Nou si vechi de 1 Decembrie la Form Fusion
(Nov 2016)
   744 vizite  0 comentarii   

De Ziua Nationala a Romaniei, restaurantul Form Fusion propune un eveniment la care felul principal e un mix intre vechi si nou, intre traditional si modern. Mancare, muzica, atmosfera, la Form de 1 Decembrie e loc de sarbatoare. Detaliile le aflam chiar de la organizatori. Atunci cand ...

............................................citeste tot

Hot Chocolate Party - petrecerea sezonului rece
(Nov 2016)
   1.506 vizite  0 comentarii   

Zexe Braserie, locul unde dulciurile si prajiturile vechi romanesti se prepara cu respect pentru traditie si cu grija pentru ce-i nou, devine gazda unui eveniment ideal pentru sezonul rece: Hot Chocolate Party, o saptamana la care puteti degusta ciocolata calda adevarata cu mai multe arome. Despre ...

............................................citeste tot

Sushilize - cea mai trendy petrecere la care poti sa participi
(Nov 2016)
   825 vizite  0 comentarii   

Sushilize = to socialize over sushi @ Chefs Vesti bune se anunta pe Floreasca 55! Restaurantul Chefs Experience propune o noua experienta culinara, de data aceasta cu delicatese japoneze - SUSHI. Cand iubitorii bucatariei japoneze se intalnesc la o vorba, cu delicatese in fata si muzica buna...

............................................citeste tot

Flambé - Preparate Flambate si un show culinar de exceptie
(Nov 2016)
   815 vizite  0 comentarii   

  The Old Sibiu, un restaurant romanesc de succes din Bucuresti, a pregatit pentru seara aceasta un eveniment culinar aparte. Mai exact, e pregatit sa flambeze si sa adauge arome deosebite anumitor preparate. Despre show si mancare ne povestesc ei mai jos: Flambat (din fr. flambé) ...

............................................citeste tot

Seafood & wine special evening la Peter's Kitchen Bistro
(Nov 2016)
   1.534 vizite  0 comentarii   

Peter's Kitchen Bistro devina gazda unui eveniment culinar la care vedete vor fi fructele de mare in compania unui vin bun. Detaliile legate de aceasta seara le puteti afla mai jos. Dupa o saptamana care in mod cert te-a epuizat, ne-am gandit sa te recompensam cu o seara de Seafood & Wine in ...

............................................citeste tot

Targ gastro-cultural in Gradina Verona
(Nov 2016)
   2.016 vizite  0 comentarii   

Gradina Verona redevina gazda pentru un targ gastro-cultural, un eveniment la care puteti face cunostinta cu deliciile producatorilor din secuime. Micii producatori vor veni cu cele mai alese bucate din Harghita si Covasna, si tot ei promit ca si gulasul de la aceasta editie va fi unul cu adevarat ...

............................................citeste tot

Seara de trufe albe la Norma
(Nov 2016)
   659 vizite  0 comentarii   

Joi seara, un restaurant care a readus la loc de cinste tehnici gastronomice frantuzesti clasice, dar carora le-a dat un twist modern, va asteapta la o degustare speciala. Aroma trufelor albe va trona peste meniul de la Norma, eveniment culinar despre care aflam mai multe mai jos. Meniul #...

............................................citeste tot

Festinul clatitelor la J'ai Bistrot
(Nov 2016)
   1.393 vizite  0 comentarii   

J'ai Bistrot scoate din camara deliciilor de sezon rece un eveniment cu cele mai bune lucruri pentru un week-end de toamna-iarna: festin cu clatite dulci si sarate. Despre eveniment si ce veti putea degusta la ei, mai jos. Cum se lasa un pic de frig, J’ai-ul, precaut si grijuliu, pune pe ...

............................................citeste tot

Lansarea meniului de toamna la Muse Bistro
(Oct 2016)
   1.319 vizite  0 comentarii   

Muse este un mic bistro in zona Dorobanti, un loc intim si prietenos pe o strada ferita de haos. De cand a fost preluat, bistro-ul si-a propus un meniu care sa mixeze mai multe gastronomii. Pe acelasi concept surprinzator in gusturi, echipa Muse anunta si lansarea meniului de toamna. Detaliile, mai ...

............................................citeste tot

Le Vivier - oyster bar in Bucuresti, un concept inedit
(Oct 2016)
   2.936 vizite  1 comentarii   

Intr-un univers culinar in care burgerul inca e in atentia reflectoarelor, ne bucura sa intalnim si initiative curajoase, asa cum ar fi aparitia unui oyster bar in Bucuresti. Le Vivier este un loc pentru iubitorii fructelor de mare de lux, un bar-concept in care gasiti diverse delicatese din zona ...

