Get your groove on! 5 cluburi din Centrul Vechi, unde mergem să dansăm

15 noiembrie 2019 | Locuri cool

Yes, baby! E weekend din nou! Așa că pune-ți pantofii de dans (vorba vine) și ieși cu prietenii în oraș! Noi îți recomandăm câteva cluburi din Centrul Vechi în care muzica e bună și atmosfera mișto!

Din fericire, în București nu prea ai cum să te plictisești când vine vorba de ieșiri în oraș. Există câte ceva pentru fiecare – de la restaurante de fine dining, până la pub-uri vibrante.

Așa că dacă vrei să profiți de serile libere urmate de diminețile în care poți dormi câââât vrei tu, aruncă o privire pe recomandările noastre și alege-ți destinația pentru vineri sau sâmbătă seara. Apoi rezervă o masă direct de pe site sau din aplicația Restograf.

cluburi din centrul vechi

Zi și tu, care este primul loc care îți vine în minte când te gândești la distracție super tare în București? Centrul Vechi, bineînțeles! Zona este plină de oameni, indiferent dacă e miercuri sau vineri seară! Și nu e de mirare, dacă iei în calcul câte baruri și pub-uri sunt acolo pe metru pătrat, cum s-ar spune. Chiar și așa, cel mai bine ar fi să mergi la sigur dacă nu vrei să ai parte de o seară ratată. Așa că noi îți recomandăm 5 localuri pe gustul nostru.

Freddo Bar & Lounge

cluburi din centrul vechi

Pe strada Smârdan găsești Freddo Bar & Lounge, locul acela mişto despre care vorbeşte toată lumea. Și asta fiindcă aici se dau mereu cele mai tari petreceri, care țin până dimineața, și pentru că majoritatea celor care l-au „testat”, îl recomandă.

Ce putem să-ți mai spunem este că vineri, 15 noiembrie, poți merge la petrecerea „Euphoria” – începe la ora 23.00, iar responsabili de distracție sunt DJ Yanis & MC Anuryh. Iar sâmbătă ai parte de „Perfect intuition”, tot de la ora 23.00, cu „DJ-ul casei”, Christian Lepah.

 Rezervă o masă la Freddo Bar & Lounge 

The Drunken Lords

Tot în Centrul Vechi, pe strada Șelari, găsești un alt pub/club care se bucură de popularitate printre cei cu chef de viață. O altă locație pe care, zicem noi, merită să o încerci. Și asta pentru că în fiecare săptămână, de miercuri până duminică, seara ai parte de câte o petrecere. Miercurea și joia mergi la The Drunken Lords să asculți muzică live, la adevărata ei valoare. Vineri și sâmbătă, Lordul DJ electrizează atmosfera până în zori. Iar duminica… ei bine, duminica poți fi chiar tu vedeta serii la karaoke (sau măcar să te amuzi ascultându-i pe ceilalți).

Barul este spațios, foarte primitor, cu un look vintage, băuturi și coktail-uri profi! Cu alte cuvinte, locul perfect în care să ieși cu prietenii.

 Rezervă o masă la The Drunken Lords 

Club Bound

Aflat în cea mai populată zonă a Centrului Vechi și bucurându-se de un spațiu generos, al cărui design îmbină perfect clasicul și modernul, Club Bound a fost conceput, din start, ca un loc de întâlnire între prieteni. Aici vin laolaltă oameni cu background-uri cât mai diversificate, socializează, se simt bine și se distrează.  

La Club Bound fiecare zi se trasformăm într-o ocazie specială, cu DJ, MC și invitați speciali pe măsură. Localul este unul cameleonic, fiind ideal pentru diverse ocazii. Fie că ești pe mood-ul party și vrei să te unduiești pe super muzică sau pur și simplu ai poftă să iei masa în oraș cu cineva drag, la Club Bound le poți avea pe toate!

 Rezervă o masă la Club Bound 

The Vintage

Pe strada Smârdan, The Vintage Pub este „the best place to party from Monday to Monday” – cum se recomandă chiar ei. Petreceri fără limite, petreceri până-n zori. Deschis zilnic, pub-ul are o atmosferă călduroasă, voie bună și ambianță muzicală.

Îți mai spunem că are aproximativ 200 de locuri în interior, plus o terasă exterioară, așa că poate fi locul unde să sărbătorești, să petreci, sau doar să pierzi ceva vreme cu un prieten căruia nu ai nimic să-i spui, în fața unei beri răcoroase. Vinul, cafeaua și cocktail-urile pot fi o alternativă foarte bună în timp ce patronul se crede încă dansator și urcă pe bar după o bună doză de shot-uri. Atmosferă super, oamenii se simte bine, locul este mereu plin. Tocmai de aceea, cel mai bine e să-ți rezervi din timp o masă.

 Rezervă o masă la The Vintage 

Noa Restoclub

Pe Calea Victoriei 26, în aceeași zonă animată a Bucureștiului, găsești Noa Restoclub. Un spațiu super cool, cu oameni mișto și ambianță faină. Ziua este un bistro cu mâncare bună, dar seara, în serile de miercuri, vineri și sâmbătă, localul se transformă în club.

Tineri care stau pe stradă la un pahar de vin, alţii care dansează înăuntru… o atmosferă relaxată, în care să te bucuri de muzică bună și de o companie plăcută. Un club modern și intim, cu muzică live, și una din alegerile noastre preferate pentru o seară de weekend!

 Rezervă o masă la Noa Restoclub