Voyageur Van

Vizualizari 904 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Food Truck
Pozitionare: Autoservire
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Sandviciuri & salate
Pret/meniu: <50 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 68 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Voyageur s-a nascut in anul 2015, in urma unei lungi asteptari. Pasiunea pentru frumos (oameni cu povesti, mancare delicioasa, muzica buna si locatii inedite) ne-a inspirat si ne-a pus in miscare.

Suntem fericiti ca peisajul bucurestean este compus progresiv din tot mai multi oameni cu deschidere catre arta, cultura, muzica si gastronomie. Suntem persoane cu atitudine, care incercam sa schimbam imaginea prafuita a spatiului urban si ne incredem in potentialul identificat aici.

Ne-am saturat de cafeaua tip 'tonomat', mancarea incalzita la cuptorul cu microunde si chioscurile monotone. De aceea, am construit un concept altfel. O 'cutie' mobila, cocheta, care se incadreaza perfect in peisajul metropolei aglomerate, cu mancare delicioasa si bauturi menite sa iti dea un kick in orice moment al zilei.

Schimbam comertul stradal clasic cu unul modern, adaptat cerintelor unui public educat, care intelege importanta unei alimentatii sanatoase, expusa sub o forma inedita.

Suntem promotorii unui concept care se rezuma in patru cuvinte : fast casual street food.

Ce reprezinta acesta?

Un tip de restaurant care ofera mancare la un nivel calitativ ridicat, bazat pe ingrediente proaspete care nu au fost congelate sau procesate. Facem trecerea dinspre clasicul fast food inspre casual dining, printr-un mix de calitate, rapiditate si diversitate. Cautam sa livram combinatii simple si inspirate de preparate, adaptate la orice situatie impusa.
Recenzii & Articole

Voyageur Van   
(Jun 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Voyageur Van

Nu are o adresa fixa, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


× 4 = fourTaguri: , , , , ,