............................................citeste tot

Un nou meniu la Café Athénée Hilton - farmecul frantuzesc la Bucuresti
(Oct 2016)
   1.502 vizite  0 comentarii   

Café Athénée, bistro-ul din cadrul Athénée Palace Hilton, a pregatit un nou meniu de toamna, unul inspirat din bucataria franceza. Detaliile despre acesta le aflam direct de la echipa bistro-ului: Odata cu venirea toamnei, Executive Chef Franz Conde a pregatit pentru restaurantul Café ...

............................................citeste tot

Tot ce trebuie sa stiti despre Tea & Coffee Festival
(Oct 2016)
   1.530 vizite  0 comentarii   

Tea & Coffee Festival revine si anul acesta cu acelasi concept in care povestile si degustarile aduc tot ce-i mai bun din lumea ceaiului si a cafelei. Toate detaliile despre acest festival le puteti afla mai jos: Sapte evenimente in sapte cafenele, ceainarii  si cluburi bucurestene si o ...

............................................citeste tot

Roadele toamnei la conac
(Oct 2016)
   2.679 vizite  0 comentarii   

Domeniul Manasia e un loc superb din Romania, un conac in Baragan cu valente istorice si culturale. Aflat la doar 50 de km de Bucuresti, domeniul include conacul boieresc, parcul de doua hectare si crama de sub conac. Conacul a prins viata sub indrumarea familiei nobile Cantacuzino, incepand cu ...

............................................citeste tot

Degustare de vinuri in autobuzul londonez
(Oct 2016)
   1.184 vizite  0 comentarii   

Toamna apetitul pentru vin creste, iar locurile din Bucuresti par sa tina cont de aceste pofte. Astfel, evenimentele de sezon implica si degustari de vin, de must sau de preparate care insotesc perfect un pahar de "tulburel". Un eveniment care sa respecte buna degustare a vinului este si cel de ...

............................................citeste tot

Banchet cu must si preparate la ceaun in curtea J'ai Bistrot
(Oct 2016)
   1.546 vizite  0 comentarii   

Gradina J'ai Bistrot e loc de socializare, loc de intalnire cu prietenii si familia. Iar pentru sambata aceasta, echipa J'ai Bistrot pregateste un mic festin de toamna. Ei ii zic banchet, dar ce e cel mai important de stiut e ca aici va veti putea desfata cu rauri de must, cu preparate la ceaun, dar...

............................................citeste tot

Food Truck Festival - street food aproape de corporatiile din Bucuresti
(Oct 2016)
   3.567 vizite  1 comentarii   

Food truck-urile si-au inceput parada si in Bucuresti; le-am vazut parcate in diverse locuri, le-am vazut la primul street food festival din Bucuresti iar acum urmeaza sa putem face un tur culinar la un nou eveniment la care se aduna cele mai cunoscute food truck-uri de la noi. Mai exact, in ...

............................................citeste tot

Festinul Toamnei in gradina la Nenea Iancu
(Sep 2016)
   2.047 vizite  0 comentarii   

A doua luna de toamna vine si cu multe ocazii de sarbatoare, asa cum sunt acestea marcate de evenimentele care se pregatesc in barurile si restaurantele din Bucuresti. Acesta este si cazul gradinii La Nenea Iancu unde se planuieste un mare festin al toamnei. Detalii despre eveniment le aflam mai jos...

............................................citeste tot

Sibiul va fi Regiune Gastronomica Europeana in 2019 - accentul pe traditie si dezvoltare
(Sep 2016)
   1.292 vizite  0 comentarii   

Sibiul primeste din nou coronita si 10 cu felicitari, de data aceasta pentru zona gastronomica. Dupa ce a fost capitala culturala europeana, Sibiu urmeaza sa fie in 2019 Regiunea Gastronomica Europeana, titulatura care vine nu doar cu onorurile aferente, dar si cu un buget de sustinere a ...

............................................citeste tot

Camionetta si pizza in Spatiul M60
(Sep 2016)
   1.845 vizite  0 comentarii   

Spatiul M60 e genul de loc care isi deschide portile si care primeste la el acasa diversi producatori de preparate bune. Week-end-ul acesta, spatiul de langa Ateneu a invitat Camionetta, Land Rover-ul unde se face pizza gourmet, sa prepare pizza la cuptorul cu lemne din dotarea masinii. ...

