Food Revolution Day 2016 - feed the future
(Apr 2016)
   570 vizite  0 comentarii   

Food Revolution Day este o initiativa lansata de faimosul Jamie Oliver, o zi dedicata mancatului sanatos in cea mai pura forma a acestui concept. Mai exact, de Food Revolution Day, in mai multe tari, au loc diverse evenimente si actiuni de educatie culinara, o zi de sarbatoare a mancarii sanatoase, ...

............................................citeste tot

Brunch la Point cu preparate din bucataria asiatica
(Apr 2016)
   1.712 vizite  0 comentarii   

Un nou spatiu de evenimente din Bucuresti va face pofta de un brunch inspirat de preparatele bucatariei asiatice. Mai mult, Point, acest spatiu creativ dintr-o zona superba a Bucurestiului, are si un invitat special la butoanele acestui eveniment culinar. El este Vlad Tausance, om de comunicare si ...

............................................citeste tot

The Wine Book of Romania - despre excelenta vinurilor romanesti
(Apr 2016)
   707 vizite  1 comentarii   

Excelenta vinurilor romanesti si-a gasit ambasada intr-o carte care inglobeaza tot ce e mai important si mai frumos despre vinurile din Romania. "Cartea vinurilor romanesti / The Wine Book of Romania” ghid initiat si realizat de Marinela V. Ardelean si publicat de Editura RAO, in versiune ...

............................................citeste tot

Degustarea unui nou meniu de la Octopus - o provocare a gusturilor
(Apr 2016)
   1.396 vizite  1 comentarii   

Restaurantul Octopus cu bucatarie mediteraneana contemporana pregateste un nou meniu si, mai mult, pregateste si o degustare a produselor din noul meniu. In perioada 15-17 aprilie puteti avea o masa completa cu preparate noi gandite in bucataria Octopus. Detaliile despre degustare: MENÚ ...

............................................citeste tot

Ce trebuie sa stiti despre BurgerFest 2016, a doua editie a unui festival culinar YUMMY
(Apr 2016)
   1.363 vizite  0 comentarii   

Anul trecut, Bucurestiul a avut parte de primul festival dedicat burgerilor, un eveniment culinar la care s-au strans creatorii de burgeri din oras, pasionatii de gatit, dar si gurmanzii care au venit in cautarea celor mai buni burgeri. Restaurante care si-au prezentat cei mai buni burgeri, amatori ...

............................................citeste tot

Picnic RODnic la muzeul satului pentru o duminica gustoasa
(Apr 2016)
   1.867 vizite  0 comentarii   

Muzeul Satului este unul dintre cele mai interesante obiective turistice din Bucuresti, un loc pe care ne bucuram sa-l vedem ca spatiu-gazda pentru evenimente gastronomice. Aici au avut loc diverse festivaluri culturale, dar urmatorul eveniment e fix ce ne imaginam si noi ca ar trebui sa se ...

............................................citeste tot

Scoici versus burgeri - cine va castiga acest meci gustos?
(Apr 2016)
   1.892 vizite  0 comentarii   

Burgerii, fara dubii, au castigat hectare de teren in materie de preferinte ale bucurestenilor atunci cand ies la masa. S-a creat un adevarat razboi de unde se gasesc cei mai buni burgeri in oras si din ce in ce mai multe restaurante au inceput sa introduca burgerul in meniu sau sa-l reinventeze in ...

............................................citeste tot

Primele restaurante anuntate la Gourmet Festival, evenimentul experientelor culinare
(Apr 2016)
   1.650 vizite  0 comentarii   

2016 e anul evenimentelor culinare, dar va vom povesti mai multe despre acestea intr-un articol separat. Acum venim cu vesti bune legate de un festival culinar care si-a propus sa aduca tot ce e mai bun intr-un singur loc: Bucharest Gourmet Festival. A venit vremea sa aflam si care vor fi primii...

............................................citeste tot

Bucataria moleculara: un spectacol al simturilor
(Mar 2016)
   1.455 vizite  0 comentarii   

Bucatarie moleculara - un adevarat spectacol in farfurie! Cand auzi prima data de bucatarie moleculara gandul te duce mai degraba la eprubete decat la polonic. Adevarul, insa, este undeva la mijloc... bucataria moleculara este o combinatie inedita intre arta culinara si stiinta. Desi la ...

............................................citeste tot

Ciorbe din 3 Imperii by Vasile Ernu
(Mar 2016)
   1.098 vizite  1 comentarii   

Imperiul de-o zi al ciorbelor este un eveniment puse la cale de J'ai Bistrot, restaurat, bar si cafenea de pe Calea Grivitei. Cum e bine trasat inca din titlu, la eveniment se vor servi ciorbe, ba chiar unele sub semnatura scriitorului Vasile Ernu. Cum si de care aflam direct din pagina ...

