Ai încercat burgerul Messi de la Hard Rock Café?

11 martie 2022 | Noutati

Hard Rock Cafe a introdus în meniu un burger inspirat de Lionel Messi, ambasadorul brandului. „Messi Burger” e cea mai recentă inovație a parteneriatului cu legenda internațională a fotbalului, în cadrul campaniei „Live Greatness”.

Lionel Messi ține în față burgerul Messi de la Hard Rock Cafe

Cine ar fi zis că fotbaliștii se pricep să facă așa burgeri gustoși? Dar uite că Messi vine să ne demonstreze că are multe talente, nu doar la minge. La începutul lunii, Hard Rock Cafe anunța lansarea globală a noului produs din meniu – Messi Burger. Conceput chiar de legenda fotbalului, inspirat de preferințele lui, deliciu culinar poate fi comandat în toate restaurantele Hard Rock Cafe. Preparatul aduce împreună tot ceea ce starul iubește într-un burger.

Ce are așa special burgerul Messi?

Rețeta „secretă” include zece ingrediente delicioase, ce oferă gusturi noi bine-cunoscutului Steak Burger din meniul Hard Rock Cafe. Odată cu prima înghițitură, te vei bucura de savoarea celor două chiftele suculente de vită, asezonate perfect și gătite exact cât trebuie. Papilele gustative se vor delecta cu o combinație câștigătoare de toppinguri a burgerului: brânză Provolone, felii de chorizo, ceapă roșie caramelizată, un sos special Hard Rock, picant și afumat, într-o chiflă brioche rumenită, cu salată verde și o felie de roșie. Pentru o experiență completă, poți adăuga și un ou pregătit pe plită, provenit de la găini crescute la sol.

„Suntem onorați de parteneriatul cu starul internațional al fotbalului, Lionel Messi”, a declarat Marius Băban, director general Hard Rock Cafe București. „Suntem încântați să-i primim pe fanii Hard Rock Cafe și ai lui Messi, pentru a încerca burgerul inspirat de gusturile favorite ale celebrului fotbalist, o experiență unică și de neuitat.”

Rezervă o masă la Hard Rock Cafe și încearcă și tu burgerul!

Lionel Messi fotografiat intr-un fotoliu mare de piele, pe fundal mov, pe care e sigla Hard Rock Cafe si lscris cu litere luminoase Live Greatness

De unde a pornit ideea?

În 2021, Messi s-a alăturat echipei Hard Rock Cafe prin campania LIVE GREATNESS, o inițiativă orientată către fani, principiu ce a stat la baza experienței Hard Rock încă de la deschiderea primei cafenele în Londra, în 1971. Conceptul urmărește să inspire și să unească fanii sub culorile ospitalității și divertismentului, parte din valorile cheie ale brandului.

Colaborarea reprezintă un omagiu adus rădăcinilor Hard Rock, deoarece tricourile celebre ale mărcii au apărut atunci când Hard Rock Cafe Londra a sponsorizat o echipă locală de fotbal, în anii ‘70. Hard Rock și Messi s-au reunit pentru a dezvălui o nouă colecție de merchandise, care include unele dintre simbolurile emblematice ale lui Messi, cum ar fi numărul 10, leul și sigla proprie. Dacă ești curios să afli mai multe, detalii despre LIVE GREATNESS găsești aici. Toate produsele care fac parte din colaborarea dintre Hard Rock și Lionel Messi sunt disponibile în magazine și online.


Citește și: