Winestone Victoriei 37

Vizualizari 2.971 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Urbana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 3 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Winestone Victoriei 37 combina un meniu agreabil si accesibil, de inspiratie regionala, cu o selectie creativa de vinuri romanesti si internationale rar intalnite in meniurile bucurestene, intr-un decor urban, dinamic si sofisticat.

Designul restaurantului este gandit pentru a vi se potrivi in diverse situatii si stari de spirit: zona cu mese de restaurant, zona cu canapele, dar si mese inalte cu scaune de bar; o succesiune de spatii mai expuse sau mai intime, in care puteti sa savurati pe indelete mancarea, vinul, compania.

Lemnul masiv si piatra naturala contribuie la atmosfera care reuseste sa fie dinamica, fara a fi obositoare. Restaurantul are un aer placut cosmopolit, reunind in egala masura oaspeti ai hotelului si clienti locali.

Vinul este, desigur, un factor omniprezent. Dominand vizual spatiul, zona de vinuri se abate de la alegerile obisnuite, spre surprinderea si incantarea oaspetilor. Aducem vinuri de la crame ambitioase, cu oenologi talentati care reinventeaza vinul romanesc, precum si de la crame internationale renumite, care au trecut testul timpului si al modelor.

Vinuri deosebite, vinuri creative, vinuri pe care nu le vei intalni in locuri banale. Vinuri care spun o poveste.

Iar povestea este si mai savuroasa alaturi de un meniu cu influente de sezon, bazat pe ingrediente autentice. Chiar de la inceput, cosul de paine va va incanta cerul gurii: rezultatul unui proces de fermentatie de cinci zile, painea de la Winestone Victoriei 37 este o opera de arta - o crusta crocanta si un gust profund. Cat despre meniu - fie ca e vorba despre un clasic club sandwich, de platourile asortate de mezeluri si branzeturi internationale, de selectia de antreuri si supe romanesti si regionale, sau de preparate mai complexe, de inspiratie franceza si regionala, meniul Winestone este agreabil, accesibil si intotdeauna autentic.

Pe langa meniul à la carte, Winestone Victoriei 37 de luni pana vineri (intre orele 12-15), meniuri pentru pranz, cu servire rapida si preturi speciale, pentru cei care lucreaza sau se intalnesc in centrul orasului.

Winestone Victoriei 37 are acces usor din Calea Victoriei. Daca sunteti cu masina, puteti folosi parcarea subterana a hotelului Novotel (intrare din strada Matei Millo); clientii restaurantului au parcarea gratuita (in baza bonului fiscal Winestone).
Recenzii & Articole

Winestone Victoriei 37   
(Mar 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Winestone Victoriei 37

Calea Victoriei 37B, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


6 − five =Taguri: , , , , , , , ,