Burgeri si scoici livrate la usa ta sau la birou!

30 martie 2017 | Noutati

(P) Traim intr-o era a rapiditatii si a timpului din ce in ce mai comprimat. O era a virtualului, a serialelor vazute din canapeaua comoda de acasa sau a orelor peste program la birou. Pentru multi dintre noi, companiile care livreaza mancare sunt cele care ne salveaza timp si ne ofera ceea ce avem nevoie fara a ne mai deplasa atunci cand suntem prinsi cu treaba acasa sau la birou.

Cei de la Burger si Scoici, care recent au deschis in Centrul Vechi un restaurant bazat pe renumitii Burgeri si sofisticatele Scoici, propun acum si livrarea la domiciliu sau la birou in Zona de Nord a Capitalei, concentrandu-si toate eforturile in a oferi celor care comanda, servicii premium de food delivery.

Scoicile sunt gatite dupa retetele lui Chef Catalin Scarlatescu, sunt super delicioase si foarte proaspete, fiind aduse direct de la Marea Neagra, iar Burgerii sunt gatiti numai din ingrediente de inalta calitate, precum carnea de vita Black Angus, legume fresh si sosuri speciale.

Burger si Scoici-71 burger si scoici

In plus, pe langa acestea poti savura si salata delicioase, dar si niste midii in panko, cu cartofi prajiti cu usturoi care cu siguranta iti vor incanta papilele gustative.

Burger si Scoici-155 Burger si Scoici-142

Acum stii, daca ti se face foame, arunca-ti un ochi pe site-ul lor, cu siguranta vei gasi ceva pe placul tau.

Comenzile se pot face de luni pana vineri, intre orele 11:30-21:30!