarii   

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem ...

............................................citeste tot

Ce putem manca de post la restaurant- despre paste veggie si alte bunatati
(Mar 2017)
   733 vizite  0 comentarii   

Este postul Pastelui si una dintre cele intrebarile care ne chinuie in perioada asta este “Ce sa mai mancam?” De obicei, acasa tinzi sa adopti o dieta mai bogata in produse de panificatie, cartofi si orez sau poate optezi pentru o salata. Dar ce te faci cand iesi in oras si optiunile sunt ...

............................................citeste tot

(P) Dulce si Ceva in Plus – lumea cadourilor inedite
(Mar 2017)
   447 vizite  0 comentarii   

Evenimentele importante „ne pandesc” la tot pasul! Fie e ziua cuiva drag, fie vrei sa il feliciti pentru un succes sau, pur si simplu, doresti sa iti arati iubirea, recunostinta si aprecierea. Dupa atatea cadouri oferite, mai ales daca surpriza este pentru o persoana noua din viata ta, parca ...

............................................citeste tot

Honey Toast Brunch la Muse Bistro
(Mar 2017)
   606 vizite  0 comentarii   

Brunch-ul de week-end incepe sa devina o traditie in Bucuresti, iar de data aceasta sunteti asteptati la Muse Bistro pentru o masa care nu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre acest eveniment culinar, mai jos:   Incepem primavara cu #MuseBrunch, seria de brunch-uri de ...

............................................citeste tot

Seara argentiniana cu love, tango & more
(Mar 2017)
   536 vizite  0 comentarii   

Daca ne gandim la o seara argentiniana ne gandim la un steak bun, stropit cu un vin bun, si neaparat totul pe fundalul ritmurilor de tango. Fix asa si-au imaginat si cei de la Stejarii Pool Club seara argentiniana pe care o pregatesc pentru vinerea aceasta. Detalii: Vino la Pool Club si ...

............................................citeste tot

Ramen Cup la J'ai Bistrot
(Mar 2017)
   970 vizite  0 comentarii   

Ramenul este printre trendurile culinare ale acestui an, supa devenind destul de cunoscuta si in Romania, asta dupa ce si-a stabilit locul de onoare in Asia si in alte parti ale lumii. Sambata aceasta, supa ramen aterizeaza la degustare si in Bucuresti, la J'ai Bistrot. Despre evenimentul ...

............................................citeste tot

Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania
(Mar 2017)
   1.180 vizite  0 comentarii   

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe: Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile... Asa ca redeschidem sezonul Brunch...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de primavara
(Mar 2017)
   2.080 vizite  0 comentarii   

Primavara scot capul din zapada food truck-urile din Bucuresti la primul eveniment din acest sezon. Astfel, de azi pana pe 2 aprilie, gasiti in fata la mall Promenada Food Truck Festival - editia de primavara. Detaliile despre acest festival culinar le aflam mai jos de la organizatori. Dupa ...

............................................citeste tot

Burger si scoici - un nou concept de restaurant
(Mar 2017)
   3.844 vizite  0 comentarii   

(P) La inceputul acestui an, s-a deschis un nou restaurant in Centrul Vechi, iar zvonurile spun ca este un loc primitor, cu un design foarte interesant, in care cele mai ravnite preparate sunt burgerii si scoicile. Burger si scoici este un nou concept de restaurant bazat pe cele mai in trend ...

............................................citeste tot

Trufe si vin la Muse Bistro
(Feb 2017)
   544 vizite  0 comentarii   

Preparatele cu trufe si vinul compun un cadou perfect pentru ziua de Dragobete. Gust fin si deosebit alaturi de vinul care face pereche buna cu mancarea si v-ati asigurat un meniu ideal pentru ziua indragostitilor, varianta romaneasca. Un astfel de capriciu puteti sa va oferiti la un eveniment ...

............................................citeste tot

Rasfat culinar by Chef Scarlatescu
(Feb 2017)
   1.250 vizite  0 comentarii   

Joi, 2 Martie, Chef Scarlatescu - cunoscut de publicul din Romania drept cel mai exigent jurat al emisiunilor de gatit - propune o experienta deosebita gurmanzilor si iubitorilor de inedit. Acesta va invita la Chefs Experience, restaurantul de pe Floreasca 55, sa participati la "Chefs Table" - un ...

............................................citeste tot

Ice-cream brunch
(Feb 2017)
   566 vizite  0 comentarii   

Daca stiam de conceptul de brunch cand eram copii, sigur ni l-am fi imaginat asa cum il pregatesc cei de la Puro&Bio: cu multa inghetata. Despre acest eveniment delicios aflam mai multe mai jos: Un brunch ca la carte. Tasting de inghetata artizanala din belsug urmat de platouri sarate ...

