Cafe Restaurant Sketch (inchis)

Vizualizari 2.765 Vizualizari 
Comentarii 3 Comentarii 
Tip: Cafe/Pub/Club; Restaurant
Pozitionare: Medie
Bucatarie: Internationala
Dominanta: Generalist
Pret/meniu: 100-150 RON
Evaluarea Restograf
(Oct-13)
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
Evaluarea cititorilor
( 4 voturi )
 
Total
 
Mancare
Ambianta
Serviciu
 
Piata Amzei 13, BUCURESTI


031.425.06.59, 0721.555.685

Site detalii

Galerie Foto


Pe scurt61396

Sketch e un mic restaurant interesant, deschis in Piata Amzei in 2013, cred, pe coltul cladirii cu teatrul. Au renovat locul destul de bine, e amenajat frumos, luminos, tineresc, modern. Au mese si afara, pe ambele laturi, e placut cand se poate sta acolo si sper ca anul viitor sa puna si ceva verdeata.

Sketch e o cafenea mai mare, de fapt, in care se si mananca, si mancarea e luata in serios. Au diverse feluri de mancare din bucataria internationala, cred ca din cea italieneasca mai multe decat altele. E buna mancarea la Sketch; desi nu am primit nimic iesit din comun, e un loc in care te poti opri sa mananci daca te apuca foamea in zona, e curat, civilizat si nu ai deloc impresia ca ar incerca cineva sa te pacaleasca cu ceva.

Preturile sunt normale, serviciul a fost foarte bun, natural si placut.

Sper sa le mearga bine celor de la Sketch, au facut un lucru bun in Piata Amzei, isi aduc si ei o contributie la civilizarea locului si merita toata aprecierea pentru asta. (GB – octombrie 2013)

Localizare Cafe Restaurant Sketch (inchis)

Piata Amzei 13, BUCURESTI,

               Restaurante evaluate Localuri evaluate    Restaurante neevaluate  Localuri neevaluate    Restaurante inchise  Localuri inchise

Tu ce parere ai?
Domnule GB nu ati primit ceva iesit din comun ca poate nu ati comandat ceva iesit din comun comandati aceleasi lucruri la aproape fiecare restaurant si la dumneavoastra la restaurant sunt mancaruri banale care nu ies din comun inafara de faptu ca a fost domnul David nu vad cu ce anume m ati dat pe spate ….. M ai comandati si altceva inafara de paste si piept curcan sau ce este acel produs .

Reply

    Eu intotdeauna ii intreb pe cei de la restaurantele pe care le vizitez ce au ei mai bun, mai reprezentativ, si comand felurile respective. Apoi iau si ce cred eu ca ar fi cel mai prost acolo, ca sa imi dau seama cam intre ce limite se pozitioneaza mancarea. Insa adesea dau peste chelneri mai mult decat idioti, care pur si simplu nu sunt in stare sa lege cateva cuvinte din care sa inteleg si eu ce e cel mai bun in restaurantul lor. GB

    Reply

Am fost si mancarea este extraordinar de buna. Pastele cu trufe si tartarul de somon sunt chiar bune.

Reply

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.


+ 2 = fiveTaguri: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,