Cadouri de Craciun la Madame Lucie

13 decembrie 2013 | Noutati

Panier de Noel Gourmet Madame LucieMadame Lucie a pregatit iubitorilor de macarons o editie speciala de Craciun, cu patru arome noi obtinute din ingrediente naturale: vin fiert, ciocolata cu rom, scortisoara si turta dulce. Acestea pot fi gasite in toate boutique-urile din tara de la inceputul lunii decembrie.

Iar pentru cei care doresc sa le imparta cu cei dragi si pofticiosi, Madame Lucie are pregatite cateva idei de cadouri delicioase:

Cutia rotunda in editie speciala de Craciun – contine 24 de macarons in aromele de sarbatori, respectiv vin fiert, ciocolata cu rom, scortisoara si turta dulce, dar si alte arome consacrate ale Madame Lucie. Pret: 180 de lei.

Cosurile de Craciun Panier de Noel Classic si Panier de Noel Gourmet – cu macarons in aromele special create pentru Craciun, dar si alte arome consacrate ale Madame Lucie, alaturi de multe bunatati precum dulceata, siropuri, uleiuri aromate si sampanie:

Panier de Noel Classic contine o cutie cadou cu noua macarons, dulceata de pepenCutie Craciun Madame Luciee galben Madame Lucie, sirop cu aroma de macarons, o sampanie Demoiselle, biscuiti cu migdale si marshmallows Madame Lucie, la pretul de 242 lei.

Panier de Noel Gourmet contine o cutie cadou de 18 macarons, dulceata de pepene galben, sirop cu aroma de macarons, ulei de masline aromatizat cu trufe, otet cu herbes de provence, biscuiti cu migdale si marshmallows, toate marca Madame Lucie si o sampanie de 75 cl. Pret: 359 lei

Si pentru ca perioada Craciunului este si perioada celor mai frumoase surprize din an, Madame Lucie lanseaza primele marshmallows produse in Romania, cu arome de menta, violeta si zmeura, pentru ca iubitorii de dulce sa se delecteze cu un nou desert fin si catifelat.

Madame Lucieeste primul producator de macarons din Romania, iar din aceasta toamna a devenit primul din Romania si printre putinii din lume care folosesc arome si coloranti exclusiv naturali pentru delicioasele macarons.

Panier de Noel Classic Madame Lucie

(comunicat de presa)