Blue Lounge Lebanese Restaurant (inchis)

Vizualizari 5.984 Vizualizari 
Comentarii 9 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Libaneza
Dominanta: Peste & fr. de mare
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Sep-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Restaurantul Libanez Blue Lounge, restaurant cu specific libanez, va asteapta in fiecare zi cu preparate deosebite din vestita bucatarie traditionala libaneza. Ambientul oriental, profesionalismul personalului fac din restaurantul Blue Lounge un loc intim unde te poti relaxa cu adevarat. Poti descoperi o intreaga civilizatie prin degustarea preparatelor unice, a retetelor autentice, a ingredientelor orientale si a prospetimii din Orientul Mijlociu.

Blue Lounge Lebanese Restaurant is waiting for you every day with special dishes from the famous traditional Lebanese cuisine. The Oriental ambiance and the professionalism of the Blue Lounge staff creates an intimate place where you can truly relax. You can discover an entire civilization through our unique tasty dishes, recipes of authentic oriental ingredients and the freshness of the Middle East.

Prezentare Blue Lounge Lebanese Restaurant (click pentru a deschide)

Pe scurt58436

Blue Lounge e un restaurant libanez din zona de nord a Bucurestiului, la parterul unui imobil nou construit, un spatiu destul de extins pe care il imparte cu un alt restaurant, al aceluiasi patron arab, Diet Center.

Amenajarea e destul de banala, fara un concept clar pe care sa il remarci sau care sa iti ramana cat de cat in minte. Mancarea de la Blue Lounge e cea obisnuita in restaurantele cu bucatarie libaneza, nu mai buna decat in alte parti, dar nici mai rea. Preturile par ceva mai mari decat la altii, insa nu exagerate. Serviciul cam plictisit, clienti putini cand am fost noi.

Asadar, Blue Lounge e un restaurant libanez fara o identitate clara, la care nu ai motive sa mergi in mod special, traversand Bucurestiul, daca ai alta optiune cu acelasi specific mai aproape. (GB – sep. 2013)

Localizare Blue Lounge Lebanese Restaurant (inchis)

Nicolae Caranfil 85C, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Blue Lounge Lebanese sa inchis ? Ca am trecut pe acolo si se strangeaumese scaune vitrine

Reply

Mai nou au deschis si terasa, asa ca te poti bucura de un pahar de vin libanez (absolut delicios!)…in natura. :)

Reply

Daca ajungeti pe acolo recomand rulourile cu paine markouk si legume. DELICIOASE!!!

Reply

Mancare buna, preturi decente, personal prietenos. Per total, mi-a placut!

Reply

    Da, ai dreptate. Preturile sunt ok, spre deosebire de alte restaurante “cu pretentii” care nu s-au ridicat nici macar la jumatatea calitatii oferite de Blue.

    Reply

      As fi apreciat si niste exemple de pret…Daca sunt atat de OK (mai intai ce inseamna “OK”?), de ce nu le afiseaza undeva? Este pur si simplu enervant sa nu gasesti un astfel de “detaliu” – daca tot isi fac prezentare pe Facebook – si de-a dreptul frustrant sa vii din alt colt al orasului ca sa petreci o seara aici si, apoi, sa te trezesti ca, de fapt, trebuia sa vii in ziua de salariu! Personal, sunt patit…

      Reply

Am fost la Blue acum cateva luni si desi la prima vedere nu am fost impresionata, calitatea preparatelor si servirea prompta m-au facut sa dau nota 10 acestui restaurant.

Reply

Blue Lounge este un restaurant cu o atmosfera incredibila, servicii impecabile si mancare delicioasa! Cu siguranta voi reveni!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six + = 15Taguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,