Restaurantul bucurestean unde puteti admira o colectie de arta evaluata la peste 150.000 Euro
(Feb 2017)
   1.360 vizite  0 comentarii   

Daca arta culinara si-ar da intalnire cu arta clasica, probabil ca ar arata asa: o expozitie de tablouri remarcabile pe care o puteti admira in timp ce savurati preparate din bucataria haute cuisine. Fix asta isi propune sa faca si Le Bistrot Français, unde, incepand cu luna ianuarie, ...

............................................citeste tot

Noutati in meniul de pranz de la Hard Rock Cafe
(Feb 2017)
   2.585 vizite  0 comentarii   

Pranzul e subiect care trebuie tratat cu mare atentie. De aceea, cand aflam noutati in acest domeniu, incercam sa le dam mai departe cat mai repede ca sa fim siguri ca veti avea parte de un pranz bun in Bucuresti. In acest context, ii lasam pe cei de la Hard Rock Cafe sa va prezinte ce e nou in ...

............................................citeste tot

Fish & Wine - preparate pe baza de fructe de mare si peste si degustare de vinuri
(Jan 2017)
   926 vizite  0 comentarii   

Veste buna pentru iubitorii de vinuri! De curand cei de la Chefs Experience si-au modificat intreg meniul de bauturi cu ajutorul unui somelier, la sfatul caruia au introdus o multime de vinuri interesante. Acum fiind nerabdatori sa vi le prezinte, cei de la Chefs au reluat deja bine cunoscutul ...

............................................citeste tot

Wine Tasting la Porto Te Amo
(Jan 2017)
   462 vizite  0 comentarii   

Un wine bar e firesc sa faca sesiuni de wine tasting, ceea ce se intampla si la Porto Te Amo, local din incinta mall-ului Park Lake. Wine bar-ul Porto Te Amo aduce un pic din spiritul Portugaliei in Bucuresti, dar pentru evenimentul de joi, accentul cade pe o crama romaneasca. Mai multe despre ...

............................................citeste tot

Duminica - zi de relaxare si rasfat la Sunday Scoici vs Burgers!
(Jan 2017)
   1.702 vizite  0 comentarii   

Duminica este o zi de relaxare, o zi pe care o petrecem alaturi de cei mai dragi noua: copii, parinti sau prieteni. Iar pentru asta, Chefs Experience revine cu o propunere greu de refuzat! In fiecare duminica, esti invitat la masa alaturi de familie sau prieteni pe Floreasca 55. Cei mari ...

............................................citeste tot

Pasta week-end cu PASTE fericit la Voila
(Jan 2017)
   1.389 vizite  0 comentarii   

Bistro-ul Voila revine in forta cu un nou eveniment culinar in stilul celor de pana acum: cu un meniu bine gandit si cu o prezentare cel putin interesanta. Un week-end cu paste gatite in diverse feluri, asta va propun cei de la Voila, iar invitatia lor suna cam asa: "PASTE-a nu le stiti, ...

............................................citeste tot

Brunch la inaltime la Upstairs Rooftop
(Jan 2017)
   1.925 vizite  0 comentarii   

Week-end-ul acesta, frumosul restaurant la inaltime Upstairs Rooftop pregateste primul brunch dintr-o serie de evenimente culinare pentru toti iubitorii de acea masa car enu e nici mic-dejun, nici pranz. Detaliile despre brunch-ul de sambata si duminica (14-15 ianuarie), mai jos: Upstairs ...

............................................citeste tot

Cultura Bucovinei la Palatul Manasia - experienta gastronomica, muzica si dansuri traditionale
(Jan 2017)
   1.079 vizite  0 comentarii   

Domeniul Manasia, la o ora departare de Bucuresti, este unul dintre frumoasele conace din Romania, un loc cu o bucatarie de exceptie sub conducerea lui Chef Alexandru Iacob, dar si o destinatie pe care s-o vizitati pentru relaxarea de week-end. Pentru anul acesta, cei de la conac anunta ca s-au ...

............................................citeste tot

Detox time cu preparate light si delicioase 
(Jan 2017)
   823 vizite  0 comentarii   

Sarbatorile de iarna se sfarsesc si odata cu ele si excesele culinare, motiv pentru care, cei de la Chefs, de pe Floreasca 55, s-au gandit la o perioada de revenire in ceea ce priveste alimentatia. Acestia propun, incepand cu 9 ianuarie, experiente culinare bazate pe preparate light si detox, ideale...

