Beraria Gambrinus

Vizualizari 15.384 Vizualizari 
Comentarii 11 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Romaneasca
Dominanta: Steak & grill
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(Apr-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 15 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Berarie cu istorie si traditie.

Pe scurt59579

Beraria Gambrinus ocupa latura dinspre Brezoianu a parterului nou renovatului Hotel Cismigiu, cu intrarea chiar pe colt. A fost refacut cu trimitere la vremurile vechi, nu stiu daca a fost vorba chiar despre o restaurare, dupa original, probabil ca nu. Oricum, arata bine, desi locul e cam ingust si chiar daca e plin nu are atmosfera tipica de berarie, in care lumea multa agitatia sunt atractiile principale.

Meniul de la Gambrinus e cel la care te astepti, plin cu carne, carnati, carnaciori, mici si alte asemenea. Si mancarea e cam la fel ca prin toate celelalte restaurante "cu specific traditional", sau "cu specific romanesc" din Bucuresti, adica fara gust. Noi am luat tocanita, mici, carnaciori albi, carnati de casa, varza calita, adica lucruri care ii ies mai gustoase oricarei gospodine de la bloc atunci cand le face pe aragazul ei de acasa, nu se stie de ce...

Preturile nu sunt mari, dar daca nu esti atent se aduna si o masa in doi sare repede de 200 de lei. Serviciul ne-a placut, cu niste chelneri si chelnerite naturali si chiar dornici sa ne fie bine. Bucataria e cam lenta la Gambrinus, astepti mult pentru niste lucruri simple, chiar daca restaurantul e gol.

Asadar, nu e cazul sa puneti Beraria Gambrinus pe lista restaurantelor din Bucuresti la care vreti sa mancati cu adevarat "romaneste". Puteti pacali niste straini, care ar putea sa fie chiar impresionati de atmosfera si mancare, combinate, asa cum sunt si cand merg prin alte asemenea locuri din oras.

Localizare Beraria Gambrinus

Bv. Elisabeta 38 (Hotel Cismigiu), BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?




Nemultumita de serviciu, am asteptat mult sa mi se ia comanda si cand am chemat pe un membru al personalului (de doua ori, ca nu m-a auzit prima data), mi-a tras meniul din fata foarte enervat…bine ca nu m-a dat cu el in cap. Nu cred ca mai revin.

Reply

Când am fost prima dată nu am avut cine știe ce așteptări pentru că este o berărie, dar acolo am fost invitata si am ales să merg, să-i dau o sansa. Ni s-au adus meniurile imediat și apoi pentru o jumătate de oră am așteptat să vină cineva să ne întrebe ce vrem de băut. Am făcut și semne chelnerilor si nici o reacție din partea lor. Deranjant a fost ca localul era aproape gol si vedeam chelnerii stand la bar si band bere. Mi-am luat lucrurile si am mers la restaurantul Vatra, după colț, unde am fost tratați regeste.

Reply

Am revenit la Gambrinus dupa mai mult de 35 de ani, in speranta ca voi gasi aceelasi minunat loc de alta data. In schimb am gasit un loc renovat, nu cu foarte mult gust. Mincarea de proasta calitate dar cu preturi exagerat de mari. Nu recomand nimanui sa incerce o astfel de experienta. Pacat de vechiul renume. Cineva isi bate joc de loc si de consumatori.

