Astrobar – consultatie astrologica la masa

9 martie 2016 | Noutati

Un bistro din Bucuresti se preocupa de ce e scris in stele pentru clientii sai. Mai exact, la Muse Bistro din Bucuresti, in fiecare joi, puteti sa obtineti o astrograma completa de la Astrobar, oameni specializati in discutiile cu planetele referitoare la ce te asteapta in viata, dar si ghicirea trecutului.

Evenimentul suna cam asa: va asteptam la o cina sau o licoare marca Muse insotita de o consultatie astrologica in cadrul careia veti putea afla cate in luna si in stele, despre dragoste, sanatate si bani. Fara inflorituri tip horoscopul zilnic sau ghicit in cafea.

Pret consultatie: 30 lei | persoana. Pentru programari, va rugam sa ne sunati, negresit la 0740 123 455.

astrobar

Despre Astrobar:

Un proiect calator care iti povesteste cate-n luna si in stele despre ce spun planetele in legatura cu viata ta, viitorul si prezentul in functie de:
– Data si Ora Nasterii Tale
– Locul nasterii Tale

Astrograma este amprenta noastra energetica in acest Univers.

De ce?
Deoarece in momentul in care ne-am materializat in forma fizica pe acest Pamant, absolut toate elementele care compun Universul s-au aflat in sincron intr-o anumita pozitie unica.Mai simplu spus, astrograma este o „poza”‘ a Universului, reprezentativa pentru fiecare OM in parte, facuta la un moment dat si dintr-un anumit loc de pe Terra – Momentul Venirii Tale Aici.

Ce-mi poate spune astrograma?

Ea este ca o carte de vizita a ta, care are dezvaluite toate informatiile si elementele care te identifica pe Tine ca si individ. Aplicand diferite metode si tehnici astrologice se pot determina tendintele pe baza carora actionezi, la fel ca si momentele importante din viata Ta.

 

Voi credeti in astrograma si in astfel de previziuni?