............................................citeste tot

Alege o cina deosebita pentru Ziua Indragostitilor
(Feb 2017)
   997 vizite  0 comentarii   

Se apropie Ziua Indragostitilor si nu stii ce cadou sa-i faci? Exista o celebra zicala care zice ca "dragostea trece prin stomac" asa ca ce poate fi mai potrivit pentru a celebra iubirea decat o cina romantica intr-un loc deosebit? Ce zici de un meniu cu preparate speciale si savuroase, pentru...

............................................citeste tot

O duminica super hot la Lulu's Bistro
(Feb 2017)
   463 vizite  0 comentarii   

Iute, si mai iute, de-a dreptul hot? Daca si voi sunteti iubitori ai mancarurilor picante, atunci duminica vi se pregateste un meniu fix pe placul vostru la Lulu's Bistro. Detaliile mai jos. Un eveniment gourmet pentru pasionatii de mancare picanta. Chef Vasile Nicolae a pregatit un meniu ...

............................................citeste tot

Meat Busters Pop-Up in Mansarda Simbio
(Feb 2017)
   1.050 vizite  0 comentarii   

Un concept de street food care a revolutionat lumea sandvisurilor, Meat Busters, face casa buna cu Simbio, astfel ca duminica, 12 februarie, puteti gusta preparatele de food truck direct in mansarda frumosului bistro. Detaliile le aflam de la ei: BREAKING NEWS: scoateti lopetile de zapada...

............................................citeste tot

Sushilize - cel mai nou concept de petrecere din oras
(Feb 2017)
   553 vizite  0 comentarii   

Iti plac experientele noi? Sushilize este cel mai nou concept de petrecere la care ai ocazia sa participi. Si, cum cea mai interesanta si populara este socializarea in oras, iata ca cei de la Chefs Experience nu se lasa si propun o noua experienta, venind cu o idee de socializare la un platou cu ...

............................................citeste tot

Un chef roman nominalizat la premiile internationale GQ Food and Drink Awards
(Feb 2017)
   338 vizite  0 comentarii   

Anul trecut va povesteam ca cel mai bun restaurant din Londra, Sosharu, are un Chef roman, Alexandru Craciun. Acelasi bucatar in fruntea aceluiasi restaurant primeste acum si o nominalizare la GQ Food & Drink Awards, intrand pe lista potentialilor castigatori la categoria "Best Chef". Chef ...

............................................citeste tot

Cina de Valentine's pentru el si pentru ea
(Feb 2017)
   404 vizite  0 comentarii   

Valentine's Day - ca il sarbatoriti sau nu, ziua de 14 februarie e o ocazie tocmai buna pentru a iesi la o cina romantica. Mai ales ca multe restaurante din Bucuresti se gatesc in haine speciale pentru aceasta ocazie si organzieaza evenimente in tema cu sarbatoarea. De exemplu, la frumosul ...

............................................citeste tot

Restaurantul bucurestean unde puteti admira o colectie de arta evaluata la peste 150.000 Euro
(Feb 2017)
   958 vizite  0 comentarii   

Daca arta culinara si-ar da intalnire cu arta clasica, probabil ca ar arata asa: o expozitie de tablouri remarcabile pe care o puteti admira in timp ce savurati preparate din bucataria haute cuisine. Fix asta isi propune sa faca si Le Bistrot Français, unde, incepand cu luna ianuarie, ...

............................................citeste tot

  1   2  3  4  5  6
Afiseaza

Vitis Metamorfosis devine Viile Metamorfosis dupa rebranding



(Jun 2014)
1.361 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Schimbare de nume si identitate vizuala pentru compania producatoare de vinuri premium Metamorfosis

Viile MetamorfosisProducatorul de vinuri premium din Dealu Mare Vitis Metamorfosis a trecut printr-un proces de rebranding, care a constat in schimbarea numelui si a identitatii vizuale. Proiectul de rebranding face parte din strategia de dezvoltare a companiei, inceputa in 2013. Decizia de rebranding a fost rezultatul unui proces complex de audit al business-ului. Noua identitate a brandului Metamorfosis presupune schimbarea numelui sub care vor fi promovate vinurile companiei, a logo-ului companiei, precum si a etichetelor de pe sticlele de vin.

Incepand de anul acesta, compania va fi promovata sub numele de Viile Metamorfosis si va avea sloganul ,,O noua armonie in vie”. Noul nume pune accent pe originea romaneasca a vinurilor, iar noul simbol din logo reda valorile si misiunea asumate de companie – necesitatea si importanta apropierii de natura pentru a realiza vinuri de o calitate superioara. In acest an, Viile Metamorfosis a adaugat in portofoliu o serie de soiuri noi (Muscat Ottonel & Tamaioasa Romaneasca), vinuri din ani noi (Sauvignon Blanc & Feteasca Alba, Feteasca Regala) si un vin in premiera (Rosé).

