„Buctarul de Aur” la editia a patra

13 noiembrie 2012 | Noutati

Capitala isi cauta pentru a patra oara ”BUCATARUL DE AUR”!

Competitia celor mai buni chefi din Bucuresti ia startul intr-un nou maraton al gustului si al talentului. Federatia Bucatarilor din Romania, cu sprijinul Bilancia si Ramada Bucharest Parc, si-au propus ca aceasta editie sa fie memorabila.

”Bucatarul de aur al Bucurestiului” nu este doar o competitie de arta culinara, este un spectacol complex care implica daruire, tehnica, eleganta si caritate. Concursul readuce in lumina reflectoarelor gastronomia romaneasca, pe care aspirantii la trofeu o regandesc punand-o in valoare in tendintele moderne ale artei culinare.

Prima etapa a competitiei, semifinala, va avea loc in data de 4 decembrie 2012 la Centrul de Excelenta in Gastronomie si Tehnologii Alimentare – Aroma, din comuna Corbeanca.

Bucatarii calificati cu minimum 60 de puncte, vor promova in finala, care se va desfasura sub forma unei seri de gala,la Ramada Bucharest Parc, Terra Grand Ballroom, in data de 18 decembrie 2012.

În cadrul galei, meniurile concurentilor vor fi vandute, iar suma colectata va fi donata Asociatiei Sfantul Stelian.

Regulamentul si fisa de inscriere sunt disponibile pe http://www.aromacenter.ro/, sectiunea STIRI.

Termenul limita de inscriere, 30 noiembrie 2012, ora 12.00.

Pentru mai multe detalii ne puteti contacta pe adresa de email: bucataruldeaur@gmail.com, office@fbro.ro sau la numarul de telefon 0734.839.123

Gabriela Berechet

Presedinte FBR

presedinte@fbro.ro

(comunicat de presa)

(pozele de pe www.deviantart.com)