Bucataria libaneza in Gradina Floreasca

9 iulie 2015 | Noutati

culinarSeria de evenimente Culinar revine cu o noua editie a degustarilor dintr-o bucatarie cu un anumit specific. Pentru evenimentul cu numarul 6, in frumoasa Gradina Floreasca sunteti asteptati joi, pe 9 iulie, incepand cu ora 17:00, la bucate din bucataria libaneza.

Culinar 06 / Gustari libaneze va invita la o seara plina de arome inedite, culoare, savoare si gusturi bogate. Preparate ca hummus, falafel, tabbouleh poarta denumirea de MEZZE in aceste regiuni si sunt mai bune atunci cand se impart la aceeasi masa cu prieteni dragi.

Gandit special pentru hedonisti, ”Culinar” propune o reteta preparata la umbra serii cu cele mai alese delicatese, vinuri si muzici. Noul concept de eveniment va putea fi degustat alaturi de prieteni la Gradina Floreasca, dansand pe marginea piscinei, povestind la terasa sau relaxandu-se pe baldachine.

Gradina Floreasca a fost deschisa in 2014 pe spatiul cu traditie al Pationarului Floreasca, oferind o oaza de relaxare in tumultul orasului. Localizata pe strada Mircea Eliade nr. 16, aceasta este umbrita de copacii din inima parcului cu acelasi nume, departe de griji si de aglomeratie.

Intrarea este libera.
Rezervari – 0740.250.360