Bucharest Cheesecake Day acasa la JW Steakhouse

13 septembrie 2016 | Noutati

Iubitorii de cheesecake sa-si noteze data de 15 octombrie, cand isi pot da intalnire acasa la JW Steakhouse, interiorul JW Marriott pentru un festin al cheesecake-urilor. Bucharest Cheesecake Day este numele evenimentului si aici e locul in care toti amatorii de cheesecake se pot intalni pentru degustari din partea casei.

cheesecake

 

Cheesecake-ul e un desert echilibrat, nici prea dulce, nici prea aromat, ci cu un gust fin, delicat, perfect de savurat dupa masa.

Acest desert si-a castigat o zi a lui in Bucuresti, iar cu ocazia onomasticii sale puteti merge la JW Steakhouse, din interiorul JW Marriott, si sa degustati un combo de 10 cheesecake-uri din partea casei. Bonus, veti putea savura si reteta de cheesecake emblematica a restaurantului.

Printre cheesecake-urile din meniu, organizatorii anunta ca veti putea degusta cheesecake cu Oreo, cu fistic, cu ciocolata, cu lime racoritor sau cu zmeura.

cheesecake 2

Daca vreti sa va inscrieti la degustarea de cheesecake-uri, aici trebuie sa trimiteti un mail: cheesecakes@marriott.com.

Locurile sunt limitate, asa ca trebuie sa va miscati repede, repede.

Deci, cine e fan cheesecake pe aici?