Brunch duminical cu mancare din Italia + Romania

9 martie 2017 | Noutati

Beautyfood, un restaurantel miraculos cum se autodefineste, pregateste duminica aceasta un brunch special. Despre mancare si voie buna ii lasam pe cei de la Beautyfood sa va spuna mai multe:

brunch beautyfood

Soarele ne incalzeste dintii, iar firul ierbii ne-nfioara talpile… Asa ca redeschidem sezonul Brunch-urilor de Duminica.

Debutam cu brunch-ul prieteniei Italia – Romania. Unde aducem „in a relationship” feluri de mancare napolitane, amalfitane si milaneze, cu mucenici muntenesti (si, pentru persoane cu nostalgii vasluiene, chiar moldovenesti).

Lichiditati non-bancare de mai multe tipuri. De ex: limonazi cu fructe, trandafiri si Prosecco la cel mai prietenos pret.

En detail: Platouas Bresaola, Peccorino, Mortadela, Prosciutto, Brie, Gorgonzola, Masline verzi, Salami, Bruschete cu rosii si busuioc, Crostini cu pasta de masline, Parmigiano, Nuci si Struguri, Tramezini cu ton, Ravioli cu ricota si spanac facuti in casa cu sos de unt cu trufe, Tagliatele de casa cu pesto de busuioc proaspat, Saltimboca di Maiale, Panacotta, Mucenici cu zeama aka Muntenesti, Mucenici Moldovenesti.

Pret: 53 Lei

Detalii brunch.