Cafeneaua cainilor de mangaiat si de adoptat

21 aprilie 2016 | Noutati

Exista un loc unde iubitorii de caini vor da din coada de fericire. In acelasi loc, si cainii vor latra de fericire. Asta pentru ca in The Dog Cafe, un nou loc din L.A, clientii pot veni sa-si bea cafeaua si sa mangaie niste caini super simpatici. Daca isi gasesc perechea canina, clientii pot adopta unul dintre cainii rezidenti de la cafenea.

dog cafe 4dog cafe 5

Conceptul nu ne e strain, avem si noi in Bucuresti ceva asemanator. Se numeste „Cafe Miau” si functioneaza pe acelasi sistem doar ca pisicile sunt in centrul atentiei aici.

The Dog Cafe din L.A si-a propus sa schimbe felul in care cainii abandonati sunt adoptati. Au zis ca oamenii sigur au o inclinare mai mare sa plece cu un caine acasa daca apuca sa petreaca timp cu acesta, sa se joace cu el si sa vada daca au o conexiune buna si daca ar putea fi prieteni pe termen lung. Asa ca au luat niste caini pe care i-au salvat din diverse locuri si i-au facut vedete: i-au prezentat pe site, i-au lasat sa umble liberi in spatiul cafenelei, ei fiind apoi mangaiati si rasfatati de clientii care vin sa se relaxeze la o cafea cu prietenii.

Ca sa va faceti o idee despre cainii de la cafenea, acestea sunt cateva dintre vedetele ham-ham:

 

Adoptia cainilor nu e un proces usor, clientii fiind nevoiti sa demonstreze ca isi doresc cu adevarat acel caine, ca pot avea grija de el, sa spuna de ce il vor si sa treaca printr-un chestionar in urma caruia aplicatia lor va fi analizata cu atentie. Mai mult, clientii pot lua un caine in grija in afara orelor de functionare a cafenelei, dar asta nu inseamna ca vor deveni stapani cu drepturi complete asupra acestuia.

Voua cum vi se pare ideea acestei cafenele, ar prinde si in Bucuresti?

dog cafe 3 dog cafe 2

Mai multe despre misiunea si actiunile The Dog Cafe, aici