,,Schimbarea identitatii Metamorfosis este un pas firesc pe care il facem in procesul de consolidare a companiei. Pe de o parte, ne-am dorit sa fim perceputi asa cum am fost, de fapt, de la inceput: o companie care ofera vinuri premium, de calitate. Pe de alta parte, ne-am dorit sa transmitem mai puternic si mai clar dorinta noastra de a produce ecologic. Schimbarea de identitate inseamna o apropiere de standardele noastre, nu si o repozitionare de pret. Practic, vom oferi mai mult, insa pretul va ramane acelasi”, a declarat Giancorrado Ulrich, presedintele Viile Metamorfosis.

Noile produse vor fi disponibile in comert, incepand cu luna iunie. Procesul de rebranding a durat 4 luni si a fost realizat de catre Alfred Binder, Specialist in Marketing si Vanzari Vinuri, in colaborare cu YG Design, agentie multipremiata din Argentina, specializata in industria vinului. Investitia in schimbarea identitatii brandului este de ordinul zecilor de mii de Euro.

Procesul de rebranding este parte din strategia de dezvoltare si consolidare a pozitionarii companiei pe piata din Romania. Pentru anul acesta, Viile Metamorfosis lucreaza la finalizarea cramei proprii, in regiunea Dealu Mare.

Despre Vitis Metamorfosis

Vitis Metamorfosis reprezinta imbinarea a 26 generaţii de traditie in lumea vinului ale familiei Antinori  cu talentul enologului Fiorenzo Rista. Compania a fost infiinţata in 2007 si are o suprafaţa de 100 de hectare de teren in zona Dealu Mare. Primul vin produs de Vitis Metamorfosis, Cantvs Primus Cabernet Sauvignon, a fost lansat pe piata in 2007. In prezent, compania are un portofoliu de opt vinuri premium: Cantvs, produsul etalon al cramei, si gamele Viile Metamorfosis si Fluturi.

* * * * *

Vinurile Viile Metamorfosis

Viile Metamorfosis Muscat Ottonel & Tamaioasa Romaneasca

Vinul prezinta o culoare galben-pai cu usoare reflexii aurii. Acesta este cel mai bun exemplu de vin cu arome primare, la care impresia olfactiva este puternic fructata si completata de subtile arome de flori, in special trandafiri. Prospetimea si gustul usor amarui dat de vinificarea in sec contribuie la franchetea si armonia acestui vin ecologic. Este perfect pentru a starni apetitul inainte de masa sau poate complimenta retete lejere pe baza de carne alba sau legume. Se serveste la 8°C.

Viile Metamorfosis Rosé

Vinul prezinta o culoare stralucitoare si apetisanta cu o nuanta trandafirie. Un asamblaj reusit de Merlot, Syrah, Pinot Noir si Cabernet Sauvignon ce dezvaluie arome generoase de fructe rosii, cirese si capsuni. La gust este catifelat, dar cu o prospetime revigoranta si o intensitate aromatica plina de fructozitate. Corpolenta medie il recomanda ca fiind un partener perfect pentru peste, carne alba sau legume, pregatite la gratar. Se serveste la 13°C.

Viile Metamorfosis Feteasca Alba & Sauvignon Blanc

Mariajul fericit intre soiul francez Sauvignon Blanc si soiul romanesc Fetasca Alba a creat un vin cu o personalitate puternica. Culoarea galben-verzui este in perfecta armonie cu aromele de fan proaspat cosit si flori de salcam, cu gustul intens de citrice si piersica, culminand intr-un post-gust proaspat si persistent. Un vin usor de asociat cu preparate culinare pe baza de carne alba, peste, fructe de mare, salate sau de servit simplu, ca aperitiv. Se serveste la 8°C.

Fluturi Feteasca Regala Ecologic

De un galben deschis cu reflexii verzui, acest vin ecologic etaleaza arome intense de fructe proaspete, in special de mere verzi. Un soi autohton ce se impune printr-un gust echilibrat, plin de prospetime si savoare. Poate fi servit ca aperitiv sau cu preparate usoare din carne alba. Temperatura de servire: 8°C.

Cantvs Primvs Feteasca Neagra

O culoare atractiva, rosu-inchis cu reflexii rubinii. Aromele intense amintesc de fructe rosii ajunse la maturitate, gemuri din prune si cirese si se intrepatrund cu notele minerale si de condiment dulce. La gust este amplu, generos cu tanini moi si un final lung si placut. Ideal cu branzeturi, fripturi in carne rosie sau ciuperci si alaturi de preparate traditionale romanesti. Se serveste la 16°C.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


three × 8 =