............................................citeste tot

Meniu special de Sf. Ion la Pantagruel
(Jan 2017)
   953 vizite  0 comentarii   

Sambata e zi de sarbatoare si daca aveti un Ion sau o Ioana de celebrat, restaurantul Pantagruel (fostul Gargantua d'Oro) a pregatit un meniu special sub indrumarea noului Chef, Cesar Velasquez Baez. Detaliile le aflam de la organizatori: Adu-ti prietenii si hai sa petrecem de Sf. Ion la ...

............................................citeste tot

Placintarie in gradina la Manasia Hub
(Jan 2017)
   1.020 vizite  0 comentarii   

Daca nu v-a speriat zapada si vreti sa petreceti o sambata cu placinte calde savurate intr-o gradina inzapezita (sau in pub, la caldura), atunci evenimentul pregatit de Bucateria pe terasa de la Manasia Hub e fix ce va trebuie. Despre Plaintaria de la Manasia aflam mai multe chiar de la gazde...

............................................citeste tot

Deserturi noi, indraznete si sanatoase, in meniul de la Chefs
(Dec 2016)
   952 vizite  0 comentarii   

Iubitorii de dulciuri au un nou motiv pentru a vizita restaurantul Chefs Experience. De curand cei de la Chefs au introdus in meniu noi deserturi in combinatii savuroase, cu influente frantuzesti, italienesti si mexicane. Cei care sunt in cautare de experiente noi, dar si gurmanzii, pot ...

............................................citeste tot

Sarbatorile sunt pentru toti - gatit caritabil cu Chef Cezar Munteanu
(Dec 2016)
   515 vizite  0 comentarii   

Sarbatorile sunt pentru toti - acesta este un indemn pe care ar trebui sa-l urmam in numar cat mai mare. Exemplul in acest sens e dat chiar de un mare Chef din Romania, Cezar Munteanu. Initiativa lui de sarbatori nu e doar de aplaudat, ci de urmat si de alte restauranti si alti bucatari. Detaliile ...

............................................citeste tot

(P) Cadouri dulci de Craciun…. si ceva in plus!
(Dec 2016)
   546 vizite  0 comentarii   

Un cadou aduce intotdeauna zambetul pe chipul celor dragi, iar ocaziile deosebite aduc cu ele intrebarile "Oare o sa ii placa" sau "Ai idee ce sa cumpar pentru el/ea?". Dulce si ceva in plus a fost conceput sa iti vina in ajutor in aceste momente de nesiguranta  si  sa devina lumea cadourilor ...

............................................citeste tot

(P) Masa de Craciun – la doar un click distanta!
(Dec 2016)
   919 vizite  0 comentarii   

Masa de Craciun este cu siguranta un moment special care se petrece in familie. Si ce ar fi Craciunul fara mireasma cozonacilor proaspeti, a delicioaselor sarmale sau fara traditionala salata Boeuf? Traim in secolul vitezei si al agitatiei si, din pacate, avem din ce in ce mai putin timp pentru noi ...

............................................citeste tot

Despre noua braserie CAJU by Joseph Hadad
(Dec 2016)
   17.075 vizite  2 comentarii   

Va povesteam de curand ca Chef Joseph Hadad planuieste sa deschida un nou restaurant, de data aceasta o braserie care sa fie mai accesibila oamenilor si un loc in care si-a propus sa adune retete de poveste si inspirate de copilaria lui. Saptamana aceasta a avut loc si inaugurarea CAJU, braserie ...

............................................citeste tot

Ciocolaterie de Craciun
(Dec 2016)
   683 vizite  0 comentarii   

Acuarela, cafeana colorata si barlog artistic din Bucuresti, a pregatit un eveniment special pentru sezonul rece. Mai exact, de azi, 9 decembrie, pana pe 23 decembrie aici veti putea deugsta mai multe tipuri de ciocolata calda. Invitatia lor suna cam asa: Cand eram mici, iarna insemna ...

............................................citeste tot

Freakshake Madness, combinatia scandalos de delicioasa dintre bautura si desert!
(Dec 2016)
   1.553 vizite  0 comentarii   

Restaurantul Chefs Experience iti ofera un motiv in plus pentru care trebuie neaparat sa ajungi pe Floreasca 55. Acesta a introdus in meniu noi preparate care incita printr-o nebunie de arome si combinatii decadente. Cunoscatorii de Milkshake-uri din intregul oras se pot bucura de Freakshake, un ...

............................................citeste tot

Restaurantul din Bucuresti cu patinoar in gradina
(Dec 2016)
   2.345 vizite  0 comentarii   

Sezonul rece are mai multi asi in maneca, iar un restaurant din Bucuresti stie si cum sa joace aceste carti. Mai exact, la jocul winter wonderland, Athénée Palace Hilton castiga detasat inaugurand un patinoar in curtea hotelului, acolo unde vara e terasa La Strada. Sa va spunem si ...

