9 restaurante din Bucuresti deschise non-stop

8 decembrie 2015 | Locuri cool

Pentru bucurestenii care sufera de insomnii sau carora le place sa fie „pasari de noapte”, ne-am gandit ca ar fi utila o lista cu restaurante deschise non-stop, care gatesc si servesc mancare la orice ora din zi si noapte.

Veti vedea ca in Bucuresti exista restaurante non-stop pentru toate gusturile, de la hipsteri (Alt Shift) la manelisti (Hanul Drumetului)…

Asadar, iata 9 restaurante unde puteti manca la orice ora din noapte:

1. Alt Shift 

Alt Shift // sursa foto:  Facebook
Alt Shift // sursa foto: Facebook

In 2014, Alt Shift a primit premiul Restograf pentru cea mai buna bucatarie urbana. Locul arata foarte bine, mancarea este buna, preturile decente – este cu siguranta locul ideal unde sa mergeti atunci cand vi se face foame in mijlocul noptii… sau chiar spre dimineata.

2. Pui de Urs

Pui de Urs // sursa foto: Facebook
Pui de Urs // sursa foto: Facebook

Pui de Urs este la doi pasi de caminele din Grozavesti si este o optiune buna pentru studentii care vor sa ia o masa nocturna intr-un restaurant, nu intr-o shaormerie.

Nu e cel mai modern restaurant si nici nu are o bucatarie impresionanta, dar il veti gasi deschis la orice ora.

3. Casa Select

Casa Select // sursa foto: Facebook
Casa Select // sursa foto: Facebook

Plasat intr-o zona destul de centrala, foarte aproape de bulevardul Dacia, restaurantul Casa Select  functioneaza in regim non-stop inca din anul 2005.

De mentionat ca intre orele 00.00 – 10.59 este valabil meniul de noapte, care are preturi diferite (mai mari) fata de meniul de zi.

4. Restaurant Tom 

Restaurant Tom
Restaurant Tom

Infiintat in anul 1970, restaurantul a facut parte din complexul comercial Miorita si a capatat de-a lungul timpului un renume printre restaurantele cele mai cunoscute din Bucuresti, cu specific romanesc si international.

In prezent, sub numele de Tom Restaurant, restaurantul nu mai e ce-a fost odinioara, deoarece recenziile facute de clientii localului nu sunt chiar pozitive, existand multe plangeri in legatura cu felul in care au fost tratati.

5. Ramayana

Ramayana // sursa foto: Facebook
Ramayana // sursa foto: Facebook

Ramayana Cafe este deschisa din octombrie 2008, fiind atunci, precum si acum, unul dintre putinele locuri in care puteti veni zi si noapte, deoarece are program non-stop. Decorurile sunt inspirate din 1001 de nopti, dar au si o puternica influenta Indiana.

6. Zet – Palatul de Justitie

Zet // sursa foto: Facebook
Zet // sursa foto: Facebook

Restaurantul Zet (Palatul Justitiei) este foarte aproape de Centrul Vechi, dar departe de agitatia de acolo.

Este deschis non-stop, dar nu este un restaurant chiar pentru toate gusturile, mai mult pentru cei trecuti de o varsta si fara prea mari pretentii culinare sau de alt fel.

7. La Historia

La Historia // sursa foto: Facebook
La Historia // sursa foto: Facebook

La Historia din Centrul Vechi arata ca multe dintre celelalte restaurante / terase / cafenele din zona, adica destul de bine. Atmosfera e cea de vacanta, evident, adica tot bine si din acest punct de vedere. Meniul e cu de toate, insa o buna parte dintre feluri sunt cu denumiri si cu descrieri din bucatariile sud-americane. Bineinteles, e deschis non-stop.

8. Restaurant Margineni

Restaurant Margineni // sursa foto: Facebook
Restaurant Margineni // sursa foto: Facebook

Restaurantul Margineni este o constructie pe trei nivele si cu doua terase si care se lauda ca ofera conditii din cele mai moderne si mai sofisticate pentru servirea mesei. Totusi, daca va apuca poftele pe dupa miezul noptii, restaurantul este destul de departe, pe sos. Fundeni.

9. Hanul Drumetului

Hanul Drumetului // sursa foto: Facebook
Hanul Drumetului // sursa foto: Facebook

Cunoscut si ca un „templu al manelelor”, Hanul Drumetului este unul dintre localurile din Bucuresti care-si tine usile deschise non-stop.

Insa, daca nu va place genul folcloric, manelele sau localurile rustice, Hanul Drumetului este de evitat. In schimb, cu siguranta va fi apreciat de strainii care vor sa vada ceva mai altfel decat la ei in tara, ceva mai pitoeresc.