............................................citeste tot

Ograda - targ de cultura si agricultura in Gradina Verona
(Sep 2016)
   1.923 vizite  0 comentarii   

Toamna nu inseamna ca punem stop evenimentelor culinare, pur si simplu le adaptam anotimpului. Fix asa este si targul de sambata si duminica aceasta de la Gradina Verona despre care va spunem mai multe mai jos: Intre 1 si 2 octombrie, sub soarele de toamna si in aromele de struguri copti, ...

............................................citeste tot

O seara delicioasa cu fish & wine si, un bonus dulce, candy bar din partea casei
(Sep 2016)
   1.389 vizite  0 comentarii   

Martea aceasta exista trei ceasuri bune si delicioase: peste&fructe de mare, vin bun, dar si candy bar din partea casei. Totul la un nou eveniment marca Chefs Experience. Ca in fiecare marti, de la 19:30, esti invitat la Meet the makers - Fish & wine alaturi de cei dragi si prieteni, ...

............................................citeste tot

Restaurantele mici taxate cu impozite mari
(Sep 2016)
   640 vizite  0 comentarii   

Ca intr-o fabula cu o pilda gresita, o noua lege care se aplica barurilor si restaurantelor vine si spune ca localurile mici vor plati impozite mai mari. Si nu vorbim aici de suma finala, pentru ca asta ar fi complet ilogic, ci vorbim de proportia impozitului aplicat restaurantelor mici versus cel ...

............................................citeste tot

Molcom Carnivores & Craft Beer - bere si slow street food in gradina
(Sep 2016)
   1.318 vizite  0 comentarii   

Doi reprezentanti din zona food&drinks isi dau intalnire la un eveniment in care berea artizanala si gustarile fac casa buna pentru degustator. Mai exact, MOLCOM, un concept de slow street food din Sinaia si producatorul de bere artizanala Ground Zero au batut palma sa va invite la un eveniment ...

............................................citeste tot

A treia editie a Fete de la Gastronomie are loc in Bucuresti intre 23 - 25 septembrie
(Sep 2016)
   2.712 vizite  0 comentarii   

Ambasada Frantei la Bucuresti a anuntat cand se va desfasura cea de-a treia editie a Fete de la Gastronomie, evenimentul care celebreaza arta culinara franceza. Aceasta va avea loc intre 23 si 25 septembrie, iar Ambasada Frantei in Romania, Camera de Comert si Industrie Franceza in Romania, ...

............................................citeste tot

Freestyle Dinner la Lente - alege ce vrei sa mananci
(Sep 2016)
   890 vizite  0 comentarii   

Lente e o cafenea cocheta, un loc de relaxare. Aici, periodic se tine un eveniment denumit "Freestyle Dinner", ocazie la care fiecare client isi alege ce vrea sa manance. In loc de meniu, clientii primesc o lista de ingrediente si de aici incepe joaca. Dar ii lasam pe cei de la Lente sa va prezinte...

............................................citeste tot

  3   4  5  6  7  8  9
Afiseaza

Vitis Metamorfosis devine Viile Metamorfosis dupa rebranding



(Jun 2014)
1.561 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Schimbare de nume si identitate vizuala pentru compania producatoare de vinuri premium Metamorfosis

Viile MetamorfosisProducatorul de vinuri premium din Dealu Mare Vitis Metamorfosis a trecut printr-un proces de rebranding, care a constat in schimbarea numelui si a identitatii vizuale. Proiectul de rebranding face parte din strategia de dezvoltare a companiei, inceputa in 2013. Decizia de rebranding a fost rezultatul unui proces complex de audit al business-ului. Noua identitate a brandului Metamorfosis presupune schimbarea numelui sub care vor fi promovate vinurile companiei, a logo-ului companiei, precum si a etichetelor de pe sticlele de vin.

Incepand de anul acesta, compania va fi promovata sub numele de Viile Metamorfosis si va avea sloganul ,,O noua armonie in vie”. Noul nume pune accent pe originea romaneasca a vinurilor, iar noul simbol din logo reda valorile si misiunea asumate de companie – necesitatea si importanta apropierii de natura pentru a realiza vinuri de o calitate superioara. In acest an, Viile Metamorfosis a adaugat in portofoliu o serie de soiuri noi (Muscat Ottonel & Tamaioasa Romaneasca), vinuri din ani noi (Sauvignon Blanc & Feteasca Alba, Feteasca Regala) si un vin in premiera (Rosé).

