Meta decizii sau… cum decid ce să decid?

Când vine vorba despre a lua decizii, deseori este chiar creierul nostru cel care ne sabotează și ne îngreunează sarcina. Însă cu un pic de efort și exercițiu, îți poți schimba comportamentul și modul de gândire, pentru a putea hotărî mai ușor ce ai de făcut.

Campanie umanitară: KAIAMO și Metaminds răsplătesc eforturile eroilor anonimi. Ajută și tu!

Restaurantul KAIAMO și compania Metaminds vin în sprijinul instituțiilor aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19, prin intermediul unei campanii umanitare. Cele două companii românești oferă zilnic personalului din cadrul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, al Poliției Locale Sector 1 și SMURD până la 400 de meniuri de prânz preparate din ingrediente de top, locale, …

5 cărți de dezvoltare personală, care te ajută să fii un lider mai bun și să ai succes

Nimeni nu s-a născut învățat! Și dacă un lucru este sigur, acela e că fără autodisciplină și fără dorința de a te autodepăși, nu ajungi nicăieri. De aceea, noi am selectat 5 cărți de dezvoltare personală pe care ar trebui să le citească oricine-și dorește să aibă succes. Fie că vrei să devii un lider …

8 cele mai bune documentare gastronomice de pe Netflix, la care merită să te uiți

Dacă ești pasionat de lumea culinară, sau dacă pur și simplu te-ai plictisit de seriale și nu știi la ce să te mai uiți, îți recomandăm noi câteva documentare gastronomice de pe Netflix, foarte interesante și bine realizate!

Interviu Fabuloasa și Otravă. Cum arată izolarea pentru doi dintre cei mai activi bloggeri

Diana Enciu și Cristian Șimonca (aka Fabuloasa și Otravă) sunt vedete în blogosfera de pe la noi. Un „power couple” de pe meleagurile noastre, pe viața (și postările) cărora stăm mereu cu ochii să vedem ce mai e cool. Dar cum coronavirusul ne forțează să #stămacasă și regulile de autoizolare se aplică tuturor, am vrut …

#ReteteDeChef: Paşte de poveste cu o rețetă de PASCĂ nouă, delicioasă și irezistibilă, dezvăluită de Chef Nico Lontras

Anul acesta, deși Pastele nu e așa cum ne-am fi dorit, toți suntem în căutarea celor mai bune rețete, acum că timpul ne permite. Astăzi dorim să te surprindem cu o altfel de rețetă de pască foarte bună, astfel încât acest simbol al sărbătorilor pascale să aducă și în acest fel înnoire. Chef Nico Lontras, …

#MeetTheChef. Radu Ionescu: Noi încercăm să schimbăm mentalități, perspective… încercăm să schimbăm gastronomia!

După 7 ani petrecuți la Londra și după ce a terminat o școală de business acolo, chef Radu Ionescu, proprietarul restaurantului KAIAMO, a decis că vrea să încerce cu totul altceva. A avut curajul de a-și urma pasiunea, iar astăzi se numără printre cei mai talentați tineri chefi din România și cei mai respectați. Iar …

Interviu Andreea Raicu: Cum ne regăsim starea de bine și cum depășim anxietatea în perioada de izolare impusă de coronavirus

Nu este ușor să ne păstrăm optimismul atunci când, vrând-nevrând, trebuie să #stămacasă. Iar pentru că Andreea Raicu este unul dintre promotorii unui stil de viață sănătos și a echilibrului emoțional, am vrut să aflăm de la ea unde își găsește resursele pentru a-și păstra starea de bine în perioada de distanțare socială cauzată de …

Leadership: în căutarea viitorului succes

Acest articol nu este despre criza actuală și nu încearcă să ofere soluții pentru lucrul de acasă, regulile întâlnirilor virtuale sau investițiile financiare cât mai sigure. Încercă în schimb să ajute în a deveni mai pregătit pentru re-startul economic care începe deja să se întrezărească la orizont. Subiectul tratează, de fapt, universal și atemporal, tema …

#RețeteDeChef: Cozonac simplu, ca pe vremuri, de la István Deák

Zilele acestea, peste tot dai cu ochii de poze cu cozonaci, care mai de care mai umflați și aranjați. E și normal, doar vine Paștele! Dar pun pariu că un cozonac simplu și bun ca cel propus de chef István Deák, nu ai mâncat!