Reply

Am fost la Gambrinus pe 17 iunie 2015, in jurul orei 16. Ni s-a spus ca va lua putin mai mult comanda, 10 minute, pentru ca au un grup mare, de 45 de persoane, si numai 2 bucatari. Am zis ca putem astepta 25 de minute in loc de 15. De fapt, am asteptat 1 ora, pentru 2 ciorbe de burta, 1 tochitura cu mamaliguta, o salata greceasca, si bulete de cascaval. Sefa de sala, chemata ca sa clarifice de ce dureaza atat de mult o comanda simpla, mi-a spus ca bucatarii prepara fiecare comanda….pot sa lesin, adica fac cate o portie de ciorba de burta de fiecare data cand este comandata??? Asta da, management de restaurant! In loc de bulete, dupa 1.15 h, au adus cascaval pane, desi am vazut cu ochii mei cum in comanda s-a scris CORECT, bulete de cascaval. Chelnerul nu a venit sa imi spuna nimic despre incurcatura, a trimis picolul, care la semnalarea mea ca nu am comandat asa ceva, a facut stanga imprejur, fara nici o explicatie. L-am chemat din nou, si am spus sa aduca chelnerul, ca sa stiu ce se intampla cu comanda mea. Acesta a venit, un malac brunetel, cu tunsoare ca Peter a lu Heidi, adica cu parul in ochi, si mi-a zis ca de ce am chef de scandal si DE CE II TRATEZ CA PE NISTE GUNOAIE! Daca a cere o explicatie si a avea asteptarea unor scuze pentru o greseala foarte neplacuta la LOCUL LOR DE MUNCA insemana a ii trata ca pe niste gunoaie, atunci, da, sunt niste gunoaie. Care isi trateaza locul unde isi castiga exostenta in acest fel. Faptul ca parintii mei de 75, respectiv 83 de ani, au zacut in asteptare unei comenzi elementare timp de 1 h, nu poate fi interpretat ca fiind tratament adecvat gunoaielor…ci clientilor platitori. Nu recomand DELOC restaurantul Gambrinus – este de fapt o rusine ca au acest nume, cu rezonanta in cultura romana, si cu traditie atat culinara cat si sociala. Actualmente, acest restaurant renovat in stil de fapt si unde rage non stop muzica italieneasca este O RUSINE, meniul este penibil (supa de stridii si calamari, la un restaurant cu specific romanesc!), portiile sunt mici pentru pret, serviciul este execrabil si total nepregatit, nu au bere Gambrinus, si in permanenta se vaita ca sunt foarte ocupati, chiar si cand abia daca sunt 10 persoane in restaurant. Staff-ul este total neavenit, si parca ii deranjezi cu orice intrebare, de parca ar fi in control, nu la servire. All in all, o experienta negativa de neuitat, sper ca vor da faliment in curand, pentru ca merita cu desavarsire sa fie toti cu curul in galeata, unde este locul gunoaielor!

Reply

Deceptionata de modul de servire , mancarea nu stiu cum sa o definesc .Servita dupa 2 ore de asteptare , au adus preparatele reci .Oribil si la bodega din sat cred ca este mai bine.Pooate nu am ales bine ziua 8 Martie si sunt femeie?

Reply

Am fost la gambrinus personal sa fac rezervare, fiind o seara speciala, in care totul este plin vroiam sa ma asigur ca va fi totul bine. Am sunat sa anunt ca vom intarzia 15minute, iar personalul de la telefon mi-a negat rezervarea, cu toate ca o facuse cu mine de fata in calculator. Mi-au spus ca au totul plin si ca nu exista o rezervare pe numele meu. Am fost pus si intr-o situatie neplacuta pentru ca in seara respectiva peste tot era plin si era si o ora tarzie – 8seara. Nu sunt de incredere..citind review-urile de mai sus imi dau seama ca sunt norocos ca nu am ajuns acolo!

Reply

Am fost la Beraria Gambrinus intr-o seara de sambata, dupa ce in prealabil facusem o rezervare pentru a fi siguri ca gasim loc. Odata ajunsi la locatie seful de sala ma informeaza ca rezervarea este facuta, dar nu are ce masa sa ne dea. Nu s-a dernajat sa imi dea o explicatie de ce nu am masa, a spus doar ca nu e vina lui si a plecat mai departe.
BATAIE DE JOC !!!

Reply

SI cel mai important este ca in BERARIA GAMBRINUS nu gasesti Bere GAMBRINUS :(

Reply

Am fost pentru prima data la recomandarea unor prieteni si am fost foarte dezamagit. In primul rand serviciul lasa foarte mult de dorit iar portiile de mancare sunt f mici. Sa nu va comandati niciodata mititei , acestia fiin mici in adevaratuk sens al cuvantului, de fapt sunt mici normali taiati pe jumatate si serviti ca mici intregi. Am crezut ca prima oara sunt chiftelute..:))

Reply

Am fost la Gambrinus pentru prima oara in viata, avand in mine ecoul faimosului restaurant de odinioara pe care il stiam numai din carti. De cum am intrat am fost frapat de lipsa clientilor si imediat instinctul de “om umblat” mi-a soptit ca este ceva gresit acolo ce cauzeaza goliciunea restaurantului. Din pacate ingrijorarea mea s-a dovedit indreptatita: Chelnerul nostru era omni-absent, preturile mari si mancarea cu
gust de vechi. Am avut specialitatea casei ciolan bavarez gatit in bere. Pentru orice doreai sa comanzi trebuia sa il cauti pe chelner care era mereu absent, pur si simplu nu era in restaurant si pe care culmea l-
am vazut la un moment dat chiar stand la bar si sorbind o bere. Varza calita a venit fara ardei iute iar painea niciodata. Binenteles ca nu am facut caz de asta dar pentru un restaurant ” cu staif ” e nevoie de mai mult pentru a ademeni clientii. Chiar mi-a parut rau caci numele Gambrinus imi era foarte drag din cele citite dspre istoria Bucurestiului. Dar sunt convins ca poate deveni un restaurant de referinta pentru protipendada
bucuresteana daca aceste lucruri se remediaza.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


nine + = 12



Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,