............................................citeste tot

Primul festival dedicat street food-ului din Bucuresti
(Mar 2016)
   5.392 vizite  0 comentarii   

Street food-ul era una dintre tendintele mentionate pentru 2016, una previzionata de cei care detin globul de cristal al modei culinare la nivel global. Daca alte tari deja s-au aliniat la acest trend, Bucurestiul vine din urma mai timid. Dar prima editie a Bucharest Street Food Festival e fara ...

............................................citeste tot

Relansarea Muse Bistro: cand taverna greceasca si bistro-ul frantuzesc isi dau intalnire in Bucuresti
(Mar 2016)
   1.801 vizite  0 comentarii   

Un nou Muse Bistro&Wine Bar se contureaza pe Strada Paris, la numarul 17! Astfel, sambata, pe 2 aprilie, amatorii de gusturi fine, stari de bine&pahare pline sunt asteptati la relansarea oficiala a conceptului gastronomic impreuna cu prezentarea si degustarea noului meniu, intr-un decor ...

............................................citeste tot

Delta Dunarii in Centrul Vechi
(Mar 2016)
   1.055 vizite  0 comentarii   

Pofta de peste poate fi satisfacuta week-end-ul acesta in Bucuresti, in cadrul unui eveniment special in care Delta Dunarii vine mai aproape de bucuresteni. Despre acest eveniment avem mai multe detalii de la organizatori: Bodega “La Mahala” si Complexul Delta Paradis (Canalul Dunavat, ...

............................................citeste tot

Piano vibes - live music la cina
(Mar 2016)
   1.392 vizite  0 comentarii   

O cina este cu mult mai delicioasa daca este acompaniata de muzica buna. Iar Chefs Experience, restaurantul de pe Calea Floreasca nr. 55, a inteles acest lucru, asa ca si-a format un live band special pentru serile de weekend. A umblat in lung si-n lat si a gasit formula potrivita care sa faca ...

............................................citeste tot

Peste, paine si baclava ca-n Istanbul la un hub din Bucuresti
(Mar 2016)
   4.376 vizite  0 comentarii   

In Bucuresti e un hub inedit unde, de ceva vreme, a poposit un van unde puteti gasi streetfood turcesc. Rulota pe post de restaurant in aer liber se numeste Peste Paine si vinde, asa cum ii spune si numele, sandvisuri cu peste asa cum gasiti pe malul Bosforului, dar si chiftele, midii si alte ...

............................................citeste tot

Astrobar - consultatie astrologica la masa
(Mar 2016)
   1.083 vizite  0 comentarii   

Un bistro din Bucuresti se preocupa de ce e scris in stele pentru clientii sai. Mai exact, la Muse Bistro din Bucuresti, in fiecare joi, puteti sa obtineti o astrograma completa de la Astrobar, oameni specializati in discutiile cu planetele referitoare la ce te asteapta in viata, dar si ghicirea ...

............................................citeste tot

Explorati mesele de odinioara ale romanilor
(Mar 2016)
   833 vizite  0 comentarii   

Un eveniment culinar deosebit ne-a atras atentia in marea de evenimente de pe Facebook. E vorba de o incursiune in bucatariile din trecut, o lectie despre ce mancau romanii odinioara si care era ritualul la masa. Ocazia? Lansarea unui album in colectia "Istorie cu blazon". Dar mai multe aflam chiar ...

............................................citeste tot

Deserturi fine pentru gratii feminine - de 8 martie la Muse Bistro
(Mar 2016)
   940 vizite  0 comentarii   

Muse Bistro e un restaurant mic si intim de pe strada Paris, din zona aia cocheta a Bucurestiului. De curand, bistro-ul a fost renovat, avand acum un design modern, un decor ideal pentru a servi ce va place din meniul inspirat din bucataria mediteraneana cu influente frantuzesti. Aici se ...

............................................citeste tot

Chelneri topless de 8 martie? Da, va rog!
(Mar 2016)
   1.315 vizite  0 comentarii   

8 martie e ziua aceea in care doamnele si domnisoarele lasa reprezentantii masculini din viata lor acasa si se strang in gasti ca sa se sarbatoreasca asa cum trebuie: cat mai vesel, cat mai distractiv si cat mai interesant. Orasul s-a prins ca trebuie sa se gateasca adecvat pentru ziua de 8 ...

