Zexe Zahana - Sofia, nr. 1

Vizualizari 2.954 Vizualizari 
Comentarii 0 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Zexe Zahanaua Gastronomica, cel mai titrat restaurant cu bucatarie traditionala romaneasca, a devenit pe parcursul ultimilor ani ceea ce indeobste denumim o destinatie gastronomica.

Numarul din ce in ce mai mare de musterii care ne calca pragul in dorinta de a (re)descoperi vechile savori ale bucatariei romanesti au facut ca locatia din Str. Icoanei Nr. 80 sa devina adeseori neincapatoare.

Am decis sa deschidem un al doilea local si dupa indelungi cautari credem ca am reusit sa gasim locatia perfecta.

O casa facuta parca pentru a fi restaurant, un monument istoric edificat in perioada interbelica, o casa cu puternica personalitate care a ratacit pe parcursul ultimilor ani in cautarea unui operator inspirat.

Incepand cu data de 5 noiembrie 2015 in Str. Sofia Nr. 1 s-a deschis cea de-a doua ,,Zahana Gastronomica” a grupului Zexe. Saloane ample, elegante, separeuri intime toate insumand un numar de circa 150 de locuri va asteapta zilnic intre orele 12:00 – 24:00. Amintim aici si terasa de 80 de locuri unde puteti petrece seri minunate in sezonul cald.

Va asteptam cu drag!
Localizare Zexe Zahana - Sofia, nr. 1

Sofia, nr. 1, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


3 × five =Taguri: , , , , , , ,