............................................citeste tot

Sushi live cooking alaturi de doi Chefi priceputi
(Dec 2016)
   1.018 vizite  0 comentarii   

Iubitorii de sushi pot sarbatori Craciunul mai devreme pentru ca un restaurant specializat in bucate japoneze a pregatit un eveniment deosebit. Mai exact, Zen Sushi Fusion va invita la o sesiune de live cooking cu Than Alon, Campionul Mondial la Sushi in 2015 si Chef Iulian Constantin. ...

............................................citeste tot

Un nou restaurant Stradale by Chef Foa
(Dec 2016)
   5.671 vizite  0 comentarii   

Chef Foa, unul dintre cei mai activi ambasadori ai conceptului de street food, imbogateste zona restaurantelor din Bucuresti cu o noua locatie Stradale. Aici, mancarea stradala va avea un nou altar, Stradale nou fiind situat tot intr-o zona de birouri astfel incat sa promoveze ideea sustinuta de ...

............................................citeste tot

Weekend prelungit cu SUSHI, STEAK SI SCOICI!
(Nov 2016)
   1.212 vizite  0 comentarii   

Save the date! Ne asteapta un weekend prelungit! In perioada 30 noiembrie - 4 decembrie, restaurantul Chefs Experience va asteapta sa sarbatoriti cu un trio culinar de exceptie, 3 preparate apetisante si super interesante: Sushi, Steak si Scoici! Chefs iti propune sa incerci delicioasele Sushi ...

............................................citeste tot

Fine dining romanesc de 1 decembrie
(Nov 2016)
   1.122 vizite  0 comentarii   

Un bistro mai vechi al Bucurestiului, Smart's, se prezinta publicului cu un nou suflu, mai proaspat si mai modern, dar si cu un meniu nou. Daca vreti sa-i treceti pragul si sa va bucurati de un bistro intim, cald, cu un meniu preponderent italian clasic, o puteti face oricand. Dar de 1 Decembrie, ...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - editia de Craciun
(Nov 2016)
   2.038 vizite  0 comentarii   

Pregatirile de sarbatori au acaparat si zona de street food, concept care a prins curaj si pe piata din Romania incepand cu acest an. Astfel, un nou "festival" al restaurantelor mobile incepe de astazi pana pe 18 decembrie, loc la care se aduna unele dintre cele mai cunoscute si indragite food ...

............................................citeste tot

Mancati si beti romaneste la Clubul Taranului
(Nov 2016)
   511 vizite  0 comentarii   

Clubul Taranului se pregateste de sarbatoare, un nou 1 Decembrie celebrat prin mancaruri tradiitonale si muzica romaneasca. Mai exact, cei de la Clubul Taranului va asteapta la evenimentul "Mancam si bem romaneste" despre care ne spun urmatoarele.   De #ZiuaNationala, va asteptam ...

............................................citeste tot

  2   3  4  5  6  7  8
Afiseaza

Vitis Metamorfosis devine Viile Metamorfosis dupa rebranding



(Jun 2014)
1.561 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Schimbare de nume si identitate vizuala pentru compania producatoare de vinuri premium Metamorfosis

Viile MetamorfosisProducatorul de vinuri premium din Dealu Mare Vitis Metamorfosis a trecut printr-un proces de rebranding, care a constat in schimbarea numelui si a identitatii vizuale. Proiectul de rebranding face parte din strategia de dezvoltare a companiei, inceputa in 2013. Decizia de rebranding a fost rezultatul unui proces complex de audit al business-ului. Noua identitate a brandului Metamorfosis presupune schimbarea numelui sub care vor fi promovate vinurile companiei, a logo-ului companiei, precum si a etichetelor de pe sticlele de vin.

Incepand de anul acesta, compania va fi promovata sub numele de Viile Metamorfosis si va avea sloganul ,,O noua armonie in vie”. Noul nume pune accent pe originea romaneasca a vinurilor, iar noul simbol din logo reda valorile si misiunea asumate de companie – necesitatea si importanta apropierii de natura pentru a realiza vinuri de o calitate superioara. In acest an, Viile Metamorfosis a adaugat in portofoliu o serie de soiuri noi (Muscat Ottonel & Tamaioasa Romaneasca), vinuri din ani noi (Sauvignon Blanc & Feteasca Alba, Feteasca Regala) si un vin in premiera (Rosé).