............................................citeste tot

Ce cred romanii despre legea interzicerii fumatului in spatiile publice
(Mar 2016)
   719 vizite  2 comentarii   

De la data de 17 martie, fumatul va fi interzis in spatiile publice. Asta inseamna ca toate scrumierele din baruri, restaurante si cafenele vor avea rol decorativ. Asta pana se deschid terasele. Legea a tot fost amanata pana cand si-a gasit o decizie finala, hotarare care a impartit publicul ...

............................................citeste tot

The Beef Club are un nou executive chef
(Mar 2016)
   1.445 vizite  0 comentarii   

Restaurantul The Beef Club a invitat un mare Chef sa se ocupe de mancarea servita in localul din zona Dorobanti. Michele Mingozzi este noul Executive Chef de la The Beef Club, omul care vrea sa revolutioneze bucataria de la The Beef Club. Cine e si ce isi propune sa faca la restaurantul din ...

............................................citeste tot

Aniversarile sunt mai frumoase cu un cadou de la Chefs Experience
(Feb 2016)
   2.233 vizite  0 comentarii   

Iti aniversezi ziua de nastere sau vrei sa sarbatoriti aniversarea casatoriei voastre intr-un loc special? Cu totii ne dorim sa avem parte de o experienta aparte atunci cand vine vorba de astfel de evenimente importante din viata noastra. Pornind de la restaurantul pe care il alegem cu acesta ...

............................................citeste tot

Cum arata Gallo Nero Dorobanti dupa renovare
(Feb 2016)
   1.816 vizite  2 comentarii   

Gallo Nero, restaurantul din Dorobanti, a trecut printr-un proces de make-over, o renovare in valoare de 100.000 de euro, localul schimbandu-si infatisarea, dar si meniul. Acum, aici veti gasi mancare dintr-un meniu autentic italienesc, totul intr-un decor contemporan, un design potrivit zonei si ...

............................................citeste tot

La Lavanda - o noua destinatie de vizitat pe Valea Prahovei
(Feb 2016)
   6.532 vizite  6 comentarii   

Pentru amatorii calatoriilor scurte prin tara si pentru toti cei care sunt in cautarea unor noi destinatii culinare aproape de Bucuresti, venim cu o veste buna. In comuna Cornu, cam la 30 de minute de Ploiesti, a aparut acest restaurant cu un design savuros: La Lavanda. Asa cum ii spune numele, ...

............................................citeste tot

Gastronomie fina pentru toti - delicii din fructe de mare la Octopus
(Jan 2016)
   2.407 vizite  3 comentarii   

Un restaurant specializat in prepararea fructelor de mare s-a gandit sa dea startul unor zile de festin. Astfel, la Octopus (Contemporany Mediteranean Restaurant) puteti degusta preparate din gastronomia fina, fructe de mare si preparate din peste. Sunteti asteptati intre 28 si 30 Ianuarie la ...

............................................citeste tot

  6   7  8  9  10  11  12
Afiseaza

Vitis Metamorfosis devine Viile Metamorfosis dupa rebranding



(Jun 2014)
1.528 Vizualizarivizualizari
0 Comentariicomentarii

 

Schimbare de nume si identitate vizuala pentru compania producatoare de vinuri premium Metamorfosis

Viile MetamorfosisProducatorul de vinuri premium din Dealu Mare Vitis Metamorfosis a trecut printr-un proces de rebranding, care a constat in schimbarea numelui si a identitatii vizuale. Proiectul de rebranding face parte din strategia de dezvoltare a companiei, inceputa in 2013. Decizia de rebranding a fost rezultatul unui proces complex de audit al business-ului. Noua identitate a brandului Metamorfosis presupune schimbarea numelui sub care vor fi promovate vinurile companiei, a logo-ului companiei, precum si a etichetelor de pe sticlele de vin.

Incepand de anul acesta, compania va fi promovata sub numele de Viile Metamorfosis si va avea sloganul ,,O noua armonie in vie”. Noul nume pune accent pe originea romaneasca a vinurilor, iar noul simbol din logo reda valorile si misiunea asumate de companie – necesitatea si importanta apropierii de natura pentru a realiza vinuri de o calitate superioara. In acest an, Viile Metamorfosis a adaugat in portofoliu o serie de soiuri noi (Muscat Ottonel & Tamaioasa Romaneasca), vinuri din ani noi (Sauvignon Blanc & Feteasca Alba, Feteasca Regala) si un vin in premiera (Rosé).

