Zucchero - cucina italiana

Vizualizari 3.411 Vizualizari 
Comentarii 1 Comentariu 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Italiana
Dominanta: Generalist
Pret/meniu:
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 1 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Recenzii & Articole

Zucchero Cucina Italiana   
(Jun 2016)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Zucchero - cucina italiana

Str. Alexandru Constantinescu Nr. 9, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am fost de 4 ori la acest restaurant.
Prima data am fost cand s-a deschis, am fost primiti foarte ok, am fost intrebati cum ni se pare etc….mai pe scurt ne-am simtit importanti prima data.

A 2a oara am fost la 4 luni de la deschidere si lucrurile s-au cam schimbat de atunci. Am fost la bar sa intreb de o masa de 2 si ni s-a aratat o masa de afara care nu avea scaune. Am stat in fata acelei mese cam 5 minute si nu a venit nimeni. Din propria initiativa am fost la alte 2 mese de unde am luat personal 2 scaune(am intrebat persoanele de la mesele respective daca pot lua scaunele). Dupa ce le-am pus la masa noastra, ne-am asezat si am asteptat inca 7-10 minute in care nimeni nu a venit sa ne aduca meniurile sau sa ne spuna ceva legat de faza de mai devreme(exemplu: ‘ne cerem scuze’ etc). Dupa aceste minute de asteptare ne-am ridicat si am plecat.

Dupa alte cateva luni am zis sa ma intorc la acest restaurant cu gandul ca poate era o zi prea plina pentru ei si ca suntem oameni si ca nimic nu poate fi perfect intotdeauna. De data aceasta a fost o experienta ok overall.

Insa cea de-a 4a vizita aici a pus totusi capac la rabdarea mea si la optimismul meu. Totul a mers bine pana sa ajung la desert. Am comandat o tarta cu mere si am avut obraznicia sa intreb cam cat de mare e(o intrebare destul de pertinenta zic eu. Nimic deplasat…..nu am intrebat cate grame de gluten are blatul sau ceva de genul acesta…NU. Doar cam cat de mare este prajitura), iar ospatarita deranjata de intrebare imi raspunde cu sarcasm “cat vrei tu”. Am tacut din gura, ma gandeam ca poate doar mie m-i s-a parut deplasat, dar dupa ce a plecat, toti cei de la masa au ramas masca. Nu se termina totul aici din pacate, dupa ce am cerut nota(609 RON) am lasat 700 RON si asteptam restul(ca ulterior sa las si bacsisul aferent). A venit ospatarita, a luat nota si restul tot nu mai venea….Am asteptat,am asteptat si am sunat(au buzzere la fiecare masa ca sa chemi ospatarii) si vine ospatarita si ne spune ca nu stia cat sa ne aduca restul asa ca ni l-a adus pe tot.
Am mai fost in multe restaurante si nu am vazut sa se practice altfel decat sa vina ospatarul si sa iti aduca restul dupa care clientul lasa bacsisul si dupa vine iar ospatarul sa il ia.

Nu sunt genul de persoana care sa scrie reviewuri la fiecare lucru ce i se intampla. Dupa prima nemultumire am zis sa mai acord o sansa, nu am sarit la review direct….nu imi sta in fire, dar acum cand vad ca de fapt e o chestie generala si nu doar o intamplare nu pot sa nu spun nimic.

Fiind intr-o zona bine amplasata si langa un hotel vin multi oameni si oricum nu conteaza parerea lor.

P.S. Daca sunteti un client caruia nu ii pasa de lucrurile astea au mancare buna.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


four − = 1Taguri: , , , , , ,