Am descoperit un site cu liste de localuri in care nu se fumeaza

4 ianuarie 2015 | Noutati

Ma pis pe ea de lege...In urma anuntului pe care l-am pus pe site ca vrem sa facem o lista cu restaurantele in car nu se fumeaza deloc, am primit multe informatii si sugestii, printre care si aceea ca exista un site:

www.farafum.com


… pe care scrie, cu mare economie de cuvinte: „Fără fum! Unde să ieși în oraș fără să inhalezi fum.”, urmat de o lista cu nume de restaurante si numere de telefon. In Bucuresti sunt listate 67. Nu e clar daca in acestea nu se fumeaza deloc sau doar daca au spatii civilizat separate pentru cele doua tabere. Mai e un buton, „Propune un loc in orasul tau”, dar nu se stie ce urmeaza mai departe cu informatiile pe care le introduci in casute.

Singurul lucru care ar putea sa dea o indicatie despre cine sunt cei care au facut asta, ce urmaresc si cum lucreaza e undeva in subsolul paginii: „Construim o bază de date la zi cu locuri de ieșit în oraș unde nu se fumează, grupate pe orașe. Dacă vrei să contribui și tu, intră pe grupul de lucru de pe Facebook.”, cu o trimitere la un grup de lucru de pe Facebook,

www.facebook.com/groups/farafum/


… care e un grup inchis, si acesta foarte discret: „Acest grup este dedicat in principal celor care vor sa participe la dezvoltarea bazei de date farafum.com cu locatii in care nu se fumeaza din Romania. Aici puteti fi la zi cu ultimele noutati privind aplicatiile dezvoltate in jurul acestei baze de date.

Fara indoiala, e o initiativa generoasa si laudabila si va indemnam sa contribuiti la dezvoltarea ei, si va rugam sa ne transmiteti mai multe informatii si detalii daca reusiti sa le aflati.

Restograf

(poza lui meiko-arikachan de pe www.deviantart.com)