Adrian Hadean si teapa de la actualul Minister al Economiei

18 octombrie 2016 | Noutati

Cunoscutul bucatar Adrian Hadean, fost jurat la MasterChef si cel care spunea despre actualul sef al Guvernului ca e genul sau de persoana si ca sunt „cumva la fel”, a fost pus intr-o situatie extrem de neplacuta chiar de Guvern.

Prezent la Salonul International de Alimentatie (SIAL) de la Paris, unul dintre cele mai mari astfel de targuri din lume, Hadean a transmis live pe Facebook situatia trista a producatorilor romani de la eveniment.

adi hadean
Adrian Hadean // sursa foto: Facebook

Hadean a spus ca Ministerul Economiei a promis sprijin producatorilor romani care doreau sa participe la SIAL, dar in ultimul moment le-a dat teapa, iar producatorii au fost anuntati ca trebuie sa achite 1500 de euro pentru a participa.

In urma unei licitatii organizate de Ministerul Economiei pentru organizarea unui stand, firma castigatoare nu ar mai fi primit sprijinul promis de Guvern. Mai mult, oficialii guvernamentali vor sa sanctioneze firmele care nu si-au permis sa participe, dupa anularea sprijinului oferit de minister.

Hadean s-a aratat vizibil revoltat de aceasta situatie, concluzia sa fiind:

De ce sa mai sanctionezi niste oameni, daca oricum le-ai tras un sut in fund? Pentru ca nu au fost aici? ‘Da, pentru ca nu au fost aici, ca noi am platit ca ei sa intre intr-un catalog.’ Hai, serios!

E normal? Mie nu mi se pare normal. Si cu asta inchiei relatarea mea trista de la SIAL, Paris. As zice Hai Romania, dar hai poate in alta parte.

Live-ul lui Hadean a fost vazut intr-o singura zi de peste 450 de mii de oameni si a primit peste 9000 de like-uri.

Ramane de vazut ce masuri vor fi luate de seful Guvernului (pe care Hadean il considera un om ca el) dupa toata aceasta situatie absolut penibila in care au fost pusi micii producatori romani la SIAL.