Localuri frumoase din București unde poți organiza un eveniment privat

Indiferent că vrei să organizezi o petrecere privată sau o aniversare, ori un eveniment corporate, workshop-uri și conferințe, lansări de produse sau orice alt timp de eveniment, locația este cea mai importantă! Așa că noi îți recomandăm câteva restaurante foarte frumoase, unde poți organiza cu adevărat un eveniment privat memorabil!

19 condimente orientale, folosite frecvent în bucătăria arabă

Ierburile aromatice și mirodeniile sunt fudamentul oricărui preparat oriental delicios. De fapt, datorită lor, bucătăria Orientului Mijlociu are un farmec atât de aparte! Iată care sunt condimentele orientale cel mai frecvent folosite în bucătăria arabă.

Back to school: Ce-i dai să mănânce la școală? Gustări sănătoase, la pachețel

După eterna întrebare „Noi ce mâncăm azi?”, odată cu reînceperea școlii se va mai ivi una (pentru cei care au un „junior” în dotare) – „Eu ce-i pun în cutiuţa cu mâncare?”. Așa că ne-am gândit că n-ar strica să venim și noi cu câteva recomandări legate de ce ai putea să-i dai celui mic …

12 terase din București cu muzică live

Oricât de bună ar fi muzica dintr-un local, parcă totuși nimic nu se compară cu un band live! Așa că dacă îți e dor de un concert sau pur și simplu vrei să asculți o muzică bună în timp ce te relaxezi în aer liber, îți recomandăm noi câteva terase din București cu muzică live.

9 restaurante la care poți lua masa acum și în interior

Odată cu venirea primei zile de toamnă, restaurantele au primit undă verde pentru a redeschide spațiile interioare. Și chiar dacă temperaturile se mențin încă ridicate, ne-am gândit că nu strică să știi la ce restaurante poți lua masa acum și în interior!

Unora le place iute! 5 motive pentru care mâncarea picantă îți face bine

Aripioarele picante se află în topul preferințelor tale culinare? Alegi întotdeauna un sos picant la diverse preparate și (aproape) la orice ciorbiță nu-ți lipsește ardeiul? E clar că ești fan al mâncării picante. Partea bună? Are o mulțime de beneficii!

Provocările economice ale redeschiderii restaurantelor – mic ghid de (re)negociere

Dacă înainte de pandemie costurile de chirie și mentenanță reprezentau 8-12% din totalul cifrei de afaceri a restaurantelor, probabil că acum, din cauza diminuării veniturilor, ponderea lor se va dubla. Soluția constă în renegocierea acestor contracte. Cum, afli de la Dan Cantaragiu, Managing Director al Leadder.

Cele mai populare restaurante din zona Floreasca

Zona Floreasca / Barbu Văcărescu se numără printre punctele fierbinți de pe harta Capitalei atunci când vine vorba de restaurante și cafenele. Și asta nu doar pentru că aici se găsesc numeroase localuri, dar și pentru că multe dintre ele sunt printre cele mai populare din București.

10 mituri despre carbohidrați, care sunt doar povești

Carbohidrații au devenit un fel de „inamicul nr.1”, în special pentru cei care vor să scape de kilogramele în plus. Dar în același timp, sunt și multe preconcepții și mituri despre carbohidrați, multe dintre ele greșite. De fapt, nu sunt atât de răi pe cât ai crede!

Unde ieși la terasă dacă vrei să bei un vin bun

A sosit luna septembrie, dar vara nu se lasă dusă cu una, cu două. Profită cât poți de vremea bună și ieși seara în oraș cu prietenii la o terasă unde poți să bei un vin bun și eventual să și mănânci ceva pe măsură! Wine Ambassador – Winebar & Shop În apropiere de Ateneul …

Se redeschid restaurantele la interior, în anumite condiții

De la 1 septembrie se redeschid restaurantele și cafenelele aflate în interiorul clădirilor, inclusiv în cazul unităților de cazare, în județele unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori.

Cum se prepară corect pastele. 10 greșeli pe care (probabil) le faci

Spaghetele se numără, cu siguranță, printre primele preparate pe care ai învățat cum să le faci. Dar asta nu înseamnă automat că știi cum se prepară corect pastele. În realitate, e posibil să faci unele mici greșeli frecvente. De aceea, ține cont de câteva detalii importante.

Îți plac fructele de mare? Hai să iei masa la terasă!

Caracatiță, creveți, scoici, midii și câte și mai câte! Toate fac deliciul unei mese de vară perfecte! Dacă și tu eși fan fructe de mare, îți recomandăm câteva terase la care vei găsi niște preparate delicioase. Așa că hai să iei masa în oraș!

Sărbătorește-ți ziua de Sf. Maria, cu o masă la un restaurant deosebit!

Pe 15 august este mare sărbătoare și toți cei care poartă numele de Maria, Marian, Marina etc. își serbează ziua onomastică. Dacă și tu te afli printre ei, de Sf. Maria scoate-i pe cei dragi la restaurant, pentru o cină deosebită!

Alimente care combat anxietatea, în perioada pandemiei de coronavirus

Cu milioane de cazuri în întreaga lume și regiuni întregi aflate în carantină, pandemia de COVID-19 a afectat lumea într-un mod nemaiîntâlnit. Iar unul dintre efectele secundare cele mai răspândite este anxietatea pe care tot mai mulți dintre noi o resimt. Dacă te simți deprimat, stresat sau anxios, ia în calcul și ce alimente consumi …

Vedetele bucătăriei mexicane în meniul restaurantelor din București

Mâncarea autentică mexicană este vibrantă, delicioasă, proaspătă și… distractivă. Este, de asemenea, plină de culoare, picantă și extrem de bogată în ingrediente savuroase! Bucătăria mexicană este una dintre cele mai îndrăgite din lume și, din fericire, și-a făcut loc și în peisajul gastronomic din București.

Ai încercat înghețata de la Zelato?

Ana Consulea, cofetar și fondatoare a brandului Zexe Braserie, a lansat de curând gelateria Zelato în Herăstrău. Noul brand are în centru înghețata artizanală și un concept unic care a presupus adaptarea tehnicilor de gelaterie franceze și italiene pentru a crea o înghețată potrivită gustului românesc. Care, apropo, este de-li-cioa-să!

Kanpai a lansat noul meniu de vară: Super Summer Menu

Kanpai este primul „izakaya” din România, adică un pub / bistro cu mâncare gătită de un chef japonez, pentru toate buzunarele! Cu un sushi bar accesibil, atmosferă prietenoasă și multă voie bună, Kanpai te așteaptă să descoperi noul meniu de vară!

Unde ieșim când avem poftă de o ciorbă de burtă

Ciorba de burtă ori îți place la nebunie, ori nu poți pune gura pe ea. Cale de mijloc nu există! Dacă te numeri printre cei care nu ar refuza nicicând o porție din această „zamă” tradițională, atunci sigur vrei să știi și la ce restaurante o prepară așa cum trebuie, mai bine ca la mama …

Care este diferența între mozzarella și burrata?

Dacă nu cumva ai ceva origini italiene, probabil că și ție îți e destul de greu să faci diferența între mozzarella și burrata. Cel puțin într-o primă fază și mai ales dacă mozzarella e proaspătă. Dar taie o bucățică de burrata pe jumătate și ai să observi principala diferență: mijlocul cremos, o combinație între mozzarella …

Restograf on Instagram
Ai un restaurant?

Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali

Află mai multe