Zaraza Bar&Restaurant

Vizualizari 1.257 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Paste & pizza; Steak & grill
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Imobilul ce ne gazduieste este o superba cladire construita la inceputul secolului al XIX-lea, ea fiind proprietatea unor personalitati marcante ale epocii. La inceput ea a apartinut industriasului Grigore Alexandrescu urmat de ginerele acestuia Dumitru Mociornita, cunoscut sub numele de "Regele Pantofarilor".

De aceasta cladire incarcata de istorie, nu puteam decat sa reinviem un alt nume, un mit, o poveste de dragoste, intre frumoasa tiganca Zaraza si celebrul Cristian Vasile.

Va invitam sa ne descoperiti in fiecare seara si sa gustati din farmecul localului, cu parfum de trecut, sa ne deveniti oaspeti, nu doar consumatori…

Intr-un stil contemporan si interbelic, legendarul restaurant Zaraza va invita sa va delectati cu cele mai savuroase si gustoase preparate traditional romanesti si sa va delectati din cele mai rafinate si alese vinuri.

Locatie exclusivita , care ofera ospetiilor sai mese rafinate, intr –un cadru elegant si clasic, incarcat de istorie si povesti de dragoste.

Decoruri interbelice, serviciul de calitate, mancare desavarsita, atmosfera primitoare, cu toate acestea va rasfata frumoasa Zaraza.
Recenzii & Articole

Zaraza Bar   
(Oct 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Zaraza Bar&Restaurant

Str. Covaci, nr. 6-8 (Intrarea Soarelui), Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


8 − = two



Taguri: , , , , , ,