10 localuri din Bucuresti in care ai voie sa-ti aduci si cainele

27 mai 2016 | Locuri cool

In multe dintre localurile din Bucuresti este interzis accesul cu animale. Insa, din fericire pentru posesorii de patrupede, exista si exceptii, localuri dog friendly, unde esti binevenit cu tot cu caine.

Acest lucru inseamna ca nu mai trebuie sa stai cu grija atunci cand iesi in oras, gandindu-te ce nazbatii mai face catelul ramas singur acasa.

Asadar, iata 10 localuri unde poti iesi cu prietenii, dar si cu cel mai bun prieten al omului:

1. Energiea

energiea
Energiea // sursa foto: Facebook

Nu doar pe terasa, dar si inauntru, veti intalni catelusi simpatici si cu atitudine. Ne amintim ca aproape de fiecare data cand veneam aici, inauntru se afla un simpatic terrier scotian.

2. Shift Pub

shift
Shift // sursa foto: Facebook

Si la Shift am avut surpriza sa intalnim de multe ori catei care se faceau ca servesc pe la mese. Bineinteles, atentia lor era indreptata mai mult spre „debarasarea” a ceea ce era pe mese, in farfurii, mai exact.

3. Modelier 

caine
Modelier // sursa foto: Facebook

Modelier, un burger bistro dintr-o zona linistita, e un alt loc dog-friendly. Ba chiar am gasit si o poza cu un caine-vedeta pe pagina lor de Facebook. Asadar, cand ai pofta de-un burger pe care poti sa-l imparti si cu ham-ham al tau, Modelier e o alegere buna.

 

4. J’ai Bistrot

bistrot
J’ai Bistrot // sursa foto: Facebook

La J’ai Bistrot e permis accesul cu caini nu doar pe terasa, dar si in micutul bar de pe Grivita. Dovada se afla si in aceasta poza cu Petra Acker.

5. Fabrica Club

Fabrica // sursa foto: Facebook
Fabrica // sursa foto: Facebook

Fabrica a avut intotdeauna cativa caini de-ai casei. De asemenea, nu de putine ori am vazut pe aici clientii iesiti cu cainii la bere.

6. Piua Book Bar

piua
Piua // sursa foto: Facebook

La Piua se spune piua si interzicerii accesului cu caini in interior, ceea ce ne face sa ne placa si mai mult acest loc colorat si frumos.

7. Jacques Pot

pot
Jacques Pot // sursa foto: Facebook

Si la Jacques Pot exista cativa caini de-ai casei, simpatici si prietenosi… uneori prea prietenosi.

8. Simbio

simbio
Simbio // sursa foto: Facebook

Simbio nu este prietenos doar cu clientii care ajung aici pe 2 picioare, dar si cu cei pe 4, a nu se interpreta ca e vorba de clienti turmentati. Desi, nici acestia nu sunt discriminati.

9. Lokal

lokal
Lokal // sursa foto: Facebook

De cate ori am fost la Lokal am dat peste un catel simpatic care sa ne intampine la intrarea pe terasa. Data viitoare poate fi vorba chiar de catelul tau.

10. Journey Pub

journey
Journey Pub // sursa foto: Facebook

Journey Pub e deschis si pentru cateii visatori si iubitori de calatorii. Asa ca ia-l cu tine intr-o calatorie pana in Journey si inapoi.