Brasovenii vor putea petrece Craciunul luand masa suspendati la 50 de metri deasupra orasului

5 septembrie 2016 | Noutati

Dinner in the Sky va reveni in aceasta iarna si in Brasov, dupa ce a poposit pe sfarsit de vara si in Bucuresti.

In orasul din Transilvania, Dinner in the Sky va ajunge cu ocazia Craciunului, asa ca va reprezenta o frumoasa si romantica (dar mai ales friguroasa) optiune de cadou pentru cupluri.

brasov
Brasov // sursa foto: romaniatourism.com

Inca nu se stie cu exactitate perioada sau zona din oras in care brasovenii vor putea lua masa suspendati in aer. De asemenea, in 2011 a circulat stirea ca Dinner in the Sky ar urma sa-si ridice platforma deasupra Pietei Sfatului, dar, se pare ca evenimentul a fost anulat.

Insa, avand in vedere ca in aceeasi perioada, in Piata Sfatului este inaltat bradul de Craciun, exista posibilitatea ca Dinner in the Sky sa ajunga intr-o alta zona a Brasovului. Asta daca evenimentul nu va fi anulat si in acest an.

1
Dinner in the Sky // sursa foto: Facebook

Pana acum, experienta de a urca in restaurantul suspendat costa in functie de serviciul ales – 150 lei/persoana pentru cocktail in the sky, 400 lei/persoana pentru breakfast in the sky si 750 lei/persoana pentru dinner in the sky. De Craciun preturile ar putea sa difere si sa fie ceva mai mari.

De asemenea, pentru cei care se intreaba daca nu vor ingheta suspendati la 50 de metri, in mijlocul iernii, desupra unui oras de munte, am aflat ca platforma beneficiaza de un sistem de incalzire cu infrarosu.

Vom reveni cu mai multe informatii despre Dinner in the Sky la Brasov de Craciun.