,,Schimbarea identitatii Metamorfosis este un pas firesc pe care il facem in procesul de consolidare a companiei. Pe de o parte, ne-am dorit sa fim perceputi asa cum am fost, de fapt, de la inceput: o companie care ofera vinuri premium, de calitate. Pe de alta parte, ne-am dorit sa transmitem mai puternic si mai clar dorinta noastra de a produce ecologic. Schimbarea de identitate inseamna o apropiere de standardele noastre, nu si o repozitionare de pret. Practic, vom oferi mai mult, insa pretul va ramane acelasi”, a declarat Giancorrado Ulrich, presedintele Viile Metamorfosis.

Noile produse vor fi disponibile in comert, incepand cu luna iunie. Procesul de rebranding a durat 4 luni si a fost realizat de catre Alfred Binder, Specialist in Marketing si Vanzari Vinuri, in colaborare cu YG Design, agentie multipremiata din Argentina, specializata in industria vinului. Investitia in schimbarea identitatii brandului este de ordinul zecilor de mii de Euro.

Procesul de rebranding este parte din strategia de dezvoltare si consolidare a pozitionarii companiei pe piata din Romania. Pentru anul acesta, Viile Metamorfosis lucreaza la finalizarea cramei proprii, in regiunea Dealu Mare.

Despre Vitis Metamorfosis

Vitis Metamorfosis reprezinta imbinarea a 26 generaţii de traditie in lumea vinului ale familiei Antinori  cu talentul enologului Fiorenzo Rista. Compania a fost infiinţata in 2007 si are o suprafaţa de 100 de hectare de teren in zona Dealu Mare. Primul vin produs de Vitis Metamorfosis, Cantvs Primus Cabernet Sauvignon, a fost lansat pe piata in 2007. In prezent, compania are un portofoliu de opt vinuri premium: Cantvs, produsul etalon al cramei, si gamele Viile Metamorfosis si Fluturi.

* * * * *

Vinurile Viile Metamorfosis

Viile Metamorfosis Muscat Ottonel & Tamaioasa Romaneasca

Vinul prezinta o culoare galben-pai cu usoare reflexii aurii. Acesta este cel mai bun exemplu de vin cu arome primare, la care impresia olfactiva este puternic fructata si completata de subtile arome de flori, in special trandafiri. Prospetimea si gustul usor amarui dat de vinificarea in sec contribuie la franchetea si armonia acestui vin ecologic. Este perfect pentru a starni apetitul inainte de masa sau poate complimenta retete lejere pe baza de carne alba sau legume. Se serveste la 8°C.

Viile Metamorfosis Rosé

Vinul prezinta o culoare stralucitoare si apetisanta cu o nuanta trandafirie. Un asamblaj reusit de Merlot, Syrah, Pinot Noir si Cabernet Sauvignon ce dezvaluie arome generoase de fructe rosii, cirese si capsuni. La gust este catifelat, dar cu o prospetime revigoranta si o intensitate aromatica plina de fructozitate. Corpolenta medie il recomanda ca fiind un partener perfect pentru peste, carne alba sau legume, pregatite la gratar. Se serveste la 13°C.

Viile Metamorfosis Feteasca Alba & Sauvignon Blanc

Mariajul fericit intre soiul francez Sauvignon Blanc si soiul romanesc Fetasca Alba a creat un vin cu o personalitate puternica. Culoarea galben-verzui este in perfecta armonie cu aromele de fan proaspat cosit si flori de salcam, cu gustul intens de citrice si piersica, culminand intr-un post-gust proaspat si persistent. Un vin usor de asociat cu preparate culinare pe baza de carne alba, peste, fructe de mare, salate sau de servit simplu, ca aperitiv. Se serveste la 8°C.

Fluturi Feteasca Regala Ecologic

De un galben deschis cu reflexii verzui, acest vin ecologic etaleaza arome intense de fructe proaspete, in special de mere verzi. Un soi autohton ce se impune printr-un gust echilibrat, plin de prospetime si savoare. Poate fi servit ca aperitiv sau cu preparate usoare din carne alba. Temperatura de servire: 8°C.

Cantvs Primvs Feteasca Neagra

O culoare atractiva, rosu-inchis cu reflexii rubinii. Aromele intense amintesc de fructe rosii ajunse la maturitate, gemuri din prune si cirese si se intrepatrund cu notele minerale si de condiment dulce. La gust este amplu, generos cu tanini moi si un final lung si placut. Ideal cu branzeturi, fripturi in carne rosie sau ciuperci si alaturi de preparate traditionale romanesti. Se serveste la 16°C.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 5 = twelve