,,Schimbarea identitatii Metamorfosis este un pas firesc pe care il facem in procesul de consolidare a companiei. Pe de o parte, ne-am dorit sa fim perceputi asa cum am fost, de fapt, de la inceput: o companie care ofera vinuri premium, de calitate. Pe de alta parte, ne-am dorit sa transmitem mai puternic si mai clar dorinta noastra de a produce ecologic. Schimbarea de identitate inseamna o apropiere de standardele noastre, nu si o repozitionare de pret. Practic, vom oferi mai mult, insa pretul va ramane acelasi”, a declarat Giancorrado Ulrich, presedintele Viile Metamorfosis.

Noile produse vor fi disponibile in comert, incepand cu luna iunie. Procesul de rebranding a durat 4 luni si a fost realizat de catre Alfred Binder, Specialist in Marketing si Vanzari Vinuri, in colaborare cu YG Design, agentie multipremiata din Argentina, specializata in industria vinului. Investitia in schimbarea identitatii brandului este de ordinul zecilor de mii de Euro.

Procesul de rebranding este parte din strategia de dezvoltare si consolidare a pozitionarii companiei pe piata din Romania. Pentru anul acesta, Viile Metamorfosis lucreaza la finalizarea cramei proprii, in regiunea Dealu Mare.

Despre Vitis Metamorfosis

Vitis Metamorfosis reprezinta imbinarea a 26 generaţii de traditie in lumea vinului ale familiei Antinori  cu talentul enologului Fiorenzo Rista. Compania a fost infiinţata in 2007 si are o suprafaţa de 100 de hectare de teren in zona Dealu Mare. Primul vin produs de Vitis Metamorfosis, Cantvs Primus Cabernet Sauvignon, a fost lansat pe piata in 2007. In prezent, compania are un portofoliu de opt vinuri premium: Cantvs, produsul etalon al cramei, si gamele Viile Metamorfosis si Fluturi.

* * * * *

Vinurile Viile Metamorfosis

Viile Metamorfosis Muscat Ottonel & Tamaioasa Romaneasca

Vinul prezinta o culoare galben-pai cu usoare reflexii aurii. Acesta este cel mai bun exemplu de vin cu arome primare, la care impresia olfactiva este puternic fructata si completata de subtile arome de flori, in special trandafiri. Prospetimea si gustul usor amarui dat de vinificarea in sec contribuie la franchetea si armonia acestui vin ecologic. Este perfect pentru a starni apetitul inainte de masa sau poate complimenta retete lejere pe baza de carne alba sau legume. Se serveste la 8°C.

Viile Metamorfosis Rosé

Vinul prezinta o culoare stralucitoare si apetisanta cu o nuanta trandafirie. Un asamblaj reusit de Merlot, Syrah, Pinot Noir si Cabernet Sauvignon ce dezvaluie arome generoase de fructe rosii, cirese si capsuni. La gust este catifelat, dar cu o prospetime revigoranta si o intensitate aromatica plina de fructozitate. Corpolenta medie il recomanda ca fiind un partener perfect pentru peste, carne alba sau legume, pregatite la gratar. Se serveste la 13°C.

Viile Metamorfosis Feteasca Alba & Sauvignon Blanc

Mariajul fericit intre soiul francez Sauvignon Blanc si soiul romanesc Fetasca Alba a creat un vin cu o personalitate puternica. Culoarea galben-verzui este in perfecta armonie cu aromele de fan proaspat cosit si flori de salcam, cu gustul intens de citrice si piersica, culminand intr-un post-gust proaspat si persistent. Un vin usor de asociat cu preparate culinare pe baza de carne alba, peste, fructe de mare, salate sau de servit simplu, ca aperitiv. Se serveste la 8°C.

Fluturi Feteasca Regala Ecologic

De un galben deschis cu reflexii verzui, acest vin ecologic etaleaza arome intense de fructe proaspete, in special de mere verzi. Un soi autohton ce se impune printr-un gust echilibrat, plin de prospetime si savoare. Poate fi servit ca aperitiv sau cu preparate usoare din carne alba. Temperatura de servire: 8°C.

Cantvs Primvs Feteasca Neagra

O culoare atractiva, rosu-inchis cu reflexii rubinii. Aromele intense amintesc de fructe rosii ajunse la maturitate, gemuri din prune si cirese si se intrepatrund cu notele minerale si de condiment dulce. La gust este amplu, generos cu tanini moi si un final lung si placut. Ideal cu branzeturi, fripturi in carne rosie sau ciuperci si alaturi de preparate traditionale romanesti. Se serveste la 16°C.


E folositor? Da-i SHARE!

Tu ce parere ai?







Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


five + 6 =