Caf Bar Brasserie Carousel

Vizualizari 2.625 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Informal
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 50-100 RON
Evaluarea Restograf
(neevaluat)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Galerie Foto

Localizare Caf Bar Brasserie Carousel

Calea Floreasca 15, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Sunt unii dintre cei mai mai tepari din Bucuresti. Sotii Duma au datorii peste tot si nici macar nu recunosc asta in fata celor pagubiti. Au tras in teapa colaboratori, angajati si trupe de muzicieni. Daca au ocazia fac asta si cu clientii. Mereu spun ca nu au bani deloc sau in cel mai fericit caz gasesc scuze sa plateasca o mica parte din salarii sau alte sume datorate. Sa va feriti de ei. Sunt sarlatani si tepari.

Reply

Asa esteȘ AM concertat acolo pe data de 22 si nu mi-au platit onorariul. Am mers de la Cluj pana in Bucuresti am platit hotel si cu toate ca negociasem un onorariu fix comportamentul lor a fost unul jenant , plin de tupeu si fara repere morale. Oameni de nimic care au o pasiune din a insela si au adus necinstea la nivel de arta grotesca.

Reply

Sotii Duma Liviu Dorin si Duma Anca sunt patronii restaurantului “Carusel” din str. Marcel Iancu nr.9 sect 2 Bucuresti (pe aceiasi firma “Carusel Investment SRL” si au mai avut in trecut alte 2 locatii (inclusiv cea de mai sus)). Cei doi sotzi dau tzeapa in stil mare la fiecare locatie pe care au avut-o: la proprietari, furnizori, angajati (si se pare ca nici aici nu se dezmint) :))
S-au mutat ca tiganul cu cortul, acelas mobilier infect l-au carat dintr-o locatie in alta.
Restaurantul “Carusel” este un focar de infectie:
– toalete??? cele publice sunt lux – n.ai usa, sapun, hartie – jegul e la el acasa!
– bucataria??? nu are nici macar un geam, ce sa mai spun de aerisire. Masa de lucru rece si calda – sunt basme :)). Aici frigiderele stau pe masa de lucru si salata se face intre chiuveta si frigider.
– carti de munca la angajati??? am vazut un contract al unui barman si scria pe el ajutor santier :)) – si era semnat in fals de catre d-l Duma Liviu Dotin (patronul).
– salariu??? ti-l da daca vor, cat vor si cand vor!!!

De azi am inceput sa fac toate demersurile legale pentru ca acesti escroci sa plateasca inzecit si sa nu mai poate sa-si bata joc de vietile unor oameni care se scarifica si se duc la munca pentru a veni cu un ban acasa. Si cand nici munca lor nu este rasplatita??? Ce mai faci???
Sper ca OPC, DSPB (sanepid), ITM si Garda Financiara sa-si faca datoria!!!
– pentru ca eu nu mai accept sa mai fiu umilita pe munca mea de catre niste escroci de genul Duma Liviu Dorin si Duma Anca – care “au pile si relatzii” – (nu mai suport sa mai aud asta cu pile si relatii)!!!

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


5 − = zeroTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,