#RețeteDeChef: Rasol de miel brezat în oțet balsamic și vin roșu, de la Alexandru Iacob

Vrei să încerci o rețetă nouă anul acesta, de Paște? Noi îți recomandăm acest rasol de miel brezat! Chef Alexandru Iacob îți explică exact ce și cum ai de făcut, pas cu pas.

30+ restaurante care-ți livrează acasă masa de Paște

Chiar dacă nu ai apucat să-nveți rețeta de cozonac a bunicii, nu știi să faci drob sau stufat și nici pasca nu-ți iese cine știe ce, nu-ți face griji! Anul acesta, o mulțime de restaurante îți livrează acasă masa de Paște. Și vin cu bunătăți una și-una! Aida Bistro Bistro Dorobanți Bite Classic KA Tavern …

#AcasăLaSimbio e acasă la tine

Îți e dor de preparatele minunate de la Simbio? Chiar dacă deocamdată nu mai putem merge #AcasăLaSimbio, vin ei la casa fiecăruia dintre noi. Și nu vin cu mâna goală, ci cu tot ce au mai gustos și mai bun!

O poveste și o rețetă: cococi în tigaie, de la Chef Alexandru Dumitru

Când lumea ți se întoarce pe dos și nimic nu mai pare la locul lui, îți găsești alinarea în lucrurile familiare. Chef Alexandru Dumitru, de la restaurant Anika, ne propune o rețetă de cococi, care să ne aducă aminte de copilărie și să ne facă să ne simțim mai bine.

Burgerii de la FlipFlop vin la tine în bucătărie!

Ai încercat burgerii de la FlipFlop? Sunt mi-nu-nați! Până când ne vom putea revedea la terasa ascunsă din Dacia 139, FlipFlop ne aduce burgerii care i-au pus pe harta gusturilor din București, prin patru aplicații de delivery (UberEats, FoodPanda, Glovo și TakeAway). În plus, ne împărtășesc și o rețetă pe care o poți încerca acasă.

100+ restaurante de la care poți comanda mâncare acasă

Deși în această perioadă nu mai poți lua masa în oraș, multe dintre restaurantele clasice îți oferă acum posibilitatea de a comanda mâncare acasă. Astfel te poți bucura în continuare de preparatele tale preferate, dar faci și un mic gest pentru a ajuta acest segment atât de afectat de criza coronavirusului. Ce se întâmplă cu …

Cât de sigur e să comanzi mâncare acasă, în contextul COVID-19?

După ce autoritățile au decis închiderea localurilor în încercarea de a limita răspândirea coronavirusului, singura opțiune rămâne cea de a comanda mâncare acasă din restaurantele preferate. Iată ce trebuie să știi pentru a fi în siguranță.

Autoritățile au decis: se închid restaurantele și barurile

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunțat marți seară că se închid restaurantele și barurile.

Cele mai bune restaurante fine dining din București

Fiecare restaurant de fine dining este unic, dar toate au în comun câteva caracteristici. Cu o mare atenție la detalii, farfurii perfecte și serviciu de excepție, acest tip de localuri oferă o experiență la cele mai înalte standarde. Iată selecția Restograf de restaurante fine dining din București.

Unde mănânci cel mai bun kebab din București

Vrei să iei masa într-un local cu bucătărie orientală autentică sau ești pur și simplu în căutare de ceva rapid care să-ți domolească foamea? Ghidul nostru te va purta către cel mai bun kebab din București!

Restograf on Instagram
Ai un restaurant?

Înscrie-l în Restograf pentru a atrage clienți noi și a-i fideliza pe cei actuali

Află mai multe