Acum avem si cofetarii raw-vegan

14 noiembrie 2013 | Noutati

Cofetaria raw-vegan Ostraw Vegan a implinit un an de existenta

Cofetaria raw-vegan Ostraw Vegan21 octombrie 2013, Bucuresti: Cofetaria Ostraw Vegan, una dintre putinele locatii din Bucuresti ce produce exclusiv dulciuri raw-vegan, a implinit un an de existenta pe piata din Romania.

Inceputa si continuata ca o afacere de familie, Ostraw Vegan este locul ideal de unde poti achizitiona hrana vie, dulce atat cat este nevoie, cu un aspect atractiv chiar si pentru cei mai pretentiosi.

Ce gasim la Ostraw Vegan?

Hrana vie pe scurt. In detaliu, peste 30 de sortimente de bomboane si torturi. Dulciurile sunt facute chiar in cadrul cofetariei, intr-un cochet laborator ce permite trecatorilor sa vada procesul de productie al dulciurilor. Dintre sortimentele de bomboane existente in vitrina mentionam bomboanele cu ovaz si merisor, bomboane cu seminte de canepa, bomboane din curmale ce contin seminte de floarea soarelui, seminte de dovleac, fulgi de cocos, sare himalaya si desigur curmale. Torturile sunt facute din fructe proaspete si au un design spectaculos, colorat si atragator. Tortul cu fructe de padure este facut din migdale, stafide, caju, unt de cacao, miere, turmeric, vanilie si bineinteles fructe de padure. Majoritatea sortimentelor de dulciuri au pretul de 12 lei/100 gr.

De ce dulciuri raw-vegan?

Pentru ca sunt gustoase, nu contin zahar si sunt sanatoase. Unul dintre motivele ce i-au indemnat pe proprietari, Narcisa si Adrian, sa deschida Ostraw Vegan a fost dorinta de a oferi dulciuri sanatoase si sa vina in sprijinul celor care sufera de diabet sau intoleranta la lactoza sau gluten.

Proprietarii Ostraw Vegan, Narcisa si Adrian Teodorescu, sunt promotori ai curentului raw-vegan. In afara de tentatiile delicioase ce stau in vitrina cofetariei, in Ostraw Vegan pot fi gasite o multitudine de carti despre hrana vie: caracteristici, beneficii si retete. In totala concordanta cu Ostraw Vegan sunt workshop-urile despre curentul raw-vegan, sustinute de proprietarii cofetariei in scolile primare si gradinite.

Unde ne gasiti?

Pe Bd. Ferdinand nr.58, pe www.ostrawvegan.com si pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/ostrawvegan.

(comunicat de presa)

Ostraw Vegan