Buffet 35 - Food&Restaurant

Vizualizari 1.595 Vizualizari 
Comentarii 2 Comentarii 
Tip: Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 0 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Autoportret

Povestea noastra incepe cu dorinta de a manca bine. Chiar daca discutiile se imparteau mereu intre mancare ca la mama acasa si Chef renumiti....concluzia a fost aceeasi: vrem locul nostru unde sa se gateasca bine.

Povestea a prins mai mult contur cand am gasit casa din Cotroceni,pe Staicovici 35. Pentru o casa atat de plina de istorie, care a gazduit seratele sofisticate organizate de familia prefectului de Bucuresti, Mihai Algiu in perioada anilor 1900, se potriveste cu siguranta o abordare deosebita.

Ne plac lucrurile croite bine si am decis pentru amenajrea casei sa chemam echipa La Obiect sa ne ajute sa cream un spatiu cald cu lucruri unicat, create special pentru noi.

Asa am ajuns sa o cunoastem pe Ioana Trantea, plina de energie, entuziasm si idei pe gustul nostru, pentru care arhitectura casei cu peretii svelti a fost punctul de plecare spre montarea unei scenografii unice. Plecand de la motivele sobei de teracota, veche de peste 100 de ani, ce se regasesc acum pe diferite piese de mobilier si pana la elementele moderne de design (aplici din placi de skateborad reciclate sau lampadare sculptate in metal), Ioana a realizat o poveste unitara, plina de culoare si neprevazut.

Si pentru ca experienta unei cine la noi sa fie cat mai placuta, expozitia de pictura a Cristinei Frentiu Socolescu va asteapta sa o admirati.

Cu spatiul amenajat, bucataria echipata si un bucatar sef tanar si talentat, suntem gata sa deschidem portile. Noi suntem pregatiti cu retete alese, vinuri potrivite pentru ele, vorba lunga si buna.
Recenzii & Articole

Buffet 35   
(Jul 2015)


........................................................................................................ citeste tot


Localizare Buffet 35 - Food&Restaurant

Strada Doctor Nicolae Staicovici, 35, Bucuresti,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Am ajuns la Buffet35 din întâmplare, plambandu-ma cu niste prieteni.Am comandat o salata California,care a fost delicioasă, salata de vinete care a fost servită cu Paine de casa,care mi-a amintit de salata facuta de bunica mea,în copilărie. Unul din prieteni a comandat Pate de casa cu dulceață de ceapă care de asemenea a fost foarte bun.o sa revenim curand

Reply

Ce spuneti de niste parjoale moldovenesti crude aduse la prima infatisare ? Dar de niste bucati de parjoale moldovenesti, aceleasi de la prima infatisare, prajite in aceeasi baie de ulei si aduse la a doua infatisare ?
Dar de niste branza feta adaugata in plus pe nota de plata ?
Cu aceste intrebari am spus tot. Adio Buffet 35 !

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


six + 4 =Taguri: , , , , , ,