Campania #pentrueroi: Springtime donează zilnic un prânz gratuit cadrelor medicale

30 aprilie 2020 | Noutati

Springtime a dat startul la campania umanitară #pentrueroi, prin care donează un prânz zilnic medicilor și asistenților, eroii din prima linie în luptă cu COVID-19. Află mai multe despre campanie și ce poți face pentru a ajuta și tu.

angajati springtime livrand produse in cadru campaniei #pentrueroi

Zilele acestea ne-am reamintit cât de importantă este solidaritatea în momentele dificile și că numai sprijinindu-ne unii pe alții vom putea trece cu bine peste greutăți. Medicii și asistenții se află în prima linie în această luptă cu virusul COVID-19 și pentru ca noi să ne facem bine, ei trebuie să fie bine!

În acest context, Springtime a dat startul campaniei #pentrueroi. Astfel că zilele acestea, alături de partenerii săi, donează un prânz sau produse cadrelor medicale care și-au asumat rolul de a fi eroi în lupta continuă împotriva acestui virus.

Despre campania #pentrueroi

Concret, numărul de comenzi dintr-o zi va reprezenta numărul de pachete oferit de Springtime în următoarea zi, oferind produsele cele mai apreciate de clienți – pizza, paste, falafel precum și desert. La aceste preparate se vor adăuga alte produse ale partenerilor implicați în campanie, creând astfel un pachet consistent pe care cadrele medicale îl pot mânca fie la spital, fie acasă. Pentru început vor fi livrate 350 de pachete cu produse alimentare, urmând ca numărul lor să crească atât în funcție de comenzile primite, cât și de numărul partenerilor implicați.

Fiecare dintre noi poate lua parte la campania #pentrueroi, comandând în continuare mâncarea preferată și totodată contribuind la prânzul cadrelor medicale. Springtime a organizat un întreg lanț de pregătire și distribuție, astfel încât aceste mese și produse să ajungă la ei în cel mai scurt timp și în condiții optime pentru servire, conform normelor de siguranță.
Spitalele ce vor beneficia de prânzul oferit gratuit vor fi: Spitalul Geronta, Spitalul Colentina, Spitalul Floreasca, Spitalul Județean Ploiești, Spitalul Municipal Urlați, Spitalul Municipal Câmpina și Spitalul Municipal Văleni. Pentru a ușura logistica livrărilor, Springtime va oferi prânzul și produsele o zi spitalelor din București, și o zi spitalelor din afara Capitalei. De asemenea, vor transmite mereu câte prânzuri au fost acordate zilnic, numărul de spitale unde fac livrări, precum și conținutul pachetelor oferite în campania #pentrueroi.

cutii cu alimente gata de livrare în campanie #pentrueroi

„În aceste momente am creat cele două campanii pentru a le arăta eroilor că ne pasă, că îi respectăm și că suntem alături de ei în această lupta. Vorbim de absolut toți eroii zilelor noastre, toate categoriile implicate – de la jandarmi, poliție, armată, la cadre medicale. Suntem alături de cei care au grijă de viața și siguranța noastră. Perioada pe care o traversăm ne învață, printre altele, și lecția solidarității. De 28 de ani, de când suntem prezenți pe piața românească în mediul de afaceri, am învățat să îi cunoaștem pe clienții noștri și să le câștigăm încrederea. Afacerea noastră s-a dezvoltat pentru că am respectat preferințele românilor. A venit momentul să fim recunoscători, să fim uniți și să îi tratăm cu recunoștință pe cei datorită cărora vom putea continuă și mâine, și peste un an sau zece”, a declarat Maissam Mrad, Managing Partner Springtime.

De asemenea, în această perioadă, Springtime le oferă celor care sunt zi de zi, moment de moment, pe străzi, ocupându-se de protecția românilor, un discount de 50% pentru orice produs comandat – este vorba de cadre medicale, cei din cadrul Poliției, Armatei și Jandarmeriei.

Cum poți ajuta

Pentru a reuși să livreze cât mai multe mese eroilor din prima linie, cadrele medicale, Springtime a creat trei modalități prin care toți cei care își doresc să se poată alătura campaniei.

  • Furnizorii de produse care doresc să doneză produse ready to cook/eat, apă, suc, desert sau cafea, pentru a diversifica și completa prânzul oferit de Springtime, sunt îndemnați să trimită un e-mail la office@pentrueroi.ro.
  • Dacă ești client Springtime, te poți alătura campaniei foarte simplu, comandând mâncare pentru acasă. Fiecare comandă înregistrată înseamnă un prânz sau produse donate personalului medical. Astfel nimeni nu mănâncă singur!
  • Dă mai departe. Dacă faci parte dintr-un grup de presă, ești formator de opinie și poți crea notorietate în jurul campaniei, poți ajuta cu un share pentru ca informațiile să ajungă la câți mai mulți oameni.