5 bucatari exceptionali pe care merita sa-i urmaresti pe Instagram

4 octombrie 2016 | Noutati

Daca va plac conturile Instagram cu poze cu mancare exceptionala, care nu doar ca va vor face sa va ploua in gura, dar din care veti avea si de invatat lucruri noi si interesante despre mancare, avem noi exact ce trebuie.

Este vorba de conturile a 5 bucatari exceptionali, Chefi de cariera si care cauta constant fie sa se reinventeze, fie sa descopere ingrediente noi sau moduri inedite in care le pot combina.

Daca aveti si voi sugestii, le asteptam in comentarii:

Virgilio Martinez

Pulpo bajo su coral

A photo posted by Virgilio Martinez (@virgiliocentral) on

 

Martinez are un cont de Instagram fantastic, unde-si documenteaza calatoriile culinare prin diverse zone din Peru pentru descoperirea a noi ingrediente si preparate traditionale.

Martinez impreuna cu sotia sa, Pia Leon, care-i este si partener de afaceri, detin cel mai bun restaurant din toata America Latina: Central.  

 

David Munoz   

 

Food porn & fitness – asta este combinatia pe care o veti gasi pe contul de Instagram a Chef-ului Dabiz Munzo, bucatarul cu 3 stele Michelin din spatele restaurantului Diver XO.

Fiecare poza a lui Dabiz primeste cateva mii de like-uri, asa ca sigur e vorba de ceva interesant, asta daca nu v-am convins deja cu cele 3 stele Michelin.

 

April Bloomfield  

 

Fericirea s-a nascut la tara. Nu? Parca asa spunea o vorba; in orice caz, April Bloomifield este un chef care a primit cate o stea Michelin la doua dintre restaurantele in a caror bucatarie a lucrat: The Spotted Pig si The Breslin Bar & Dining. Insa, contul ei de Instagram arata ca al unei bucatarese extrem de priceputa de la tara, pentru ca acolo isi gaseste ea inspiratia si ingredientele naturale.

 

Rodolfo Guzman

Big, funny and tremendously delicious friends our Lambie and Calamardo A photo posted by Rodolfo Guzmán (@rgborago) on

 

Chef-ul renumitului restaurant The Boragó iubeste sa mearga in excursii in deserturile din Chile in cautare de ingrediente cat mai interesante si iesite din comun. Ma rog, asta cand nu gateste calamari de dimensiunea unui miel.

 

 Elizabeth Allen

 

Chef cu o stea Michelin, dar care se plimba foarte mult si pe la concertele din Londra, Elizabeth Allen este unul dintre cei mai promitatori bucatari din Marea Britanie. De asemenea, ii place foarte mult sa gateasca cu diferite tipuri de carne, pe care nu se fereste sa le taie chiar ea de pe carcasele animalelor proaspat sacrificate. Suna intr-un fel, dar face parte din munca unui bucatar profesionist care tine la calitatea si prospetimea produselor sale.

 

Voi ce bucatari cu super activitate pe Instagram mai cunoasteti?