8 restaurante în București unde o impresionezi de Valentine’s day 💕

13 decembrie 2018 | Locuri cool

Stimați domni, mâine începe perioada aceea a anului în care nu mai știți pe unde să scoateți cămașa – Valentine’s day, Dragobete, 1 și 8 martie. Noi putem să vă ajutăm cu ce ne pricepem mai bine, adică niște sugestii de restaurante unde știm sigur că doamnele (și domnișoarele) ar fi impresionate.

NOR – Sky Casual Restaurant

Încă nu am întâlnit nicio persoană de sex feminin care să nu fie încântată de o cină la înălțime cu panoramă asupra orașului (bineînțeles, cu excepția cazului în care are rău de înălțime 😊).

Nor este restaurantul situat la cea mai mare înălțime din țară, 136 metri, și are cel mai minunat apus pe care îl puteți prinde în vreun loc în care serviți masa. Meniul este un mix reinterpretat între preparate celebre de la noi și specialități internaționale, locul arată super cool-elegant, mergi la sigur cu alegerea aceasta.
Tip: e bine să faci rezervare din timp, mai ales pentru mesele de la geam.

Rezervă o masă la Nor – Sky Casual

Dancing Lobster

Dacă știi că îi place mâncarea mai specială (și asta include fructele de mare), Dancing Lobster este locul unde să o impresionezi. O bucată autentică de Portugalia în mijlocul Bucureștiului, cu seri de Fado live.
Tip: încercați un vin portughez, se potrivește perfect ocaziei.

Rezervă o masă Dancing Lobster

MAIZE farm to table

Unul din cele mai în trend restaurante, unde head chef e d’Artagnan insuși.
Nici nu știm ce să îți spunem că o va impresiona mai mult, cum arată locul, mâncarea tradițional-reinterpretată, ingredientele direct de la fermă sau atmosfera.
Tip: e un loc perfect de brunch, ai putea încerca să fii original și să o scoți în oraș nu neapărat la cină – vă rămâne mai mult timp seara, nu de alta.

Rezervă o masă MAIZE farm to table

Cișmigiu – Bistro la Etaj

Fetele adoră rozul, prăjiturile și locurile bune pentru selfie-uri. Domnii nu adoră rozul, așa că va aprecia cu atât mai mult dacă o duci într-un loc special pentru ea (știe și ea că ai prefera oricând un sports bar cu tricouri pe pereți și multe sortimente de bere în meniu).
Tip: comandă-i un meniu special de iubire cu cheesecake Măr Roz și o băutură Love Potion, efect garantat.

Rezervă o masă la Cișmigiu – Bistro la Etaj

Simbio

Un local mai altfel unde fetele se simt foarte bine în orice moment al zilei. Dacă fata e genul cool și relaxat nu ai cum să dai greș cu Simbio.
Tip: nici cu burgerii și crema de zahăr ars, de altfel.

Rezervă o masă la Simbio

Upstairs Rooftop

Un alt restaurant la înălțime cu mare succes la fete (am zis să vă dăm mai multe opțiuni). Situat la etajul 7 al unei clădiri din centrul vechi al orașului, colorat și cu o listă lungă de cocktail-uri, e un loc foarte bun să o duci mai ales în timpul zilei.
Tip: comandă-i neapărat desert, au o listă foarte bună.

Rezervă o masă Upstairs Rooftop

The Grill

Mergi la sigur dacă nu e vegetariană și adoră carnea la fel ca tine, plus că e restaurantul lui Dani Oțil și fetele par să aibă o slăbiciune pentru el. Un steak argentinian, un doboș reinventat cu caramel, o plimbare prin Herăstrău după și e gata îndrăgostită.
Tip: comandă-i mousse cu zmeură și fresh de rodie, o să fie încântată.

Rezervă o masă The Grill

La Finca by Alioli

Dacă îi plac fructele de mare și orașul ei preferat e Barcelona, acesta e locul unde trebuie să o duci. Paella, supă de fructe de mare, sangria, toate ca la mama spaniolului acasă.
Tip: nu ratați jamon-ul, specialitatea casei.

Rezervă o masă Finca by Alioli