De ce dau faliment restaurantele? 6 greșeli de evitat
Cu siguranță ai auzit de diverse localuri care s-au închis. De ce? Ce n-a mers? Și ce e de făcut să n-ajungi în aceeași situație? Afacerile în…
Share
Cum te ajută o aplicație de rezervări online, ca Restograf
Dezvoltă-ți afacerea folosind un sistem simplu și eficient de rezervări online! Iată principalele avantaje. Tehnologia joacă un rol extrem de…
Share
Cum poți deveni un lider mai bun?
De cele mai multe ori când se vorbește despre îmbunătățirea stilului de management în lumea restaurantelor, se face referire la aspecte care…
Share
Metode de a atrage clienți noi în restaurant
Pentru a face oamenii să se îndrăgostească de mâncarea și ambianța restaurantului tău, trebuie mai întâi să-i faci să intre pe ușă. Iar pentru…
Share
Cum să atragi mai multe review-uri pozitive
Nu mai este un secret pentru nimeni că review-urile pe care un local le primește sunt esențiale pentru succesul afacerii. Așadar, cum faci să…
Share
Cum să atragi clienți în restaurant în orele cu trafic scăzut
Cea mai scumpă masă la un restaurant este cea neocupată, e o vorbă printre proprietarii de restaurante. Restaurantele de obicei își asigură…
Share
Marketingul optimizat pentru mobil. Cum să comunici eficient
Cu toții ne petrecem mult timp pe telefon, iar acest lucru nu se va schimba prea curând. Din contră! În termeni de management al unei afaceri,…
Share
21 de întrebări care vă vor îmbunătății afacerea
Schimbările în industria de ospitalitate sunt aproape la fel de dese ca cele din industria modei. Și aici trandurile vin și pleacă, tehnologia…
Share
Ministerul Finanțelor reglementează bacșișul
Ministerul Finanțelor a pus în dezbatere publică un proiect normativ prin care definește bacșișul și obligă evidențierea acestuia pe bonul…
Share
Trenduri 2020. 5 tendințe în marketing, de care să ții cont azi
În multe privințe, viitorul e deja aici: mașini care se conduc singure, mâncare printată în 3-D, ba chiar și „majordomi” virtuali care…
Share
Engagementul angajaților
Orice manager de restaurant s-a lovit de problema fluctuației de personal. Ți-ai format o echipă, ai găsit oamenii potriviți și i-ai instruit.…
Share
5 elemente definitorii pentru un design interior de succes
Designul interior al restaurantului este primul lucru care va fi remarcat de către cei care îți calcă pragul. Pe lângă mâncare, este cel mai…
Share
Trenduri 2019. Ce își doresc clienții: ingrediente crescute local. Farm to table.
Deși în România noțiunea de sistem de management al rezervărilor este relativ nouă, în Statele Unite, Europa și Asia ea a apărut de aproape 20…
Share
Trenduri 2019. O analiză Facebook pentru restaurante
Hegemonia mobilului și oferta extrem de mare de restaurante îi dau consumatorului o mai mare libertate de alegere. Iar pentru a rămâne în…
Share
Cum să îți construiești o imagine de succes
Fie că deschizi o primă locație sau ai decis că este momentul ca restaurantul tău să treacă printr-un proces de rebranduire, este important…
Share