,,Schimbarea identitatii Metamorfosis este un pas firesc pe care il facem in procesul de consolidare a companiei. Pe de o parte, ne-am dorit sa fim perceputi asa cum am fost, de fapt, de la inceput: o companie care ofera vinuri premium, de calitate. Pe de alta parte, ne-am dorit sa transmitem mai puternic si mai clar dorinta noastra de a produce ecologic. Schimbarea de identitate inseamna o apropiere de standardele noastre, nu si o repozitionare de pret. Practic, vom oferi mai mult, insa pretul va ramane acelasi”, a declarat Giancorrado Ulrich, presedintele Viile Metamorfosis.

Noile produse vor fi disponibile in comert, incepand cu luna iunie. Procesul de rebranding a durat 4 luni si a fost realizat de catre Alfred Binder, Specialist in Marketing si Vanzari Vinuri, in colaborare cu YG Design, agentie multipremiata din Argentina, specializata in industria vinului. Investitia in schimbarea identitatii brandului este de ordinul zecilor de mii de Euro.

Procesul de rebranding este parte din strategia de dezvoltare si consolidare a pozitionarii companiei pe piata din Romania. Pentru anul acesta, Viile Metamorfosis lucreaza la finalizarea cramei proprii, in regiunea Dealu Mare.

Despre Vitis Metamorfosis

Vitis Metamorfosis reprezinta imbinarea a 26 generaţii de traditie in lumea vinului ale familiei Antinori  cu talentul enologului Fiorenzo Rista. Compania a fost infiinţata in 2007 si are o suprafaţa de 100 de hectare de teren in zona Dealu Mare. Primul vin produs de Vitis Metamorfosis, Cantvs Primus Cabernet Sauvignon, a fost lansat pe piata in 2007. In prezent, compania are un portofoliu de opt vinuri premium: Cantvs, produsul etalon al cramei, si gamele Viile Metamorfosis si Fluturi.

* * * * *

Vinurile Viile Metamorfosis

Viile Metamorfosis Muscat Ottonel & Tamaioasa Romaneasca

Vinul prezinta o culoare galben-pai cu usoare reflexii aurii. Acesta este cel mai bun exemplu de vin cu arome primare, la care impresia olfactiva este puternic fructata si completata de subtile arome de flori, in special trandafiri. Prospetimea si gustul usor amarui dat de vinificarea in sec contribuie la franchetea si armonia acestui vin ecologic. Este perfect pentru a starni apetitul inainte de masa sau poate complimenta retete lejere pe baza de carne alba sau legume. Se serveste la 8°C.

Viile Metamorfosis Rosé

Vinul prezinta o culoare stralucitoare si apetisanta cu o nuanta trandafirie. Un asamblaj reusit de Merlot, Syrah, Pinot Noir si Cabernet Sauvignon ce dezvaluie arome generoase de fructe rosii, cirese si capsuni. La gust este catifelat, dar cu o prospetime revigoranta si o intensitate aromatica plina de fructozitate. Corpolenta medie il recomanda ca fiind un partener perfect pentru peste, carne alba sau legume, pregatite la gratar. Se serveste la 13°C.

Viile Metamorfosis Feteasca Alba & Sauvignon Blanc

Mariajul fericit intre soiul francez Sauvignon Blanc si soiul romanesc Fetasca Alba a creat un vin cu o personalitate puternica. Culoarea galben-verzui este in perfecta armonie cu aromele de fan proaspat cosit si flori de salcam, cu gustul intens de citrice si piersica, culminand intr-un post-gust proaspat si persistent. Un vin usor de asociat cu preparate culinare pe baza de carne alba, peste, fructe de mare, salate sau de servit simplu, ca aperitiv. Se serveste la 8°C.

Fluturi Feteasca Regala Ecologic

De un galben deschis cu reflexii verzui, acest vin ecologic etaleaza arome intense de fructe proaspete, in special de mere verzi. Un soi autohton ce se impune printr-un gust echilibrat, plin de prospetime si savoare. Poate fi servit ca aperitiv sau cu preparate usoare din carne alba. Temperatura de servire: 8°C.

Cantvs Primvs Feteasca Neagra

O culoare atractiva, rosu-inchis cu reflexii rubinii. Aromele intense amintesc de fructe rosii ajunse la maturitate, gemuri din prune si cirese si se intrepatrund cu notele minerale si de condiment dulce. La gust este amplu, generos cu tanini moi si un final lung si placut. Ideal cu branzeturi, fripturi in carne rosie sau ciuperci si alaturi de preparate traditionale romanesti. Se serveste la 16°C.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 − = four