Vivolis Flavors (inchis)

Vizualizari 1.622 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Aventura Vivolis a inceput din pasiune pentru travel. Am dat drumul calatoriei cu o platforma de booking on-line, singura full mobile din Romania, iar acum te invitam sa calatoresti in propriul oras.

Restaurantul Vivolis iti aduce aromele calatoriilor tale trecute sau viitoare intr-un meniu a la carte pregatit cu atentie, din ingrediente de cea mai buna calitate si condimente din toate colturile lumii, pentru o experienta culinara de exceptie. iti propunem retete semnatura pentru diferite culturi, dar si preparate pe care rar le gasesti in meniurile romanesti, facute sa iti deschida apetitul pentru batut lumea in lung si-n lat.

La granita de nord dintre Bucuresti si noua ta aventura opreste-te intr-un spatiu care sa te inspire, unde norii sunt verzi, linia orizontului poate fi atinsa, iar vapoarele ancoreaza langa masa ta.Iar gradina noastra de vara este mai primitoare decat orice parc regal de pe batranul continent.

Te asteptam in calatoria noastra aromata in jurul lumii!
Localizare Vivolis Flavors (inchis)

Soseaua Bucuresti-Ploiesti 155, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six − 2 =Taguri: , , , , , ,