Campanie umanitară: KAIAMO și Metaminds răsplătesc eforturile eroilor anonimi. Ajută și tu!

23 aprilie 2020 | Noutati

Restaurantul KAIAMO și compania Metaminds vin în sprijinul instituțiilor aflate în prima linie în lupta împotriva COVID-19, prin intermediul unei campanii umanitare. Cele două companii românești oferă zilnic personalului din cadrul Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, al Poliției Locale Sector 1 și SMURD până la 400 de meniuri de prânz preparate din ingrediente de top, locale, și cu multă dăruire de chef Radu Ionescu, desemnat de ghidul Gault & Millau România „Great Chef of Tomorrow”.

chef radu ionescu de la restaurant kaiamo, imbracat in combinezon albastru si masca la gura, gatind in cadrul campanie umanitara

Pentru că în aceste zile este nevoie de solidaritate mai mult ca oricând, restaurantul KAIAMO și compania Metaminds au dat startul uneo campanii umanitare și gătesc pentru eroii anonimi din aceste zile, oameni implicați în lupta directă cu coronavirusul.

400 de meniuri de prânz pregătite zilnic în cadrul campaniei umanitare

Restaurantul KAIAMO a organizat un punct de predare/primire din care angajații Serviciului de Ambulanță București-Ilfov, Poliției Sector 1 și SMURD vor putea ridica zilnic între orele 11:00 și 16:00, în condiții de maximă igienă și protecție sanitară, până la 400 de meniuri de prânz pregătite după rețete inedite sub îndrumarea unuia dintre cei mai talentați chefi din România.

Campania va dura până pe 26 aprilie și este susținută printr-o donație de 200.000 de lei de către compania Metaminds. Suma va acoperi costurile pentru materia primă necesară și cheltuielile aferente preparării meniurilor și ambalării acestora, cu respectarea tuturor normelor și condițiilor suplimentare de siguranță.

 

În perioada aceasta tulbure ne-am gândit la autoritățile ce trebuie să își îndeplinească îndatoririle, indiferent de împrejurări. Îi menționez aici pe cei care sunt adesea trecuți cu vederea. Eroii anonimi din prima linie. Astfel, inima noastră se îndreaptă către toți. La fel și sprijinul nostru.

Paginile istoriei ne-au arătat că în momente dificile, oamenii se unesc. Parteneriatul cu minunata echipă de la Metaminds a început cu un gând bun, iar acum avem o strategie clară. Dorim să le arătăm acestor eroi cât de mult le apreciem efortul. Acesta este momentul în care bucătăria noastră va oferi din nou un strop de plăcere, prin mâncare. Mai ales acum, în pragul Sărbătorilor! Avem speranța că suportul primit în continuare ne va ajuta să continuăm această campanie cât este necesar!„, a declarat Chef Radu Ionescu, proprietar KAIAMO.

 

Campania poate continua și după 26 aprilie cu sprijinul celor care vor să se implice prin donații individuale. Pentru detalii legate de contul de donație, organizatorii pun la dispoziție numărul de telefon 0722 202 204 și adresa de e-mail contact@kaiamo.ro.

cutie cu mancare si pahar de supa donate in cadrul campanie umanitară kaiamo

Cine sunt ei?

Chef Radu Ionescu este fondatorul și proprietarul KAIAMO, restaurant clasat în top 1000 locații din lume. Radu a revenit în România după 7 ani petrecuți în Londra. Drumul său culinar l-a readus acasă, unde s-a născut filozofia și conceptul KAIAMO. În doar 9 luni de la deschidere, KAIAMO a primit 15 puncte și 3 bonete în ghidul Gault & Millau România, iar Chef Radu Ionescu a fost primit distincția de ‘Great Chef of Tomorrow”. La aproximativ un an de la deschiderea oficială, the WORLD’S 50 BEST RESTAURANTS, autoritate și ghid gastronomic cu acoperire globală, a inclus restaurantul KAIAMO în lista WORLD’S 50 BEST Discovery – cele mai bune 1.000 de restaurante din lume.

Metaminds este o companie 100% românească specializată în integrarea soluțiilor de securitate cibernetică și a arhitecturilor complexe în domeniul IT, înființată în 2015 și care numără nu mai puțin de 100 de ani de experiență individuală cumulată a echipei de experți.

Recent, compania Metaminds a fost nominalizată de prestigioasa publicație Financial Times în topul companiilor cu cea mai rapidă creștere din Europa.