RESTOGRAF pentru restaurantul tău

Dezvoltă-ți afacerea folosind cel mai simplu și eficient
sistem de rezervări din România.

Atrage clienți noi Gestionează rezervările Creează legături Analizează situația

Atrage clienți noi

Restaurantul tău va fi listat pe site-ul și în aplicația Restograf, GRATUIT, vizibilitatea brandului tău în mediul online va crește, iar tu te vei bucura de mai mulți clienți ca niciodată.

Profilul restaurantului tău va conține toate informațiile de care actualii și viitorii tăi clienți au nevoie pentru a decide să rezerve o masă, iar tu vei avea întotdeauna o evidență clară, în timp real, a numărului de rezervări din localul tău.

Obține mai multe rezervări
Restograf oferă oricărui utilizator posibilitatea de a face rezervări online, atât din site-ul și aplicația Restograf cât și direct de pe site-ul sau pagina ta de Facebook.
Ce înseamnă asta?
Mai multe rezervări, în timp real, 24h din 24h! Adoptă o metodă modernă și ia-ți adio de la grija unei persoane care să răspundă la telefon!"

Gestionează rezervările

Știai că un angajat care se ocupă acum de rezervări pierde zilnic aproximativ 25% din timpul său de lucru?

Profită de acest timp pentru a face lucruri cu adevărat importante pentru afacerea ta.

Cu Restograf rezolvi problema timpul pierdut și ai întotdeauna certitudinea că rezervările făcute vor reflecta întocmai dorințele clienților tăi."

Creează legături

Îți oferim acces la toate datele clienților tăi (nume, adresă de e-mail, număr de telefon, data nașterii, istoricul rezervărilor din locația ta). Astfel, îți vei crea ușor o bază de date ce te va ajuta să-ți fidelizezi clienții actuali și viitori, iar aceștia nu vor uita niciodată că ți-ai amintit de evenimentele importante din viața lor.

Review-uri corecte pentru restaurantul tău.
Află ce se spune despre restaurantul tău și găsește metode prin care să progresezi. Utilizatorii Restograf vor putea acorda un review doar în momentul în care vor onora rezervarea făcută în restaurantul tău, evitând astfel review-uri false. Pretty cool, nu? "

Analizează situația

Toate rapoartele pot fi exportate și vizualizate pe o perioadă de o zi, o săptămână, o lună și poți chiar să compari două perioade de timp relevante pentru efectuarea unei analize cât se poate de clare a evoluției afacerii tale.

Ce poți afla?
Numărul total de rezervări din restaurantul tău;
Numărul de rezervări onorate, anulate sau neprezentate;
Numărul oaspeților aflați la prima vizită;
Numărul oaspeților ce au revenit în locația ta;
Media timpului pe care oaspeții îl petrec în restaurantul tău;
Timpul câștigat prin folosirea sistemului Restograf;
Topul celor mai populari oaspeți, în funcție de numărul de rezervări făcute în locația ta;
Restaurantele în care oaspeții tăi au mai făcut rezervări etc.