Burger Revolution. Locurile unde mănânci burgeri buni în București

6 iunie 2019 | Locuri cool

Ai poftă de un burger? Normal ca ai. E un trend culinar ce a explodat în ultimii ani în București și care va continua pe vecie. Burgerii au luat fața unor produse tradiționale precum hot dogs sau coaste și amenință chiar supremația pizzei în materie de popularitate. Dar nu toți burgerii se nasc egali. În trecut doar o specialitate de tip fast food, bugerii au devenit adevărate capodopere gourmet, iar orașul oferă o gamă variată de meniuri.

Să descoperim deci locurile unde găsim cei mai buni burgeri din oraș.

Biutiful by TheLake

Burgeri savurați pe malul lacului Herăstrău, pe o terasă plutitoare cu decor fabulos. Biutiful aduce tot ce e mai bun din ambele lumi: briza răcoritoare și distracția din oraș. Momente relaxante cu prietenii sau seri de dans zbuciumate energizate de un burger faimos din antricot proaspăt de vită.
Rezervă o masă la Biutiful by TheLake

Vivo 

Unul dintre cele mai renumite burger joints din București, pe Calea Floreasca 60. Vivo se laudă cu produse proaspete întotdeauna, are un meniu vesel și porții uriașe. Atât designul colorat al localului cât și chiflele sunt făcute in house.
Rezervă o masă la Vivo

Nor – Sky Casual Restaurant

Nu e legendă și nu doar poveste! Dacă urci până la Nor găsești un burger de aur, așa cum n-ai mai văzut până acum! E o bijuterie de Instagramat și mâncat, din chiftea de Black Angus și chiflă „placată” cu aur adevărat. Și foarte bun la gust!
Rezervă o masă la Nor – Sky Casual Restaurant

B3ton Restobar

Considerat de mulți chiar cel mai bun burger din oraș, într-un restaurant de lângă Parcul Carol ce oferă de toate pentru toți. Dar să vorbim despre burgerul uriaș, despre care tot orașul vuiește. Acesta poate varia între 6-10 kilograme și poate fi share-uit de 12 până la 25 de persoane. Doar carnea de vită, brânza cheddar, salata și roșiile sunt must, în rest poți opta pentru orice ingrediente dorești.
Rezervă o masă la B3ton Restobar

Re:Modelier

E fratele mai mic al lui Modelier. Cu un design minimalist şi amplasat pe Gina Patrichi 3, Re:Modelier poate fi considerat raiul burgerilor din Bucureşti. E un loc unde îţi construieşti singur burgerul  dintr-o gamă variată de ingrediente.
Rezervă o masă la Re:Modelier

Circus Pub

Pe B-dul Lacul Tei 65, lângă parcul Circului își desfășoară acrobațiile un pub de cartier cu burgeri delicioși. Reprezentațiile lor au devenit faimoase pentru toată lumea după ce au câștigat Burger Fest în 2016. Circus Pub pleacă și în turneu și îi poți întâlni oricând la un festival de lângă tine.
Rezervă o masă la Circus Pub

Aria Gourmet Burger

Burgeri gourmet făcuți în casă după rețete deosebite, unice. Sunt burgeri pregătiți de un chef cu școală la Paris și experimentat în restaurante cu 2 stele Michelin. Localul e amplasat într-o locație centrală, ușor accesibilă, o clădire monument istoric – „Casa cu Sfinx”, lângă Spitalul Colțea. Aici întâlnim un crossover curajos: Shaorma Burger!
Rezervă o masă la Aria Gourmet

South Burger

Din Tei mergem până în Berceni pentru South Burger. E așezat pe o stradă cu nume cum nu se poate mai potrivit: Gospodinelor 31. Aici ai de unde alege, burgeri uriași inspirați din culturile lumii: french, italian, krusty, cubano sau halloumi. Sau poate vrei să te aventurezi la un shrimp sandwich.
Rezervă o masă la South Burger

Grădina Floreasca

Dacă înoți în piscina de la Floreasca sau dacă mergi seara la unul din concertele de jazz din grădină sigur o să ți se facă foame. Te poți delecta cu unii dintre cei mai buni burgeri din oraș, made by Burgerz. Ai rețete tradiționale ca la mama lor acasă în America, întregite de ingrediente din bucătăria lumii.
Rezervă o masă la Grădina Floreasca