Brutariile Paul introduc supe in „menu du jour”

27 decembrie 2014 | Noutati

Pranzul la Paul, mai delicios cu noile oferte „Menu du jour”

Brutariile Paul isi diversifica oferta pentru pranz sub umbrela „Menu du jour”. Pentru o masa in stil frantuzesc, clientii se pot delecta cu patru combinatii de produse la preturi speciale, iar pentru o gustare lejera, ei pot savura cele mai noi produse din meniul Paul: supa crema de legume sau supa frantuzeasca de ceapa.

Oferta „Menu du jour” contine patru combinatii delicioase: sandwich in croissant si tarta cu fructe, sandwich si ecler, supa si quiche sau supa si sandwich. Noile meniuri sunt disponibile in toate brutariile Paul din Bucuresti, iar in locatiile de tip chariot sunt disponibile variantele care nu includ supe.

Menu du jour te ajuta sa combini mai usor si mai avantajos produsele preferate din meniul Paul. Iar supele sunt gustarea perfecta pentru toti cei care isi doresc un pranz usor, bogat in vitamine si foarte gustos. Ele sunt preparate dupa retete frantuzesti, lejere si perfecte pentru o dieta echilibrata”, a declarat Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul Romania.

Supele Paul se regasesc atat in ofertele speciale „Menu du jour”, cat si separat. De asemenea, cei care doresc sa savureze produsele „Menu du jour” la birou sau acasa au posibilitatea de a le lua la pachet.

*****

Despre Paul

Cu o traditie de 125 de ani Paul defineste arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume.

Istoria Paul incepe in 1889, cu o brutarie si patiserie frantuzeasca de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din intreaga lume acel „art de vivre” frantuzesc: gourmet si sofisticat, dar in acelasi timp traditional si atemporal. Alaturi de pasiunea pentru painea frantuzeasca, retetele unice cu ingrediente atent selectionate sunt elementele care constituie identitatea marcii Paul.

In Romania, lantul de brutarii Paul este prezent incepand cu anul 2008 si detine pana in momentul de fata 11 brutarii. Acestea se gasesc in Dorobanti, la Universitate, in Afi Palace Cotroceni, Baneasa Shopping City, Piata Romana, Mall Promenada, Ploiesti Shopping City, dar si ca locatii de tip chariot in Bucuresti Mall, Plaza Romania, Baneasa Shopping City si Sun Plaza.
Brutariile Paul - Menu du jour cu supe

(comunicat de presa)